Komentari

marijinimstopama.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • leticia

  Vlč Sudac je pričao sličnu priču,a naziv je bio "Sreća ili nesreća,tko to zna"...
  Upravo je tako,zato trebamo moliti uvijek za volju Božju,a ne našu,jer ne znamo što molimo,gdje bi nas ponekad uslišanje molitve dovelo.Kad nam se čini da molitva nije uslišana,postoji razlog,a jedan od mogućih je upravo taj-ono što molimo nije dobro za nas,a mi ne vidimo.Bog vidi,zato nek bude Njegova volja u svemu.

  avatar

  27.10.2007. (00:47)    -   -   -   -  

 • Službenici Gospodnji

  Evo vas napokon u Splitu. Možda se i vidimo na Kmanu. Btb

  avatar

  27.10.2007. (00:49)    -   -   -   -  

 • Mysterious Adalia

  prvi post me rasplakao treći nasmijao do suza..priče prepune tako nam potrebnih pouka..hvala..pusa

  avatar

  27.10.2007. (20:21)    -   -   -   -  

 • IDDE

  Vidimo se i mnogo Božjeg blagoslova !
  Bog te ljubi!

  avatar

  29.10.2007. (21:35)    -   -   -   -  

 • Kufka

  Dobro je sta si se vratio u ove blog vode :D :)

  Evo preporuka jedne pjesme, svidit ce se tebi cim
  je i meni bila lipa, od onog istog benda koji piva I can only Imagine :)

  http://www.youtube.com/watch?v=e8HgAVenbUU

  avatar

  01.11.2007. (23:45)    -   -   -   -  

 • ivan marija

  ja sam u splitu...javit cu ti se,moga bi navratit do mene-ti i cega i možda još ko...jerko je kod svojih doma

  avatar

  02.11.2007. (10:52)    -   -   -   -  

 • Rotim

  Križarski su ratovi niz ratova što su ih kršćani zapadne i srednje Europe na poticaj papa vodili od kraja XI. do u drugu polovicu XIII. st. protiv Seldžuka, Fatimida i drugih islamskih dinastija i država za oslobođenje svetih mjesta u Palestini, posebice Kristova groba u Jeruzalemu, iz ruku muslimana. Ti su ratovi započeli u doba kada je Katolička crkva, s papom na čelu, nastojala ostvariti duhovnu i svjetovnu prevlast u kršćanskom svijetu. Na crkvenim saborima u Piacenzi i Clermontu 1095. g. Papa Urban II. pozvao je na rat protiv muslimana za oslobođenje Jeruzalema, obećavši sudionicima oprost od svakoga grijeha, pri čemu će ubijanje, pljačka, osvajanje novih posjeda biti posve prihvatljivi, jer će žrtve svega toga biti nevjernici koji bolje ni ne zaslužuju. Papin poziv, kao i žarko propovijedanje zanesenjaka, npr. francuskog redovnika-augustinca Petra Pustinjaka, bili su dočekani s velikim poletom i oduševljenjem, i to zbog više razloga. Premda je u XI. st. u Europi počelo razdoblje opće demografske, gospodarske i političke obnove, niži su društveni slojevi proživljavali teško gospodarsko stanje i glad, a 1095.-96. europske je zemlje zahvatila pobliže nepoznata epidemija ( vjerojatno kuga ), pa je pokušaj bijega iz takve stvarnosti bio sasvim razumljiv. Gospodarsko je stanje bilo dodatno otežano jer su Seldžuci i Fatimidi kočili trgovinu maloazijskog i sjevernoafričkog prostora s kršćanskom Europom. Značajnu ulogu u pokretanju ratova imala je i zamisao o zaštiti mnogobrojnih hodočasnika na putu u Svetu zemlju od nasilja i samovolje bliskoistočnih mjesnih moćnika.Od rata protiv islamskog Istoka svi su očekivali koristi: vjerski gorljivi pojedinci - mjesto u raju, velikaši - nove velike posjede, seljaci - oslobođenje od osobne ovisnosti, a svi sudionici plijen od pljačke. U raznim dijelovima Francuske, Njemačke i Italije na tisuće vitezova i kmetova počinju se okupljati na ratni pohod, stavljaju na svoje tunike veliki crveni križ i odlaze u 200. godišnji rat za oslobađanje Isusovog groba, krećući se ispred glavnine, ubijajući Židove te pljačkajući i izazivajući nemire kamo god bi stigli.
  EVO TI MALO POVIJESTI! PA DI SI CIKA KAJ IMA MOGA BI SE JAVIT PONEKAD!!!!!!!!
  ROTIM

  avatar

  25.01.2008. (22:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se