Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Puki Novković

    Žac, jesi vidio što tvoj stari prijatelj Starčević piše u Novom listu:


    DNEVNIK NOVE TV

    Ponedjeljak, Nova TV, 19.15

    U petak se u dnevniku Nove TV pojavio video na kojem gđa Fatima Skula govori da je (današnji gospodar Gospića) liječnik Darko Dado Milinović Gospićki 1991. godine prikrivao ubojstva civila, tj. građana koji su bili prokazani kao Srbi. Kaže nam se da je gđa Skula bila tajnica Tihomira Oreškovića Gospićkog, sada u zatvoru zbog ratnih zločina u Gospiću. Gospić 1991. godine i Milinović i Orešković u njemu dovoljno su jeziva kombinacija da se u svakoj običnoj glavi pojavi pitanje kako je prošao onaj koji je posljednji pričao slične stvari. Zvao se Milan Levar, ubijen je u svojem dvorištu i ne zna se tko ga je ubio, ali je dobro poznato kako se pojedini gospićki neljudi odnose prema njegovoj udovici.
    Gđu Skulu nisu ubili, ali se ona hitno u subotu ispričala za svoj iskaz. Kaže bila je prisiljena da onako priča o Milinoviću, da se prijetilo njenoj djeci, a uto će i Milinović. Vidimo ga kako ide točno prema svjedokinji, ljubi se s njom, sve joj oprašta, traži od državnog odvjetništva da nađe ubojicu g. Levara. Već nam je svima bio u glavi i zna što smo pomislili kad ga je svjedokinja optužila: na Levara i na strah od smrti što ga gospodari Gospića i dan današnji siju oko sebe.
    Bojali smo se za nju i taman kad smo pomislili da je sve prošlo, uporna Nova TV večeras, u ponedjeljak, časti nas novim videom na kojem friško pretučena gđa Skula sjedi u sobi u kojoj je pok. Levar i svjedoči kako je zbog svojeg iskaza o Milinoviću pretrpjela batine i prijetnje u svojoj kući. Čovjekoljubac Milinović sad bi je morao opet poljubiti i oprostiti joj i za taj stari video, jer njegova je milost bezgranična.

    Ivan Starčević


    Sigurno to ne bi mogao pisati kod Pukija koji se posvetio tome kako biti jedini vlasnik obiteljskog novca i imovine.

    avatar

    09.10.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...