Komentari

myhiddengarden.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • lu-lu

    Vidiš i meni je ta crvenkapica pala u oči, ali meni je glupo da su je stavili u uđbenike i mislim da bih se i ja ljutila da sam spitski roditelj

    avatar

    21.09.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    A joj, pa nismo mi krivi što nismo maštoviti. :-)
    Hm... ajmo ovako... zašto se Slavonci nisu pobunili neko Dalmoši? I mi se možemo buniti, ni mi ne navijamo za Dinamo. Ali to je tako nebitno kad vidim u udžbenicima za OŠ za hrvatski nebuloze kakvih nigdje nema.

    avatar

    21.09.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Što se tiče Caritasa, opće je poznato da crkva isisava lovu gdjegod može, stoga ovo nije ništa novo. Dotični misle da su im svi dužni davati i davati, pod prijetnjom plamenog ognja koji će ih proždrijeti ako ne budu poslušno stado. Piece of crap.
    Crvenkapica - pa ni ja ne podržavam takvu, već sam to negdje napisala, perverziju. I ne zbog Dinama, Hajduka ili bilo kojeg glupog kluba, nego općenito zbog učenja djece, čak i u školskim čitankama, kako moraju biti nogometni robovi i dio opće pomame za istim. Pobogu, pa i Crvenkapica (ili Plavokapica?) je dio opće euforije, budi i ti, a djeci te dobi nije teško sugerirati, pošto lako upijaju i povodljivi su. Ja ne želim da moje dijete jednoga dana čita tako izvitoperene bajke, iskreno, ne želim da uopće bude navijač, ako baš hoće, od volje mu, ali ga sigurno ja neću aktivno poticati na idolopoklonstvo. pa ne želim da mu se to sugerira ni u školi. Uostalom, čini mi se to kao nečija masno plaćena reklama. Fuj.
    HT-ove dionice. Sanader priča gluposti jer SDP je to zamislio kao oporezivanje onih koji zarade više od 50 000kn godišnje, čini mi se, pa se to ne odnosi na većinu građana koji su mali dioničari. A u toj izbornoj utrci bez imalo iskrenosti i obraza su mi i tako i jedni i drugi gadljivi jer zna se moje mišljenje o politici i njezinim bijednim protagonistima.
    Što se tiče erotskih kalendara, ako to čini na legalan način, što je tu loše? Koje licemjerje hrvatskih novinara i naroda koji kolektivno drkaju svake subote na Playboyeve erotske noći.
    I za kraj, sretno s djetetom kod doktora, u svemu ovome, to je ipak najvažnije :o)

    avatar

    21.09.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • Šima

    Sviđa mi se tvoj pogled na novine, ja ih ni ne kupujem jer me obično utlače s velikim senzacionalističkim naslovima i loše obrađenim tekstovima ispod naslova, pa lijepo pročitam vijesti na netu i držim se krilatice:ako nije bilo na netu nije se ni dogodilo. A vidim da i ubacila preskoč, preskoč točno na mjesta gdje i ja to ubacujem ;-)

    avatar

    21.09.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    To s Crvenkapicom je stvarno glupo. I kako je mogla slučajno upasti????? Zar se školski udžbenici ne lektoriraju?????
    Ne čitam novine, tako da hvala na obavijestima :-)).

    avatar

    21.09.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • deicaandreica

    Blog ti je stvarno zanimljiv, svaki post sam pročitala sa zanimanjem.

    avatar

    21.09.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Njofra

    eto mi prilike da pročitam kaj je pisalo u novinama :)

    avatar

    21.09.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Nessa C.

    @Kinky - dio odgovora na tvoj komentar nalazi se u updateu. Isti ne ide samo tebe - papir/ekran su prilično nezahvalni za izraziti ironiju i cinizam, stoga sam to updateom svima objasnila.
    Nisam htjela spominuti SDPov program, nisam htjela ukazati na Sanaderove laži, već ukazati na licemjerje, ne znam zašto no licemjerstvo me više smeta od laganja.
    Što se erotskog kalendara tiće, moj hihihihihi nije značio da mislim išta loše o tome, značio je to da mi je jednostavno smiješno.
    A bebe se trebao cijepiti, no prehladio se je pa je doktorica rekla da dođemo kad ozdravi. Već mu je bolje :)
    @Šima - novine kupujem petkom zbog TV programa :). Inaće, ne volim bacat lovu za informacije koje mogu saznat i za džabe :)
    A, u izlaganju sam malo i lagala - naime vijesti nisam navela onako kako sam ih pročitala, novine obićno čitam odostraga prema naprijed :), no preskoč-preskoč bi svejedno bio na istim mjestima ;)
    @Zljic - vele da je priča napisana za neki časopis u kojem je i bila objavljena prije koju godinu. Očito se nekom odgovornom svidjela.
    @Moja zvijezda Astra - hvala, hvala :)
    @1Njofra - ti bi se švercao? A, nemre to tako! Plati pa čitaj!!! ;)

    avatar

    22.09.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • _tara_

    ne mogu vjerovati da se nigdje ne spominju renata sopek i vlatka pokos :((
    ili sam krivo stavila leće pa ne vidim dobro :)

