Komentari

negativni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • -Watashiiii!!!111!1-

    gledo sam to al se vise nis ne sjecam... I bolje, ocito

    avatar

    08.12.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • .:Pijani Anđeo:.

    nisam gledala... čestitke na drugoj godišnjici bloga (ups, malo kasnim)! pozdraf! :-)

    avatar

    08.12.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    jebga, meni je najbolji film po motivima romana S.Kinga onaj od Kjubrika sa Nikolsonom u glavnoj ulozi. Bez nekih velikih specijalnih efekata Kjubrik je uspijo pokazat sizofreniju kroz glavni lik koji je igrom slucaja lijeceni alkoholicar. E jebemu to me bas ne raduje. Kingu se taj film i nije svidijo pa je puno godina kasnije snimijo onu mrljavu i stjupidnu seriju na istu temu.

    Ima jos jedan dobar film snimljen po Kingu. mislim da se radi o TV filmu. Naslov sam zaboravijo, al mislim da glumi Edvard Norton. Radi se o tome kako je klinjo upozno ostarjelog nacistu koji ga je sve vise obuzimo. King je zavrsijo roman tako da se vec uobicajeno kod Kinga, jer njegovi raspleti su najgori stari nacista pretvara u neko cudoviste i bla...bla... redatelj filma je izbacijo tu verziju i unatoc protivljenju Kinga ubacijo svoj zavrsetak. Film je vise ko drama, a ne ko horor. Kako se zove taj film?

    Pajo Paksu

    avatar

    08.12.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @Pajo: mene Shining nije oduševio kao većinu, možda i zato što sam gledao ono sranje od serije prije. ok mi je ali nije mi remek djelo, mada bi ga možda opet trebao pogledati... planiram si skiniti i pogledati sve od Kubricka, no... E a ovaj drugi po priči Nadareni dječak (orig: Apt Pupil) priče se sad više i ne sjećam, ali znam da mi je tada bila odlična, znam da su u igri bili čelični dildoi i mlade židovke u konc logorima, između ostaloga... nisam film gledao, i jedva nađe info na netu! Tražijo pod "Gifted" i "Student" i "Kid", ali naravno da naš prijevod nema veze s originalnim, ipak tu je wiki! Ovako: režirao ga je Bryan Singer koji je režirao odlične "The Usual Suspects" a kasnije i gledljivi X-Man, te bezvezni X-2, film je dobro ocjenjen na IMDb, što naravno ništa ne znači, ali je dovoljno da ga skinem ,pogledam , recenziram i obrišem!:-)
    E sjetio sam se i da je Stand by me, isto bio dobar po priči The body iz iste zbirke Godišnja doba ili Different Seasons (1982). To bi se isto moglo ponovno pogledati...
    No otom potom.
    Uzivaj uz SMAK!:-)

    avatar

    09.12.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    E bravo to je taj film. malo sam pobrko loncice u svezi glede glavnog glumca, al to je taj film i preporucujem ti ga. SMAK ne volim jer su imali preseratorske pjesme, a jedna od njih je i njijov cuveni hit: ALO; koji ide otprilike ovako: alo-alo-a-lo-aalooooooooooo. tu se tocak preseravo sa svojim solovima, valjda je mislijo kako je balkanski Morison.
    zivijoooooooooooo djecko

    Pajo Paksu

    avatar

    10.12.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...