Komentari

kizzy7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Bugenvilija

    Treba organizirati roditelje i napraviti peticiju protiv toga, javne prosvjede pred školom i slično. Ako to pustite tako, navlačit će vas još gore za nos jer je njima samo do njihovog komfora i državnih benificija, a do djece baš najmanje. Isto kao i ministru i njegovim mandrkanima.
    Pozdrav :))

    avatar

    14.09.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Ne znam sama što bih na sve to rekla. Nemam još obitelj niti djecu pa mogu sam pokušati zamisliti kako je to. Međutim činjenica je i da bi sama najradije odselila na drugu planetu jer ovo kod nas više nema veze s vezom.
    Kako po inozemstvima mogu funkcionirati škole, fakulteti (iz vlastitog iskustva znam) a kod nas se samo pametuje i da stvar bude gora sa užasnim posljedicama. Majko Božja, djeca moraju imati torbe na kotačiće jer to što moraju nositi svaki dan na leđima je stravično. A opet najmanje se radi u svrhu znanja......sve neki protokoli a cilj je skoro beskoristan.

    avatar

    14.09.2007. (14:16)    -   -   -   -  

  • annye46

    hej evo mene malo do tebe.....
    ostavlajm ti pozdrave i želim ugodan nastavak večeri..
    pusa pa pa

    ** Crystal Sky **

    avatar

    15.09.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • one women

    sve što si rekla je točno i na žalost dolazi se do toga da djeca sve manje imaju slobodnog vremena a sve više su vezani za nastavne i izvannastavne aktivnosti i neće se ni okrenuti a već će im otići djetinjstvo. a profesori su pak posebna priča, traže dobre plaće a ne žele raditi malo duže od 4 sata, ma strava!

    avatar

    16.09.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • one women

    e da, za dizajn, nije teško kad ti neko pokaže (meni je pokazala mala od muža), koristim program photo filtre za napraviti sliku, a već imam gotove predloške pa sliku ubacim u njih.pa onda da bi dobila html idem u program image shack. mislim da negdje na blogu objašnjavaju kako se radi...

    avatar

    16.09.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • ~×°×NoRa_AnD_TeA×°×~

    TREBA SAMO STAVITI VJERONAUK U SUPROTNU SMJENU BIT CE MJESTA ZA SVE OSTALO.

    avatar

    17.08.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • i will always love you !!!

    ey...swrati do mene pozzz

    avatar

    30.08.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...