Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Babyface Killer

    Kao prvo i prvo, zašto nisi rekao tko ti je otkrio tko je "Nesvrstani", točnije "tko ga je locirao na mikrolokaciju" (by Suri) i kao drugo i drugo, tko je "Bayface"?

    avatar

    24.09.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Zapravo sam ostala na paf jer sam očekivala veću priču. Pa nije fer. Ali pretpostavljam da Boris, poznajući ga, nije bio voljan pričat o sebi. To je on definitivno. Poseban i.... poseban! To je u stvari pojam koji govori o ciloj jednoj priči koja se krije iza toga. I u nastupu i komunikaciji i zaključivanju i humoru, Boris je baš svoj. A u stvari mi je žao što nije prošla neka veća priča o njemu. Ja sam dugo čitala njegov blog i bila uvjerena da se radi o nekom iz Splita. Ne znam zašto. Pa i ova priča je, u rubrici "Obilježeni", drukčija nego ostale. Pa i to govori o njemu. Totalni pozitivac.

    avatar

    24.09.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Frit

    Di ovaj svit ide? Pošteni čovik i da ne kažen komunista, borac za prava sužnjih i obespravljenih većina,čuvar tradicionalnog "ko vas jebe sve skupa" stava u srednjoj dalmaciji ne može po svojoj volji djelovati iz ilegale, nego ga odmah na sva zvona prokažu prston.Sramite se, vi robovi užitaka liberalnog kapitalizma.

    avatar

    24.09.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Babyface Killer

    Vidi kako Frit brani kamerada

    avatar

    24.09.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Ja se ispričavam Vaše visočanstvo Killeru! Ispravuto...

    avatar

    24.09.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    :) Fala svima na lipin ričima, a Vici posebno "fala" na ovome razotkrivanju. Samo moran, radi povijesne istine, podsjetit okupljene kako san ja to u 117. broju Kronike tamo u ožujku 2005. "prokazao" sickofitall blog. Citiran:
    "Svoj blog na adresi http://sickofitall.blog.hr/ ima i stanoviti V. R., turistički djelatnik i novinar koji svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi u najelitnijem makarskom kafiću, Rockyju. U svom dnevniku ovaj entuzijast prenosi razgovore i dogodovštine osoba koje zalaze u ovaj caffe bar, a moramo napomenuti da je objavljivanje pojedinih informacija na blogu, već na početku uzdrmalo same temelje ove ugledne makarske institucije."
    Eto, ja njemu inicijale, a on meni, dvi i po godine kasnije, puf, pukne na blog sliku čunke, oćala i pripadajuće ćele :)). Fala in, Vice ;)
    @ Babyface: Ajde, reci i nama ko je to zaslužan za razotkrivanje i kako je tekla spomenuta akcija?
    @Moja ti: Jesi li ti to sigurna da san to ja o kome pišeš? :)
    @Suri: Da te utješin, iako su mene okupatori otkrili, znaj da su drugovi Valter, Brko, Tempo, Veno, Španac, Paja, Tihi i Prle još uvik u ilegali i nastavljaju s akcijama. Nikad robom! SFSN.

    avatar

    24.09.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Vice i ti konacno nesto napisa. Tek sad na putu kuzim koliko se nasi vesele svakoj rici iz milog nam grada.
    I ja mislim da nije fer sto si razotkrija covika, nadam se da to nesvrstanom ne minja nista na stvari. Ja sam mislila da je iz Omisa, ne znam zasto. Mene je osvojija s filmskim ukusom i stavljanjem videa iz Brassed off na blog. A i covik je -nesvrstan-. Pozdrav Borisu- NNNI !

    avatar

    25.09.2007. (08:00)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    nemogu belivit

    avatar

    25.09.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • Babyface Killer

    .... nigdje toliko salonski ljevičara kao u uvali mog djetinjstva, jebali vas ono i dsz

    avatar

    25.09.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • emil

    Ajme evo moja slika ko dite... nemogu virovat. Ovaj mali ministrant sta drzi neki stap od svecenika bice... to san ja... muahahahahah

    avatar

    26.09.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • noćnjak

    stvarno nije fer. sad mi nije interesantno. već sam zamišljala ćunku kad ono naš čovik. nije fer. iako ja ovoga ćelu pomalo simpatiziram, onako ka muško, mislim pomalo

    avatar

    26.09.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    28.09.2007. (06:31)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    Nesvrstani - odlični postovi i genijalni nadimak, lokacija mu nije ni važna - ionako sada svudi ima kakva wireless mreža!

    avatar

    01.10.2007. (02:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...