Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Asterix

    Ove 4 zadnje fotke su izvrsne, pogotovo Ronaldinjo, compliments. Jedva cekam izvjesce iz kanjona, nikako da odem tamo pa mi je svaka informacija dobrodosla :)))))

    avatar

    12.09.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Tvornica glinice (promašena investicija za koju nitko nije odgovarao) u ratu je bila jako četničko uporište i centar za novačenje i izobrazbu. U to vrijeme sam bio zapovjednik obrane Južnog Velebita sa stožerom u Starigradu,Paklenica.

    avatar

    12.09.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Asterix: hvala ti na komplimentima :) kanjon ću poslijepodne napisati pa pustiti za sutra, stižu nove avanture, a stalno kaskam s pisanjem! kad imam puno fotki, htjela bih što više, onda ne stane sve u jedan post pa sam u zaostatku vremenskom :)) e jesi ti i na forumu HPS-a Asterix?
    Cerovac: glinice? hmmm to mi sad nešto nepoznato, mislila sam da je nešto drugo bilo u pitanju... što se tiče Starigrada, tamo sam kuhana i pečena, obožavam zapravo više Paklenicu i Velebit, nego sam Starigrad... :)) bila sam prošli vikend, idem i ovaj, nadam se... oh, jedva čekam Velebit! :))

    avatar

    12.09.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • Asterix

    jesam :)

    avatar

    12.09.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Ja sam tjedno po nekoliko puta išao na Velebit, gledao dalekozorom tvornicu glinice, Veliku i Malu Bobiju, gdje su četnici imali uporišta, i bio u stalnoj opasnosti da usprkos pratnji upadnem u kakvu zasjedu. No, moram priznati da sam ipak uživao u prirodi Ondašnji direktor Nacionalnog parka Paklenica bio je zapovjednik satnije pod mojim zapovjedništvom.

    avatar

    12.09.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    oho, pa ti si bio velika faca tada za taj kraj... a jel znaš šta je s Tulovim gredama? jel ide itko do tamo? ili je totalno nesigurno za hodanje?

    avatar

    12.09.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Ja sam bila tamo u 4. mjesecu. Sve je prepuno tabela "oprez mine". Na grede se i dalje ne preporuca, mada neki planinari idu.

    avatar

    13.09.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • masni palac

    jutro, ono ti je fabrika glinice, materijala za dobivanje aluminija........samo još jedna u nizu propalih investicija bivše juge.........

    avatar

    13.09.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • jedna

    Evo sad sam pročitala komentare za Obrovac...neki stoje..zapravo skoro svi.. ali evo samo bih htjela reći da se radi nova riva koja će biti predobra, i da se obnavljaju zgrade u centru grada, a neke su već i gotove, lipeee... još malo kad se sve napravi biti će lipi gradić s dušom! vidjet ćete!pozdrav svima i dodjite opet u Obrovac!

    avatar

    26.01.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • jedna

    e, i osobno sam bila na Tulovim gredama i evo me..ćakulam s vama.. a što se tiče Elana.. zaista loša pozicija!

    avatar

    26.01.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • Diavola

    eto super! :) ma, sviđa se meni Obrovac i taj kraj, to se valjda vidi i s mojih fotki :))
    što se tiče Tulovih greda, ključno je pitanje KAD si bila tamo
    e da i jel ima žiga? :)))

    avatar

    28.01.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • sara

    Ne znam dobro vaš jezik za to bom pisala v slovenščini. Bila sem v Obrovcu! Nekaj ljudi me je strašilo ,kam grem,kakšno je tam,kje bom! Vendar se moram pohvaliti nad sprejemom ,ki sem ga bila deležna, gostoljubnost domačinov! Bili so enkratni,čudoviti!Še se bom vračala , le tako naprej! Za to mesto se bo še slišalo! Če imate čas-obiščite ga -ne bo vam žal!!!!

    avatar

    01.03.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...