Komentari

gladusa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dani

    Poslat cu vam mailom novi prostorni plan da vidite da nebi bilo prevelike strke jer koliko vidim krivo tumaćite ppu. Gladuša po novom ppu je večim djelom GP zona što znači građevinsko područje naselja Izgrađeni dio i u njemu se nalaze te neke kuće što kažete,ima samo jedna zona neizgrađenog djela u kojem je ćini mi se samo jedna kuća sve drugo je SO i GP. Svejedno u GP-u se nemogu legalizirati kuće koje su prekršile sve uvjete gradnje što je i uredu ja su u potpunosti slažem sa tim.

    avatar

    19.10.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • gladusa.blog

    Odlično, ako možete pošaljite na gladusa@gmail.com
    Komentar posjetitelja kojeg citiram je onda samo nagađanje.
    U vezi prekršenih svih uvjeta građenja se možemo načelno slagati, ali je ključno pitanje što znači "svih uvjeta" kad još ne znamo točno koji su uvjeti navedeni u prostornom planu.

    avatar

    19.10.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • gost

    Gost:
    Moji zakljućci vezani uz novi prostorni plan baziraju se na istoj situaciji iz prostornog plana naselja Ždrelac koju ste i vi objavili na Blogu pod naslovom Urbanistički plan uređenja Gladuše. U situaciji su ucrtane građevinske zone S1 (izgrađenog građ.zemljišta) i ostatak neizgrađeno građ. zemljište.Situacije su nam identićne i ja griješim ako ta situacija više nije aktualna.Kako sam došao do prije opisane spoznaje? Situaciju iz PPU-a preklopio sam u AutoCad-u sa satelitskom snimkom naselja Gladuša skunutoj u Google Earth-u.Razvuka sam jednu preko druge preko referentnih točaka i dobio ono što sam opisao u prethodnom članku. Moje preklapanje i vaše ,koliko mogu vidjeti jer je vaše sitno su identična)S obzirom da sam ja vlasnik nekretnine na Gladuši koja nije (po mom mišljenju) ušla u S1zonu kontaktirao sam oOpčinu Pašman.Napisao sam zamolbu za izmjenom i dopunom prostornog plana i poslao im situaciju(satelitski snimak) sa ucrtanim zonama. U razgovoru nakon zaprimljenog mog zahtjeva nitko u Opčini Pašman me nije demantirao da zone nisu identične onima u prostornom planu.Slažem se sa gospodinom koji je ponudio novi prostorni plan da je naselje Gladuša građevinska zona. Točno, sve su kuće u Građ.zoni samo što je ona podjeljena na S1zgrađenu i neizgrađenu.Ako dobijete novi prostorni plan molim vas da na Blog stavite situaciju sa zonama.Ako vam nešto znaći ja vam mogu poslati
    na mail dwg situacije preklapanja sat.snimke i rastera katastarske podloge sa ucrtanim zonama.

    avatar

    22.10.2007. (14:04)    -   -   -   -  

  • gladusa.blog

    Hvala na dodatnim pojasnjenjima. Naravno, cim dobijem neku novu informaciju stavit cu obavijest na blog. Posjetitelj Dani mi je poslao istu kartu koju imamo i nas dvojica, pa mozda nepotrebno smiruje situaciju. Naime, "strka" bi mogla i druge potaknuti da napisu zamolbe za izmjenom i dopunom prostornog plana ukoliko im usvojeni i neobjavljeni (=> jos nevazeci) prostorni plan ne ide u prilog.

    avatar

    22.10.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...