Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • lolina

    danas sam dan započela bananom. UN dijeta. natjerala sam i zakonitog. da da znam da nije banana na popisu dozvoljenih , ali ne podnosim voće , odnosno kiselo voće ;)))
    pripremiti ću nešto za blog karaktera na dijeti ako stignem ovih dana .

    eh ,da, sad imam 65 kg , target je na 55-57 kg

    drž'te se gladuši!!!! ;)))) boook!

    avatar

    10.09.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • anspik.

    nevezano uz dijetu već objavljivanje postova. ja imam običaj skoro uvijek postavljati svoje postove da se objave u određeno vrijeme u budućnosti i nakon ovog remonta sam primijetila da mi se post objavi, ali se uopće ne pomiče na listi. i već 2 tjedna govorim dariusu da provjeri u čemu je problem i ništa. već sam mislila da sam ja luda. sad znam da nisam, pa ću ga još više davit is tim ako se jako uskoro to ne sredi. :D

    avatar

    10.09.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • red sonja

    i nestao je moj komentar...
    ajmo ponovno, dakle, ledena nisi sama, ima nas još! danas mi je 15-i dan! evo, baš jedem krpice sa zeljem... idemo dalje!

    avatar

    10.09.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • ledena

    @lolina - ajde loli, samo naprijed. I čekam tvoj post ko ozeblo sunce!!
    @anspik - a ja mislila da sam nešt zaj****. Ili da su maknuli blog sa liste, pa cijelo jutro nešto provjeravam...na kraju mi je ovo ostala jedina opcija. Sad i ja vidim da nisam luda. Ajd, bar nešto :))
    @red sonja - e fino da si se ponovo javila, već sam imala na pameti ono kopirati i ovdje pisati, a sad si mi skratila muke...Fine, fine, krpice sa zeljem...to ću ja prekosutra...

    avatar

    10.09.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • zezalica

    meni se prek ljeta ne da na vježbanje, vani vruće a unutra zagušljivo...e, sad kad je zahladilo, sad bi ponovo mogla... badava dijeta ak se ne vježba, provjereno...

    daklem, mene je ponedjeljak ulovio nespremnu pa ću od sutra i to od škrobnog dana, uz bok ledenoj :) nekak je lakše kad se pratim s nekim, a valjda me taj jedan preskočeni proteinski neće ubiti :)

    a majica je i dalje aktualna, nosi se, nosi... :))
    drž'mo se, karakteri!

    avatar

    10.09.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • klodica

    evo i ja danas počinjem...ne znam samo kako ću to organizirat jer radim cijeli dan ali budem već...eto, uz tebe sam :))
    Pozdrav :)

    avatar

    10.09.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    eh, sinoć pojedoh oproštajni komadić torte i legoh spavat. Jutros bez gladi ujutro pojedoh grozd domaćeg grožđa i kavu...i par sati kasnije-uhvati me glad i dok sam pripremila jelo prestane.. eh, skoro sam i zaboravile početne muke na dijeti. JOš da se uspijem održat bez kave sa mlijekom i nema problema. kako se vi ostali držite?

    avatar

    10.09.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • aura

    Drage i dragi moji!

    Tako je dobro vidjeti da se opet nešto događa...,stalno sam vas pratila negdje iz neke sjene,a sada hoću biti i službeno član ovoga kluba,ne nisam toliko loše koliko to zvuči u moja dva posta,ipak su to samo trenuci slabosti i nemoći,a onda idem uzdignute glave dalje...

    Puno vas volim i znam da ćemo svi na kraju uspjeti,ali puno je lakše kad imaš nekoga uz sebe...

    Sve o mojoj dijeti,nedoumicama i sl. pisat ću ovdje i na svome blogu!

    Lijepo vas molim da me uključite među svoje cijenjene članove:

    http://malapinkpig.blog.hr/...Moje ime ovdje neka bude AURA...

    Puno hvala,čitamo se!!!!
    Doista sam sretna što ste se vratile!!! (biti ću baš iskrena,ne znam zašto mi se nije sviđala Wanda,doista ne poznajem ženu i ništa mi u životu nije skrivila,ali uvijek sam osjećala neku odbojnost i bahatost u svezi nje...nadam se da će se i to moje mišljenje promijeniti i da ovo iskreno priznanje neće utjecati na članstvo u karakter klubu!)

