Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Teuta i Morski

    Kako je Draga u Zgb javio sam joj mobitelom lijepu vijest. Kada se vrati siguran sam da će i sama poželjeti da čestita.Drago nam je da ste napokon sretni i da je sve bilo kao u priči.
    Puno sreće u novom životu

    avatar

    20.09.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • serafina

    Draga gospođo, ne mogu ti ričima opisti koliko mi je drago što si se sretno udala :))
    Lipo ja kažem, ima i sretnih ljubavi.
    Odgledala sam galeriju slika, vidi se da zračite od sreća.
    I doista ste oboje bili zgodni i zadovoljni.
    Bravo za Gibinnu "Lipu moju" , poslje koncerta klapa u Areni(mediji nisu znali da on dolazi, ali su nas na kraju ipak uspjeli slikati, pa smo završili čak i u novinama iako je on tamo došao privatno) bili smo Gibo i ja na večeri. Ja sam mu zahvalila na onome što je učinio za mene na koncertu i spomenula sam tebe u movie pubu, sijetio se odmah zaruka i rekao mi kako ga takve stvari doista dirnu.
    A mene dirnulo iščitavajuči tvoju sreću, sad ćekam da se doslovno "daš udu" pa da slavimo dicu :))

    avatar

    20.09.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • visssNJa

    -ja bi, ja bi, ja bi se udavala..
    i sve vissse manje imam, cak znam i godinu, 2011 jer tada mi svi dokumenti istjeceju, i punoljetna sam i sve, samo josss nemam mladozenju :( :'(
    -joj mogu si mislit kako je bilo barjaktaru dan poslije, obicno ih ruke bole tri t1 josss :)
    -tko je pravio tortu??

    avatar

    21.09.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    DRAGA NINIANE iliti, novopečena mlada udata suprugo, bila sam u Zagrebu i Dragi mi je javio radosnu vijest. Zaista sam bila ushićena i toliko sretna zbog tebe. Ne, ne brini...nisi ti narcisoidna već sretna kao što i trebaš biti. Uostalom, nekad je dobro biti i malo narcisoidan, zar ne? Čitajući tvoj post mogla sam zaključiti da kao što si ti posebna (u pozitivnom smislu), tako je i Vaše vjenčanje bilo posebno (opet, u pozitivnom smislu). Nemaš pojma draga Niniane koliko sam sretna zbog tebe i molim te vjeruj mi da ti od srca želim samo ono najbolje. Neka uvijek budeš okružena ljubavlju i srećom. Neću ti poželjeti puno dječice, to ostavljam na Vama, ha ha ha. Uživaj mi u braku jer ti si žena koja to svakako zaslužuješ. Uopće ne sumnjam u tvoju razboritost i znam da ćeš znati biti prava supruga i da ćeš cijeniti sve ono što će ti pokloniti tvoj suprug. Još jednom, čestitam draga Niniane!!! Pozdrav i cmokkkk.

    avatar

    22.09.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • spookie

    draga moja, nisam već dugo čitala post u kojem se može iščitati ovoliko sreće i veselja ,pa ti želim da ta sreće dugo dugo potraje ... gospođo .. :O))

    avatar

    22.09.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • KARLOVAČKA ŠPICA: ŠUND PROZA

    pa čestitke...;)sve najbolje želim!

    avatar

    27.09.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...