Komentari

antiangel.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Dead angel

    seko neznas koliko mi ja drago sto si sretna
    uzivajte u slavlju

    avatar

    20.10.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • only you

    ljubavi moja mala,
    sve si meni dala...

    volim te medena moja.....
    Bog je stvorio ljubav, prijateljstvo i povjerenje. Bog je stvorio tebe za mene. Zar ti suzama moram reći da umrijeti za tebe mogu i da živjeti bez tebe ne mogu!

    Pogledom pratit ću te, dodirom hrabrit ću te, zagrljajem branit ću te, poljupcem hranit ću te, suzama tješit ću te, zauvijek voljet ću te. Tvoj medeni!!!

    Ja sam ptica koja pjeva, a u duši plače. Ja sam biče koje je od svega jače. Pjesmom te zovem, suzom te molim. Dušom ti praštam, a srcem te volim!!!

    Noćas za tebe stihove pišem, noćas za tebe zvijezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam, dozvoli mi da kažem koliko te volim.

    Moja je ljubav potok što iz raja teče i zbog tebe moj je život pun sreće. I šaljem ti poljubac slađi od neba jer ti si ono što meni najviše na svijetu treba!!!

    Daj mi 5 minuta skrenut ćeš sa mnom s puta, kad osjetiš ljubav pravu izgubit ćeš za mnom glavu i sve moje što te mami dobit ćeš kad budemo sami.

    Tvoj pogled nije lažan. Tvoj pogled je meni važan. Takav pogled nema svatko… jer nitko, baš nitko ne može izgledati tako slatko!!!

    Voli me – voljet ću te, ljubi me – ljubit ću te, varaj me – ubit ću te!!!

    Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kiše, reci da li te netko volio više?

    Volim da te diram, da te gledam, da te nerviram, da ti mozak ispirem. Volim da te mazim, pazim razmazim, da te zarazim, ne volim da te molim, ali volim da te volim!

    V-ečer je prošla, O-pet će doći, L-ijep je život, I- to će proći, M-islim da te volim, T-o nije sve, Evo još jednom VOLIM TE!!!

    ...i još jednom VOLIM TEEEE!!!

    avatar

    20.10.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...