Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    kupila sam jednom taj silikon za kosu. nije to losa stvar ali nije bas niti nesto cudotvorno. kosa bude okej cim ju namazes, ne smijes pretjerati inace se sva ovjesi i brzo izgleda masno. kako je moja ionako glatka i ravna, sa silikonima je ubrzo katastrofalna. nisu losi za raspucale vrhove. nije da ih izljece ali barem sprijece da se raspucavaju prema vrhu glave.
    primjecujem da nema vodica za arte :) ali valjda si prezaposlena pa nikako ne stignes.

    avatar

    19.10.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Imala sam onaj rough skin remover i jako me razočarao, dok se obična Baleina, dvostrana rašpa pokazala najidealnijom, par poteza, već poslovično, pri svakom tuširanju, poslije krema i nemam nikakvih problema sa stopalima. A ono za leave in regeneratore je istina, totalno smanjuju naelektriziranost i kosa ostaje skroz ravna i glatka. Ja sam našla svoj pa sam konačno riješila i taj problem :o)

    avatar

    19.10.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Pozdrav između dvije mašine pelena. Botunićeva guza ne voli papirnate:(

    avatar

    19.10.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    morat cu provjerit taj post...promaklo mi je da je program za cijeli listopad :))).
    nego vidjela sam tvoj post kod mene na kuharici. imam par recepata u pripremi ali nikako da ih stavim na blog.....nedostatak vremena. pokusat cu ovih dana :))))

    avatar

    19.10.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • jja

    lipa mare - imam slicna iskustva ;_)
    kinky- mislis na proizvod iz teksta, nisam shvatila...koji regenerator ti je dobar?
    ljelja - zivjela dodatna logistika i platnene pelene!

    avatar

    20.10.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mislila sam da sam ja, među svim takvim leave in regeneratorima, našla u real life-u jedan koji mi paše i doista obavlja svoju zadaću bolje od svih dotad :o) Riječ je o ljubičastom Sunsilku u koji sam isprva malo sumnjala, tj u cijelu kolekciju tih proizvoda, ali ovaj me ostavio bez teksta. Valjda su moja kosa i on pronašli zajednički jezik :o)

    avatar

    20.10.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • jja

    Mislila sam na ovo "mala sam onaj rough skin remover i jako me razočarao" dakle bila su to dva pitanja a na drugo si vec odgovorila :-)

    avatar

    21.10.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hvala za linkove, dala si mi inspiraciju za novi post :))))
    uspjela sam staviti jedan recept na blog...za kolace :)))

    avatar

    22.10.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ahhhh sto volim samopozvane goste!!!! :-) ocito se covjeku jako zdopalo kod vas pa vam je taj samopoziv i veliki kompliment jel tak? A ovaj Nizozemac koji sprema pjenu od cokolade je pravo cudo i rijetka zvjerka hehehe da, na zalost nema puno uspjesnih ljudi koji ostanu cvrsto na zemlji! Pozdrave saljem iz odurno kisne Pescare (lije vec 48 sati kao sumanuto pa smo skoro poplavljeni) :))))))

    avatar

    22.10.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    JJA - kalup za kuglof je prevelik. mislim da mozes uzeti i papirnate formice za muffine, ako nemas onu metalnu.

    avatar

    23.10.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • tyche

    Vec ti davno htjedoh napisati - ljetos sam kupila tu u ljekarni preko puta za moju jednu curetku preparat za kosu - ZADOVOLJSTVO MI JE IZVIJESTITI VAS - CRESCINA preparat radi ! Pitam je svako prekonekoliko vremena je li ima efekta, prvo mi je mlako odgovarala, a onda mi u zadnja dva mjeseca veli da je kosa ponovno narasla, progustila se i ona je neopisivo presretna - pa ima samo 22 godine ! Kosa joj je bila ispadala do te mjere da se tjeme vidjelo ...
    Usput je doduse pila i vitamine i minerale u tableticama. Ja sam inace prilican skeptik, ali sad vidim da ipak ima nesto sto moze pomoci, osim verzije preparata za zene ima i verzija preparata za muskarce. Jedina mana je cini se cijena ...
    Ovo je prva cudotvorna vodica za koju sam cula iz prve ruke da radi !

    avatar

    24.10.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala za informaciju. Da li je njoj ikad otkriveno koji je bio uzrok gubitka kose?

    I ovisno preprat koje jacine koristi jer tako moze biti i duplo skuplje

    " (Dosierung 100, 200 und 300) bzw. die zwei Kahlheitsgrade der Kopfhaut (Dosierung 500 und 700) und entsprechend der Klassifizierung nach der Hamilton-Skala für Männer und der Ludwig-Skala für Frauen."

    avatar

    25.10.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ne znam koji je uzrok, ne volim previse cackati, ali znam samo da je takvo stanje bilo 6-7 godina uzastopce, zapravo otkad je usla u pubertet, sto se poklopilo sa cini mi se 2-3 godine stalnih i potom kasnije povremenih anoreksicno-bulimicnih problema, napada depresije i - kasnije sam saznala - ona je zapravo .. .kako to opisati - vrtjela pramenove kose izmedu prstiju i cupala ih naposljetku - bili su toliko zamrseni da se nisu dali vise pocesljati, kosa je godinama takoder bojana... vise je tu uzrocnika a ja ne znam tocno reci, ovo je moja slobodna interpretacija na temelju stvari koje znam, mozda ima jos nesto. Rezultat je bilo ogoljeno tjeme i kosa prorijedena, a ono malo sto je bilo je bilo ostalo je nekako neprirodno ostro na dodir. Onda je stavila ekstenzije jer se mislilo da ce je to odvratiti od toga da vrti pramenove kose-i onda je to zatezanje uz korijen jos vise ostetilo.
    Napominjem da je uz te preparate pocela piti vitamine i minerale ( vitamin C, A, D, B, E, kalcij, magnezij, potassium ). Ja nisam znala sto da tocno kupim, koju jacinu preparata, pa sam upitala ljekarnika koji je vlasnik i govori dobar engleski, protumacila sam mu najbolje sto sam znala i on mi je preporucio srednju dozu za pocetak - pa sam to i kupila. Povratne informacije koje dobivam u mailovima su jako pozitivne i meni je jako drago.Eto.

    avatar

    26.10.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...