Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ja

    kako se neko voli preseravati dok je opljackal običnog čovjeka ,sramota za sve koji to gledaju .

    avatar

    18.10.2007. (08:11)    -   -   -   -  

  • Katarina Safaric

    Mislim da preslabo poznajes Marka i da donosis vrlo glupe zaključke. Provodimo s njime jako puno vremena i za njega imamo samo rijeci pohvale kao za osobu i kolegu.

    avatar

    18.10.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • Renata

    O čemu vi to pričate, tko je koga opljačkal? Ovakve upadice još nisam vidjela na blogovima o gradnji obiteljske kuće.

    avatar

    18.10.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • NY

    hmm.. zanimljiva izreka. eto volio bih da nam se osbono javi "ja" pa cemo popricati o tome "koga smo ja i supruga opljackali". kao urednik bloga mogao bih obrisati taj komentar ali cu ga ostaviti da vide i ostali sta ih ocekuje ako budu pisali blogove. Uostalom blog je napravljen sa namjerom da svi naši prijatelji, a i ostali koje zanima gradnja kuce mogu vidjeti kako to izgleda.

    avatar

    18.10.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • željka

    Draga osobo "ja"...
    Eto redovito pratim ovaj blog iako ne komentiram i sada imam potrebu reći da sam vrlo ponosna na ovu obitelj koja je izgradila ovaj krasan dom. Meni, koja sve ovo promatram iz pozadine, ovaj ružan komentar djeluje kao čista ljubomora i izraz ljudske zloće i pakosti koja ponekad nema ni kraja ni granica, na žalost. Koliko sam shvatila, Vi osobno ni ne poznajete navedenu obitelj i ne razumijem kako možete komentirati neke stvari koje ne znate i to još na takav plitak i ružan način vrijeđanjem ispod svakog nivoa. Schämen Sie sich!!!
    Željka

    avatar

    18.10.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Godfather

    Otkud nekome pravo da uopće komentira nešto i nekog kog ne poznaje. Što se mene tiče NY slobodno obrišeš ovaj komentar, je ne zaslužuje biti gore, a niti je vrijedan komentiranja i debate. Svaki može napisati što želi, ali kada nešto nema apsolutnih temelja niti spoznaje, onda se nemora niti pisati.

    avatar

    18.10.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • codegun

    ma kaj ste svi "skočili" došlo je neko dijete i sad se valjda zabavlja čitajući ove komentare. I meni su povremeno idioti navračali na blog. NY obriši sve ove komentare jer mislim da tu nemaju smisla.

    avatar

    19.10.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • NY

    samo neka stoji komentar... tko zna tko se krije iza pravoga "ja". Ako bude napisan jos jedan takav odmah se brise.

    avatar

    19.10.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...