Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Traders life

    Nisa baš siguran da negdje u Ustavu RH piše da se ruka mora držati na srcu za vrijeme intoniranja himne. To je po meni primitivno kopiranje nekih američkih tradicija (jer primitivizma u HDZju kolko očeš) i vjerojatno nije rječ o srcu nego novčaniku. A aka i nebi bilo primitivno kad im je kila mozga samo 3 dojčmarke. A komunjara u HDZju opet kolko očeš, i 95 % ih vjerojatno čuva crvene knjižice jer nikad neznaš kad bude prevrat. Jer sistem je sistem a oni moraju biti u svakom, podobni, prilagodljivi, snalažljivi, promočurni, d...uvlakački,... jer to se isplati a to je njhova jedjina parola i moto. Nije bitno za koju boju nabvijaš plave, bile tiće ili crvene vragove, glavno da si u masi koja je na vlasti jer tu si bliže vatrici pa je toplije, ugodnije a da se i koja firmica maznut, direktorsko mjesto ili kava funkcija u upravnom ili nadzornom odboru. A kad firma rikne ili se dogode nezakonitosti nama veze jer odbor nije da se kontrolira i nadgleda poslovanje nego da se jami. A ko je jamio, jamio je, nema pomoči sve bu to stranka zglihala. Jer nezakonitosti se se mogu zataškat, istrage odugovlačit, držat u ladici, preusmjerit i sl. Pa stvarno traba deračanizirati Hrvatsku jer tu je problem. Ma gospodo draga Hrvatsku traba deidiotizirati, deprimitivizirati, dekorumpirati i ostalo "de" koje je posljedica primitivaca i nesposobnih. Gospon. Hebrang bi prvo trabal u svoje dvorište pogledati i pred svojim vratima pomesti a tek onda pričat i propovjedat nebuloze, floskule i paušalne ocijene. Kad ih o tome pitate uvjek imaju vrlo "skliske" odgovore tipa: bilo je nekih nesnalaženja u tom procesu..., zauzeli smo čvrsti stav i obračunat čemo se sa korupcijom..., postoji politička volja..., mi smo svoje napravili sad je na redu pravosuđe...., naka institucije države rade svoj posao.... i sl. Ma fuj i opet fuj. Kak ih nije sram pogledat se ujutro u ogledala.

    avatar

    16.10.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    ruku treba držati na čelu i iz Es-a krenuti "Joj što me snađe!"
    Bleki

    avatar

    16.10.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • Đus

    jao, Hebrang... ma pusti me s njim, taj lik... bolje da šutim.

    avatar

    16.10.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Hebrang je odličan za privlačenje glasova desno orijentiranog dijela pučanstva koje ne razmišlja svojom glavom nego vjeruje svemu što se napiše u novinama i izgovori na TV-u.
    Kad je nešto konstruktivno izjavio zadnji put?
    Njegova jedina zadaća je pljuvanje po svemu ''lijevome'', i kao takvoga ga treba shvatiti i ne shvaćati preozbiljno.

    avatar

    19.10.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Naprosto me fasciniraju silna uskrsnuća u predizborno vrijeme. Zapravo, to je jedan izuzetno veseli period prepun dobrih otvorenja, donacija, koncerata i nevjerojatne zabave. Pametno je arhivirati materijale pritom, pa se kasnije naslađivati podsjećajući se.

    avatar

    19.10.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...