Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • menneskedyr

    Nisam još pogledao BB, nemam ni namjeru. No koliko čitam po netu i novinama, taj gej tip je čista karikatura stereotipa koju su uzeli da bude "zanimljivo". Bude, kad ga netko prebije čim izađe iz kuće nakon svojih blesiranja unutra. Hah, morali su ubaciti nekoga u skladu s ostatkom ekipe po ponašanju i životnim ciljevima, plus još je i gej. Ma cijeli taj šou je od početka prestrašan, i svaka je sezona gora od prethodne, ne samo po orwellovskim konotacijama nego i po samoj fakin razini opće kulture.

    avatar

    17.09.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • borgman

    malo me buni ona zadnja rečenica o kontroli mase. A u knjizi je Orwel "bukvalno" naveo video nadzor preko dvosmjernog video ekrana :-)

    avatar

    20.09.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • svinjce

    rtl je trash tv. ali reality je overwhelming - gledam MTV, pun k...., jedan reality za drugim. pa tako i BB - svi gledaju i čekaju oće li neko nekoga prasnut.
    uvođenje deklariranog gay lika - balavca koji niti ne kuži kakvo si sranje radi jer živimo u zatucanom društvu - je samo da digne gledanost. tako da kreira kontroverzu. da bude konflikta... a masa puši sve to. nisam elitist, ali ponekad mi se stvarno čini da su ljudi ovce.

    avatar

    20.09.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    uuuu :))...dobra ideja za horror maraton :D

    avatar

    21.09.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • melodie

    hm. u redu mi je bila prva sezona. onako na telki nešto totalno novo, nepoznato, neisfurano. i bilo je pošteno. sad je ovo samo jedan veliki shit. a da ne pričam o kiču u kući. mwahahaha.

    avatar

    21.09.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...