Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Helix

    Pegy, hvala ti na posjetu, lijepo je vidjeti da smo ovdje stekli neke prijatelje koji te ne zaboravljaju. Ni ja mnoge ne zaboravljam, ali priznajem - malo sam lijena, malo dolaze neke nove obaveze u životu. Vratila sam se i naravno - puna sam dojmova. Putovanje me je baš lijepo osvježilo. Još slažem sličice i malo ih obrađujem, popravljam, ispravljam one koje su nakrivljene...
    Pogledala sam i tvoje prijašnje postove, sviđaju mi se slike lijepih zgrada. A ovaj problem - precizno-otprilike - mislim da se često može naći kod parova. Treba se nekako na to privići, pomiriti se s tim. U posljednje vrijeme mislim da je u muško-ženskim odnosima ženi najbolje da zna koristiti malo ženske mudre diplomacije (čitaj: lukavosti).

    avatar

    29.09.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • netko

    Samo nemoj pretjerivati sa svojim picajzlastim ponasanjem jer nista ne moze biti idealno. Znas, koliko god da te voli pazi da ne naidje neka koja je manje picajzlasta. A zivot ce te nauciti da i ti malo olabavis. Malo i ti improviziraj ;).

    avatar

    29.09.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Lindolinin fotoblog

    čitam tvoj post i sitim se sebe i svog dragog :)) tako smo slični, a tako različiti. ja volim nešto navrime napravit, a on se polako vuče. ja volim navrime krenut negdi i stić 5 min ranije, a on u zadnji tren trči. ja volim reda u stanu, a on "ma sredit ću ja to." aha, moš mislit :) al, unatoč svemu, jako ga volim. a ono što ti je helix napisala, da treba koristit malo ženske mudre diplomacije tj. lukavosti, tu se slažem :) znam ja po sebi kako to ide. uživaj!

    avatar

    29.09.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • delnice

    po slici zaključujen da imaš stvari jer me ovi cvitovi asociraju na reklame za uloške!
    :)

    avatar

    29.09.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • buba mara

    znam točno na što misliš. i ja volim znat što radim u danu, jer volim pametno iskoristiti vrijeme i u tome ne vidim ništa loše. jako mi je drago što on pokušava svoje ležerno stanje malo više prilagoditi tvojim potrebama znanja što i kako :)) to je prava ljubav!

    avatar

    29.09.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Razumijem što znači kad voliš znati na vrijeme, naime, i sama volim imati plan (što ne isključuje mogućnost da se stvari dogode i spontano, naravno) jer nisam ljubiteljica iščekivanja u "praznom hodu" - to je onda vrijeme u kojem ne mogu ništa drugo započeti ili se prihvatiti bilo čega jer ne znam kad ću morati poći i sve to ostaviti. Zato volim znati koliko imam vremena. S druge strane, ima situacija u kojima nešto iskrsne pa sam za tren oka spremna za polazak, ali ako postoji neki dogovor, onda volim da bude točan i da mogu rasporediti što trebam napraviti. Ne mislim da ti praviš problem oko toga, ali to su samo stvari koje se primjećuju kad tako počnemo funkcionirati udvoje. Lijepo je voljeti nekoga i osjećati se voljeno i onda kad znamo da postoje razlike, i kad je potreban kompromis, i kad svatko malo odstupi za ljubav drugoga, kad nema sebičnosti... A onda - ma, te razlike zapravo doprinose ravnoteži, tako da jedni druge nadopunjujemo. On tebi malo svoje navike da štogod bude otprilike, ti njemu malo svoje organiziranosti... lijepo si sažela zaključak u posljednjim rečenicama. ;-)

    avatar

    29.09.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ah, kako je ovdje netko zaljubljen! Baš mi je bilo gušt čitati. Čekaj, otkrit ćete vi još sličnih pojava, no ako sa svima postupite kao s ovom, na konju ste :)
    Žabe na mom blogu gostovale su umjesto jedne od podloga dva dana, ja ih sad više ne vidim. Možeš li, molim te, pogledati, ako ti moj blog još uvijek izgleda nenormalno, možda ću ipak morati mijenjati podlogu, a ne bih baš htjela :( Pozdrav veliki! :)

    avatar

    29.09.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • The girl named Dora

    hej...svida mi se tvoj blog...koliko imas godina? malo napisi o sebi...inace mi je sve super...super mi je blog i ajmo se citat...ciao...kiss

    avatar

    30.09.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    Ja upravo ynam kako se osjeca Tvoje netko. Ja se mogu spremiti u deset minuta a moj Dragi mora imati sve organiyirano, pa cini mi se i tjedan dana unaprijed. Uhhhh, ponekad me tako usporava. Ipak, mislim da mi ponekad upravo to i treba.

    avatar

    30.09.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • inocka

    Ja sam više poput Tvog Nekog..ne smeta mi kada je sve spontano i na brzinu - često takve stvari ispadnu sasvim u redu iako ponekad i nije loše imati stvari u tančine isplanirane..
    a što se tiče te vaše suprotnosti, to i nije loše..naći ćete se vi već na sredini :)
    pozdrav

    avatar

    30.09.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Ja sam valjda ista takva. Večeras u kino? Pa ne mogu ja tako kratkoročno planirati! To treba bar 2 dana unaprijed najaviti... Godinama je bilo tako čisto zbog nedostatka vremena, sad je malo laganije, dijelom i zato jer se krećem u krugu ljudi koji si isto ne mogu dopustiti pretjeranu impulzivnost. Ponekad sam sama sebi dosadna zbog toga, zašto ne mogu dozvoliti da me trenutak ponese? :) Mislim si da će valjda doći i to vrijeme, ali trenutno nije na vidiku.
    Što se tiče Tvog Nekog - valjda ćete se s vremenom naći na pola puta, čisto zato jer vam je stalo :) Stvarno zabrinjavajuće bi bilo da te npr. disciplinirano zove svakog dana u isto vrijeme jer misli da ti se mora javiti, a ne jer mu dođe da ti se javi (kao bivši od jedne frendice)...

