Komentari

asterix101.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gogoo

    Lijepa tura i slike, mislim da sam išao gore drugim putem. Jednom su mi pričali za ovakav problem sa sajlom pod ledom na Mangartu, a na tom vrhu još nisam bio i već je red da ga posjetim. Gledao sam ga i slikao sa Jalovca.

    avatar

    24.10.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • jana

    Vrlo lijepo! I slike i post, bravo za sve i svim sudionicima, naravno i za obećanje! :)))

    avatar

    24.10.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • pustolofka...

    kao i obično zanimljiva priča i uzbudljive fotkice.
    svaka čast !

    ;)

    avatar

    25.10.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    a tako ta hanzova izgleda? :-O
    kada sam prvi put išla na m. nije se vidio prst pred nosom, a o drugom pokušaju uspona si valjda čitala na blogu. gledajući tvoje slike pot izgleda zanimljivo. morat ću jednom ponoviti uspona za lijepa vremena. koliko vidim vama je vrijeme bilo fantastično, kao i vidici.

    avatar

    26.10.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • Asterix

    @ gogoo - ako si bio na Mojstrovki, vjerovatno si isao po via normale (mi smo se po njoj vracali). Na Jalovcu jos nisam bila, nadam se da cu u proljece kad okopni snijeg.
    @ jana i pustolofka - hvala na komplimentima :)
    @ sumarka - hanzova pot je super a i odlicno je osigurana. Kad budete imali priliku, posjetite je opet. Citala sam na tvom blogu o vasem pokusaju. Tako je meni bilo lani kad sam isla na Mojstrovku po normalnom putu, cijelo vrijeme smo bili u oblaku.

    avatar

    26.10.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • Diavola

    gle pa ja opet nisam vidjela da si imala novi post! :(( i to prije tjedan dana, uopće mi ne izlazi kad ti nešto napišeš... morat ću promijeniti i napraviti novi tag! hm, ali sad mi nešto nije jasno, ja sam ovaj post čitala! sjećam se ovih fotki, gdje je onda moj komentar? možda sam ga krivo upisala, ne kužim :)) kako god, ponovit ću: super su fotke, a ono "na big wallu" je najjača! stvarno za izraditi u velikom formatu i stavit na zid! :)) bravo, čestitam!

    avatar

    30.10.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...