    avatar

    22.09.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    čestitam zbog zadataka! :)
    mene zapravo najviše zanima što je s donatelom?! :P

    avatar

    22.09.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nessa, ma nisam ja u svom komentaru komentirala tvoje opaske na dijelove Jutarnjeg, nego same te tekstove koje si ti iz Jutarnjeg izdvojila, tj protagoniste tih tekstova i njihova (ne)djela. Ti si ovdje bila samo prenosačica informacije, a jako dobro sam shvatila tvoj cinizam i ironiju, uvijek ih shvatim, zato te i čitam :o) Uostalom, upravo sukladno toj ironiji si i odabrala te tekstove, zar ne? A ja ih strastveno iskomentirala, kao što to i inače činim, tim više što me iritiraju novinari-senzacionalisti ;o))

    avatar

    23.09.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Offtopic: Vražja, ja sam Slavonka i navijam za Dinamo :D! Meni smiješno to s Plavokapicom, baš smiješno...
    Suputnica, raspada joj se lice od silnih operacija, vidjet ćeš na Severini kroz koju godinu. Sad mi je jasno otkud onaj mejl od jučer. Lopatom po blaziranoj gujici!

    E sad, Nessa, tvoj gubitak je da nisi došla na slodoled i propustila kako povrćam sladoled koji sam netom prije pojela :P
    Sviđa mi se tvoje komentiranje svega i mislim da bi to mogla uvesti kao redovitu rubriku "Analiza medija: petkom kod Nesse". A sa svim se slažem , jer inače se ne bih ni družuila s tobom. Pusa.

    avatar

    23.09.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • Šima

    Ja sam pročitala Plavokapicu prije više od 15 godina i nikad mi nije bila sporna, čak sam je nadahnuta idejom i sama mijenjala dok sam čuvala djecu, pa je znala biti i ljubičastokapica... A roditeljima bi bilo bolje da se više bave obiteljima nego da umjetno izazivaju sukobe tamo gdje ih nikako nebi trebalo biti.
    a i ja novine čitam od straga prema naprijed ;-)

    avatar

    24.09.2007. (07:46)    -   -   -   -  

  • kisica

    Ovo sa Bandicem mi je tak fuj, umjesto da traze rijesenj epokusvaju lagat ljude da nije nikaj. Kaj ce njemu biti od jedne case? Nikaj, a sta ce biti kao za koji mjesec ili godinu radi te vode budemo imali masovno oboljenje tih stanara?

    avatar

    24.09.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Jadna Crvenkapica, od sasvim nevine i naivne djevojčice iz bajke prošla je u zadnjih nekoliko godina sve i svašta - od porno zvjezde pa evo sad do školskih udžbenika i navijačice nogometa... Valjda je ta Crvenkapica stvarno inspirirajuća... :)))
    Što se tiče suca Rukavine - nekom je ipak stao na žulj... tako to rade u našoj "pravnoj državi".
    A vezano za Sanadera i Bandića - ni jednog ni drugog ne mogu smisliti, tako da i ne komentiram baš previše ono što oni kažu. Na jedno mi uho uđe na drugo izađe....

    avatar

    24.09.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • a bit insane

    pročitala sam koliko sam stigla, i, eto, imam par komentara. kao prvo, slažem se s tobom oko crvenkapice. ne vidim stvarno zašto se tolika buna oko toga diže. dobro, radije bih da imaju nešto drugo možda u čitanci, ali ako se već bune, neka se bune iz nekog stvarnog razloga, a ne zato što će jadni mali dječaci koji navijaju za hajduk imati doživotne traume jer je preko njihovih usta prešla blasfemična riječ dinamo, a nakon nje nije slijedila psovka. strahota!
    ostalog se iz novina neću dotaknuti jer mi se diže želudac na njih sve zajedno. i na novine same.
    što se tiče feminizma...imam jedna post koji sam još na počecima napisala, ili dva, na tu temu. uz to se nalazi komentar u kojem su linkovi. klikni, i stvari će ti biti malo jasnije. a reklama o vlatki mi je smiješna, i nemam pojma zašto su te žene to kao toliku uvredu doživjele.
    na kraju, hvala za komentar, i hvala što si podijelila svoju priču samnom, cijenim to :)
    pozdrav :)

    avatar

    24.09.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • deicaandreica

    (da ne bude zbrke, ovo je moja zvijezda astra, sam što mi se nešta tamo zbrkalo i imam novi blog) :-)
    Jadna crvenkapica, baš ju masakriraju. Kao da je pisac mislio baš na nogomet kad ju je pisao/pisala (baš i neznam tko u je napisao)

    avatar

    24.09.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Gali

    sTARE VIJESTI...................kaj mi sa slovima?

    avatar

    25.09.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    ja sam se htio isto malo pjeniti zbog Plavokapice - to je prvorazredan štos - al nije za udžbenik, al imaš apsolutno pravo za navijanje - ispada da je to užasno važno - a zapravo se ne nalazi nigdje na ljestvici važnosti! ostalo: bolje da me nije blo u RH :)))
    Bleki

    avatar

    25.09.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    crvenkapice, plavokapice, koji si već, pi... ... .... :)

    avatar

    26.09.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...