Komentari

prometugradu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • podravec

    Prvo dobrodoslica na blogscenu. Ovo je grozno u vezi maloga, nadam se da nisu ostale teze posljedice i da je dobro. Svakako pisi sto vise ovdje o tome, treba skrenuti paznju na taj veliki problem. I takve nesavjesne divljake treba ostro kaznjavati.

    avatar

    30.10.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  • fantasy factory

    Podrške tvom blogu, grozna su ta divljanja po cesti. Žao mi je tvog malog, užas! ja imam dijete pa znam kak je to kad strepiš u prometu. Pozdrav

    avatar

    30.10.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    mario sam i ne ne zajebavam nego sam mislio na blog opcenito...zanimljiva tematika_jaki

    avatar

    01.11.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Moje inovacije

    Nekidan sam slao mejl MUPu u vezi povecanja smrtnosti na cestama. Odn., moje vidjenje istoga.

    Nije problem ni u ljudima, ni u zakonu, ni u provodjenju zakona (dobro, sve zajedno je), ali najveci problem je u novim autima koji daju poveci osjecaj sigurnosti koji je apsolutno neopravdan. Nekad davno si vozio Renault 4 ili Yugo i ako si presao 100km/h, auto se doslovno tresao. Sad... Pa ja sam vozio 185km/h na autoputu. Jednom i nikad vise, kad sam shvatio kolko to goriva pozdere. :)

    Uz sve silne sigurnosne djidje koje nalazimo u autima, sve su orjentirane sigurnosti putnika u vozilu, ali se nitko nije dotakao problema pjesaka i drugih sudionika u prometu.

    Inace, glede sigurnosti u kabini, imam ideju za sjedala koja mogu spasiti zivot pri puno vecim udarima od standardno testiranih 60km/h (ako se dobro sjecam). Napisat cu jednom na svom blogu malo o cem se radi.

    avatar

    02.11.2007. (04:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...