Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • LaMiia

    škicnem BB tu i tamo i to samo zbog geja jer mi se jedini čini potpuno iskrenim a i iz mog grada je :) a što se tiče točkica u daljini neki datumi i događaji su mi još tako svježi kao da su bili jučer..
    *poljubac*

    avatar

    12.09.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • Kraljica apsurda

    Ja volim sva godišnja doba. Ljeto i jesen možda ipak najviše. Zima je ledena, proljeće je jedan veliki alergent i tako dalje. BB - pročitala si moj stav.
    Jesu li ga oraspoložili? Mislim, ja sam i očekivala da će se to jadniku dogoditi: cure ga obožavaju jer je i on cura, na neki način, a dečki ga se boje. A sad, zašto ga se dečki boje - to je već pitanje... Možda misle da je zarazno? Ili misle da će se on zagrijati za nekoga od njih, te da će i taj netko biti doživljavan kao gay? Ne znam. Ali poznato je da je dečkima u navici dokazivati svoju muškost i seksualnost. Valjda jer živimo u takvom svijetu gdje je sve "gej", ako odstupa od nekih "normi". Pogotovo u muškom društvu, ili mi se samo tako čini?
    pozdrav ostavljam.

    avatar

    12.09.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    smrc, fali mi vec ljeto...
    nego , haljine obukli kazes, ahahaha, sad mi zao sto nisam bar malo skicnula da to vidim :)
    ali cisto sumnjam da se decke uz malo nagovaranja moze nagovoriti na sve, pogotovo ne na nesto sto bi u pitanje dovelo njihovu seksualnu orijentaciju.

    avatar

    12.09.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • striped cat

    istina da, ljeto se čini tako dalekim. ova je jesen došla stvarno prenaglo iako se ja ne žalim. volim ju, inspirativna je, filozofiram i razmišljam o životu i biti postojanja...pa tako i ogejevima. da zamisli, kao danas nije bilo reprize big brothera zbog jučerašnjeg nedoličnog ponašanja. pretpostavljam da je to trebalo biti to oblačenje u žene. ma kakvi konji. svi bi kao neki skandal, sex, flert i onda kao ovo je nedolično. idioti

    avatar

    12.09.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • Bella

    ljeto može biti i u jesen i u zimu i u proljeće smo se moramo tako osjećati

    avatar

    12.09.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Već je dosta blogera pisalo kako voli jesen, pa tako i ja u komentarima, ali ću se ponoviti sad. Volim ju jer mi je uskoro i rođendan i jer mrzim ljetne vrućine i jer mi pašu jesenske boje i mirisi, jedino mi smetaju kiše. Ali volim oblačno vrijeme :o)
    Što se tiče bojazni od homića, možda se muškarci boje da je neki homić fizički jači od njih i da je sposoban silovati ako mu se ovaj svidi, za razliku od žene koja (najčešće) nije sposobna silovati muškarca, pa se osjećaju frajerskije :o) Ustvari, kojigod da je razlog, idiotski je, zar ne? :o)
    A glede virtualnih prijatelja - same here :o)

    avatar

    12.09.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • death valley queen.

    Aha, jesen. Jej! :D BB ne gledam, ne da mi se, radije letim po vašim blogovima. :) Istina, jednostavno ti se uvuku pod kožu... :*

    avatar

    12.09.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • Fun club Đorđe Balašević

    Svi zainteresirani se pozivaju da svrate na

    Fan club Đorđe Balašević

    Fan club Oliver Dragojević

    Hvala na posjeti..........Lijep pozdrav

    avatar

    13.09.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    "muškarci" se boje gejeva jer se boje za svoju muškosti, zato oni pravi frajeri nemaju s tim problema, samo jadni i nesigurni luzeri koji ne znaju ni žensku uhvatit, pa im jedino preotaje napad na gej populaciju kako bih svima, a i sami sebi dokazali kako su oni prave jebene muškarčine! to je samo moje mišljenje, i ne generaliziram! ;)
    ne moram ni spominjat da volim jesen, kišu, opalo lišće i sve što dolazi s njom! a zimu pogotovo, samo da bude napokon snijega kako spada!
    dobro si rekla za one dvije iz B.B., one su si zabrijale da su glavne mace za koje su se svi dečki popalili, a mala Senka ima gadnu facu, bogme ima!

    avatar

    13.09.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • Daphna

    ljeto ljeto ljeto!
    nikako pogledati neku epizodu tog bradera! večeras evo prva prilika, ali se jednostavno ne mogu odlijepiti od kompa kojeg nije bilo 2 dana!
    ti se ekšuli sjećaš poruke iz sna? moram ponovno početi trenirati pamćenje snova... ispala sam iz forme. mislim da tvoj san nema nikakve veze sa homoseksualcima i big braderom! :))

    avatar

    13.09.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • vampire doll

    Jesen i ja volim...baš mi je draga i najviše ju volim od svih doba. Te boje, magla,...ah,.
    Virtualan svijet, ruku na srce, je ponekad bolji od pravog.
    Ljudi te ne znaju i mogu reći neki komentar iskreniji od onih koji te znaju 100 godina. Mislim, ja to tako vidim,...
    pozz

    avatar

    13.09.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    BB ne gledam, ali mislim da bi baš zbog tog gay lika (šta li je već) mogla početi. Mislim da će biti zanimljivo, to je bio hrabar potez s njegove strane. Ipak smo mi država koja je po tom pitanju daleko iza zapadne Europe, da ne spominjemo SAD. Zanima me, zanima...morat će se gledati! =) Meni se isto čini da je ljeto bilo davno.Valjda zato što sam se napokon pošteno odmorila, zbrojila zarađeni novac (svotom sam zadovoljna i to jako) pa mi se čini da nikada i nisam radila sa svim onim ljudima koje sam morala podnositi s druge strane šanka i okolice. Ne bunim se, dobro je to!;) Ni ja nisam vjerovala da se virtuala toliko uvuče pod kožu. Fenomen, ha? I meni! =) pusa

    avatar

    13.09.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Bolje biti malo udaren nego pretučen...

    i ja imam neobične snove... al ono totalno... međutim, ovaj tvoj je stvarno... hehe

    BB ne gledam, gledala sam samo ulazak i to e to... ne fali ti kada ge ne gledaš, kada se navikneš... ali pomalo mi je krivo nekada kada svi počnu prepričavati događaje iz emisije (uglavnom se odnose na onog geja...) ...

    virtualni prijatelji... nisam nikada mogla vjerovati da cu ih steci ovoliko po raznim forumima, blogovima i tako to...
    msn mi je jednostavno zatrpan...
    najbolje od svega je sto uvijek mozes dobiti pokoji savijet od nekoga koga i neznass u svako doba dana i noci...

    puseka...:)

    avatar

    14.09.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...