    avatar

    30.09.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • O.K.

    eh to mi je sve tako poznato, kao i ovo smekšavanje, ma ne mogu si pomoći, nekad me stvarno zna smekšati i prije nego sama mislim da će uspjeti...

    avatar

    30.09.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    U ovome sam sličniji tebi nego Tvom N., kad se nešto dogovorim, to je tako, a kako drukčije.
    A bez dobre pripreme nema ni dobrog posla. Pozdraw

    avatar

    01.10.2007. (01:57)    -   -   -   -  

  • trill

    Ti i moj Arthur imate baš mnogo zajedničkog :) I on je volio znati sve točne detalje oko bilo čega. Kad se ide, kako se ide, gdje se ide, koliko dugo ćemo biti tamo...i sve tako. Ja sam bila više spontana i sve to me je pomalo živciralo, a njega je pak lagano nervirala moja neorganiziranost.
    S vremenom smo se našli negdje na pola puta. Ja sam organiziranija, a on opušteniji. Tako će biti i s vama. Vidjet ćeš :)

    avatar

    01.10.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Ja sam kao tvoj Netko i uvijek mi najbolji provodi ispadnu oni spontani i neplanirani. Ma, ne valja ni u čemu pretjerivati pa tako niti u toj spontanosti. Što se vas dvoje tiče, kaže se "suprotnosti se privlače", pa zato i funkcionirate dobro jer uspostavljate neku ravnotežu u tom pogledu...

    avatar

    01.10.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • vivace1

    Kao da si pisala o meni i Buci:) Ja moram znati točno, a kod njega je sve možda. Nakraju uvijek plan bude proveden, ali ubije me čekanje do zadnjeg trena, neznajući što će on odlučiti. Zato ga i voliš jer se upotpunjavate, možda ne bi bilo ni dobro kad bi svaki tren bio potpuno isplaniran, zar ne?

    avatar

    01.10.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    e to je ono o čemu sam pisala....ti si baš detaljna i precizna,on nije....bogme nisam ni ja...ali baš u tome i jest ljepota - u različitosti....

    avatar

    01.10.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    hehe,,ja sam vise kao Tvoj Netko nego kao i ti...uvijek cekam do zadnjeg trena sa odlukama i tako mozda izludjujem ljude oko sebe ali moj dragi je kao i ja pa se nije tesko dogovoriti,promjeniti plan ili odustati od njega(osim u slucaju kad se meni taj plan jaaako svidio..onda nema mjenjanja!) ali nista lose u organiziranosti,znam one kojima bi takvo funkcioniranje uvelike olaksalo zivot..pozdrav

    avatar

    01.10.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • so far away...

    super post...a ista je situacija i samnom i mojim najdražim...on je sav možda ćemo i nekako ćemo a ja volim sve organizirat i isplanirat....i moram priznat ok je vrlina znat se organizirat,on to često ne zna...baš zbog tog nekako ćemo...

    avatar

    01.10.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... polako počinjem olabavljati tamo gdje sam mislila da nikad neću. Posebno kad vidim da se trudi promijeniti se. ...

    Lijepo si ovo napisala.
    Mislim, čini mi se ... ma ne samo da mi se čini, već jesmo, takve smo mi žene !
    Olabavimo kad vidimo da se naši muškarci trude.

    Lijep pozdrav.

    avatar

    01.10.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma - slike

    Ne zabrinjavaj se… a vidim i da se ne zabrinjavaš… ne bi bilo dobro kada bi bili isti, mora biti i malo začina… ali ne previše. :-)))

    avatar

    02.10.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • Paix

    Ja sam poput tebi. Ali stvarno poput tebe. Zelim i trebam znati.
    Dragi mi kaze da se danas VALJDA vidimo i umjesto da mi kaze tocno kad i gdje, on nazove sat vremena prije. A ja tako volim planirati dan i onda mi se sve poremeti jer vecinu vremena provedem cekajuci.
    Ali bas kao i ti... volim ga. :-) Vise od ikog na svijetu.

    avatar

    02.10.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Vinci

    A On je kao i moja Draga. Gdje god da se spremamo ići, uvijek neke neplanirane promjene. Sad doduše više i nisu toliko neplanirane, jer znam što me očekuje :) Krenemo na Marjan (park-šuma), završimo na Kašjunima (plaža) i slično. Ali izgleda da ih baš zato i volimo. S njima nam nikako ne može biti dosadno ;)

    avatar

    02.10.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • sexualno (ne)znanje

    muški vs.žene vječna razglabanja..
    nego eto, malo ubijam dosadu i šećem okolo po b-ima. naišla i na tvoj..
    nego, pisala sam zanimljive stvari, sada je malo suša, pa pišem malo manje vulgarnosti, ali svašta se može pronaći. a i kod mojih čitatelja..
    pozdrav

    avatar

    02.10.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • rozza

    hm.. ova analogija s puterom mi je tako poznata :) kod nas uloge nisu strogo podijeljene, ali ja sam ipak malo spontanija. u svakom slučaju, dobro se nadopunjavamo :) veliki pozdrav tebi :)

    avatar

    02.10.2007. (18:06)    -   -   -   -  

učitavam...