Komentari

marinianis1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Decy

    jao, ovo je strašnooooo!!!!

    daj to u novine!!! grozno !!!

    avatar

    11.09.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ta ne sekiraj se ti, draga moja Marinianis, mogu ja čekat. Znam da sada imaš prečeg posla. Samo polako.
    Ovo, glede naših sudova, je nažalost istina. Suci su nesposobni, a i među njima ima korupcije. Mi smo sitna riba i tako se prema nama ponašaju. Ono u Rusiji je naveliko diko, mada je sve isti kalup.
    Lipu ti večer, laki i mirnu noć želim i puno te pozdravljam!

    avatar

    11.09.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • Kolegica Mica

    e sad, komentirati prometne nezgode i pravdu u istom odlomku težak je čin za psihu. i dušu. pokušaj se malo distancirati od toga da se ne iznerviraš previše. o tome znam podosta. i suosjećam;)

    avatar

    11.09.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • marinianis

    udario me službeni auto morha i nabrijani krkan čiji je suvozač lik iz mupa nekakav savjetnik na raspolaganju morhu, stanuje u hotelu zvonimir i ne plaća račun.

    avatar

    12.09.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • skaska

    He, he, primila ja mejlač. Al vidim po ovom postu da ćemo prije ili kasnije završit na kakvoj kahvi da razmjenimo pravosudna iskustva. pozdrav

    avatar

    12.09.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • marinianis

    pozdravljam vas sve, nije to ništa, pravi horor sam doživjela na općinskom sudu. Odvjetnici rade prvo za onu stranu koja ima više love i smuljaju pravno prednost. nisam badava upotrijebila izraz indulgencija, po tom ključu daju prednost pravom krivcu jer je spreman platiti da se izvuče, i to traje prvih deset godina, a ako ste uporni , slijedeće desetljeće je od druge strane koja možda napokon počinje ostvarivati prava.po važećem pravu odvjetnici su u sukobu interesa sa interesima stranke koju zastupaju.
    Kako je hdz opet na vlasti stanje pravosuđa nakom Vesne cipele tijesne se pogoršalo i sve su zmije ponovo ispuzale. U pravosuđu se ništa bitno nije dogodilo po pitanju reforme i ulaska u eu. Pravo nam je nalik na rusko U POTPUNOSTI, jedino smo mi mala zemlja.
    Suci nikome ne odgovaraju u namještenoj ekskluzivi koja im ne pripada jer su saboteri. Odvjetnički lobi je još više zbio redove. Žrtvovanje odvjetnika Marinovića je farsa, a izvediv je u sadašnjoj polit.konstelaciji jer mu je žena sdp iz zadra od kuda je ana lovrin hadezeovka. Novinarstvo je propalo pa gotovo nemate gdje što pročitati.
    Odgovorite mi na pitanje ŠTO JE POGREŠNA PRIMJENA MATERIJALNOG PRAVA? Da vas čujem. Nemate pojma kako vas fiškal može držati u zabludi jer niste pravnik. Obmana drugoga zbog neupućenosti je zloupotreba položaja i ovlasti a može ga počiniti i obična frizerka nad vama ako ne znate frizerski posao. Naopako kad bismo sve moorali znati, kuhati, slikati, operirati, prodavati, voziti bager...
    Pusa. Mogla bih pisati do preksutra..

    avatar

    12.09.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...