Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • K@te

    Jedva čekam film u kome će Berix ujutro na krevetu ostaviti pidžamu okrenutu na pravu stranu, a ne da je ja moram okretati kad radim krevet. Uživat ću kad budem gledala taj film.

    avatar

    05.10.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Odličan, ali odličan post!!! I ovo mislim apsolutno i iskreno!!!!
    Ja ne gledam tvoj film; ja naime imam ulogu jedne od glavnijih SPOREDNIH GLUMICA ;D

    avatar

    06.10.2007. (08:55)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Film gleda sam Berix, onda Duša u Berixu iliti pravi Ti, i na koncu Duh, koji je uvijek uz Boga. On je ujedno i sudac. Promatra djela koja proizlaze iz djelovanja Berixa i Duše u Berxu. Toliko od mene. Dobar post. Pozdrav...

    avatar

    06.10.2007. (15:19)    -   -   -   -  

  • Brain

    Kate, ne trudi se oko pidjame! Zasto uopce okreces njegovu pidjamu na pravu stranu kad je ona ionako dio scenografije u Berixovu filmu? Ti ces ionako uvijek, kao najbolja supruga, igrati glavnu ulogu!

    avatar

    06.10.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Kate: svakome svoji gušti... :-P
    @Moki: Odličan, ali odličan post!!!
    Ja stalno govorim da je život čudna stvar, ali toliko čudan pa da ćeš ti pohvalit neki moj post e to nisam mogao vjerovati :-) Ali ne brini, već od sljedećeg posta se vraćam na svoj suhoparni i dosadni stil pisanja. :-) :-)
    I moram ti reći da si dosta vješta glumica. :-)
    @Toma Juda: hvala na (zasad) jedinom odgovoru :-)
    Poklapa se tek djelomično sa mojim odgovorom.

    avatar

    06.10.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • K@te

    Kate, ne trudi se oko pidjame! Zasto uopce okreces njegovu pidjamu na pravu stranu kad je ona ionako dio scenografije u Berixovu filmu?
    Imaš pravo, neću više. Kad je ostavim na krivoj strani, on će je obući na krivu stranu i kad je sljedećeg jutra skine, bit će opet na pravoj strani. Tako će svake druge noći spavati u pidžami okrenutoj na pravu stranu, dok spava ga ionako nitko ne gleda, Berix će biti sretan jer neće morati okretati pidžamu, ja ću biti sretna iz istog razloga.
    Ti ces ionako uvijek, kao najbolja supruga, igrati glavnu ulogu!
    Nisam najbolja supruga, niti se trudim biti, niti bih to željela biti. A neću mu biti ni mama dok on meni ne bude tata.

    avatar

    06.10.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • neazess

    Evo i mene, koja odgovaram, naravno iz svoje perspektive (a i kako bih drugačije ;)). Film gledaš ti. Odnosno tvoja Viša svijest (ono što sam ja nazvala Korisnik, ono što si ti nazvao vozač). Samim time film gledamo svi. Isto tako i film gdje ulogu igra Nea i bilo tko drugi - po meni - sve je to isti film. Zapravo ja bih prije rekla da je igrica - interaktivno je ;)))).

    @Kate - pa zašto mu okrećeš piđamu? Ionako će ju navečer opet oblačiti, pa ju može okrenuti i sam, a 16 satna okrenutost piđame na krivu stranu je najmanji problem. Ili možda ju čak odluči nositi jedan dan na pravoj, drugi dan na krivoj strani - i tako cijeli taj posao okretanja - nestaje ;))).
    p.s. - prvo sam ovo napisala, a tek onda bacila pogled gore i pročitala tvoj zadnji komentar - hahahahahaha.

    avatar

    07.10.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • neazess

    Eh da, zaboravih još nešto (moram osvojiti tu nagradu! ;D :D :D) - prema kolokvijalnom riječniku i stajalištu (iako ga ja pretežno namjerno izbjegavam) može se reći da film promatra Bog. Ako zanemarimo moju definiciju toga što ljudi zovu bogom i pozovemo se na njihove mentalne projekcije, onda moram reći: O hvala ti Bože što si nam se obratio i preporučio nam tako dobar film ;D ;D :D ha ha ha ha ha...

    avatar

    07.10.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Nea: Sretno u lovu na nagradu!
    Prijavak: u nedjelju ujutro je pidžama bila okrenuta na pravu stranu, a kanotjerica na krivu. Tako sam je i ostavila. Upravo sam provjerila da Berix spava u kanotjerici okrenutoj na krivu stranu :)))

    avatar

    08.10.2007. (04:31)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Kate: Lijepo zbog pidžame, ali... što je to kanotjerica? :))

    avatar

    08.10.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • K@te

    Kanotjerica je potkošulja. Inače se ta riječ koristi i za druge majice bez rukava (ona koje se ne nose ispod druge odjeće).

    avatar

    08.10.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    čini mi se da je glavni dio filma postala moja pidžama!? Oh, čudnog li režisera...

    @Nea i TomaJuda: Moj odgovor je u Advaita stilu: Berix, nitko, Jedno(Svi).
    Berix - mislim da je očito.
    nitko - Berix zapravo ne postoji već samo kao lik u snu koje se događa unutar Jednog. Isto vrijedi i za ostale likove. Znači, točan odgovor je i nitko jer nitko uistinu ne postoji u obliku kakvim se čini da postoji.
    Jedno(Svi) - s obzirom da se to događa unutar Jednog i da samo Jedno je - pretpostavljam da je i to točan odgovor. Mislim da je umjesto Jedno jednako valjan odgovor i Svi ako je Jedno jedino što postoji.

    O hvala ti Bože što si nam se obratio i preporučio nam tako dobar film ;
    A ja bih još nadodao: i hvala ti što si nam omogućio blog.hr servis pa da tako svi mogu sudjelovati u raspravi oko jedne vrlo važne teme: "Kako Berix nosi svoju pidžamu" :-) :-)

    avatar

    08.10.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...