    VELIKI POZDRAV SVIMA I IDEMO DALJE PUNOM PAROM (I U ZNOJU TIJELA SVOJIH!!!)

    avatar

    10.09.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • tropical

    hej ljudi! vraćam se blogu, vrećam se dijeti... problem mi je što imam ručak u uredu i uopće ne Un-ovski.... ali snaći ću se!

    avatar

    10.09.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • kornati53

    Dakle,krećemo sa jesenskim elanom.Ledena sve pohvale na poticaju koji si pokrenula sa Wandom .Nestrpljivo očekujem da nam se i Kraljica pridruži ,guštam je čitati.Pozdrav!

    avatar

    10.09.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Uh, griješiti je ljudski, a danas sam odreagirala kao ljudsko biće na provokaciju nekih prženih krumpirića serviranih uz meso na proteinski dan gospodnji ;-))).
    Slažem se s tobom, treba nam podrška. Poskliznula sam se na početku, ali sutra je novi dan.
    Nastavljam kao da se ništa nije desilo!

    avatar

    10.09.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    jojj... meni ne treba dijeta, ali malo kontrole i vježbanja daaa!!!

    avatar

    10.09.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • piplica

    Danas sam jela piletinu i salatu, moji su kasnije ručali tu istu piletinu i blitvu sa krumpirom, kojoj ja nisam mogla odoljeti... da li mi se to oprašta, obzirom na to da nisam jela šnitu kruha uz meso?

    avatar

    10.09.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • onan varvarin

    Preporucam sperm-dijetu.(p.s- izvini na neugladjenosti)

    Vjerovatno vec znas da porcija sperme je ekvivalentna nekoliko obilnih obroka...

    Ako muska osoba pije puno soka od ananasa, casopisi kazu da ce biti i ukusna,

    pa navali na decka...he he

    check my izdrk-blog

    znam odvaratan sam, ali takvi smo mi... onani varvarini

    avatar

    10.09.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • bucka1

    Evo prvi dan. Nekako me uvijek drži optimizam na početku. Jesen, ponedjeljak, početak novog mjeseca... cure iz kluba su opet u akciji... miriše mi na dobro. Nadam se... molim se dragom Bogu da do Božića skinem 10 kg. Svima dajem punu podršku, koja meni treba još više... tri mjeseca su pred nama. Držmo se zajedno... Sada idem i na fitness.

    Još 89 dan. Brojim kao da sam u Big brotheru.
    Pošteno ću Vas izvještavati o svim uspjesima, izazovima, porazima i pobjedama. Negdje sam pročitala da je mršavljenje jedina situacija u kojoj dobivaš kad gubiš. Pusa svima

    avatar

    10.09.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • bucka1

    E da, i onan varvarinu poruka (pukla bih da ne komentiram ) makni se s ove stranice i vrati se u svoj jadni pseudomacho svijet u kojem se uzgaja kult sperme. Ako nas ne možeš, nećeš ili ne znaš ohrabriti briši s ovog bloga. I puno hvala Ben glassu na razumijevanju i čestitke za izgubljenu kilažu.

    avatar

    10.09.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • Tanja

    ja sam pocela prije 5 dana ali danas sam sve zabrljala...koja sam ja...joj...toliko zelim smrsaviti..a nikako da uspijem..zar imama tako malo volje? kako da se vise motiviram?? ljudi help!!!!!!!

    avatar

    10.09.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • akpit

    potrebnije je pokrenut me na vježbu,djeta me baš i ne ide (napokon sam skužila).ajmo vježbati tu sam za:-)).

    avatar

    12.09.2007. (08:45)    -   -   -   -  

  • tropical

    ja danas treći dan!!!!!!!!!i ide mi... malo mi je teško navečer ali ide..... sad slijedi neki aerobic ili pilatesić za pronaći...

    avatar

    12.09.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    link za preuzimanje bannera ne radi!

    avatar

    12.09.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • Vražja žen(s)ka

    počela sam po povratku s godišnjeg kad sam se gadno posvađala sa svojom starom neprijateljicom - kućnom vagom, tražila tu kod vas potporu, al nema nekoga, rekoh svi su smršavili, mogu onda i ja:) Onda sam još tjedan dana izdržala pa zabrljala s pivom na Špancir festu:) onda sam tako tjedan dana brljala, pa sam opet počela od ponedjeljka, krenula na aerobik (već dva dana bila), danas već razmišljam da bi možda bolje mogla krenuti sa South bech-om, on je pokazao zadovoljavajuće rezultate, no možda ću ipak raditi krpice sa zeljem za ručak i radujem se onom komadu torte večeras:) kod mene stalna samo mjena jest :) kad se samo sjetim koju sam volju imala prije par godina, imam osjećaj kao da to nisam ja:) drago mi je da ste tu, mislim da će mi trebati vraška potpora:)

    avatar

    12.09.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    Evo i mene.....ponovno.....
    Ako me se i sjećate od prije znate da sam na ovoj dijeti bila početkom godine, i uz vašu pomoć ZAISTA uspjela skinuti željenu kilažu i što je još važnije....vratila sam odonda ( kroz nekih 5 mjeseci pauze) samo neke dvije kile.
    Sada sam ponovno sa vama i silno želim skinuti ostatak . Cilj mi je doseći 72 kg.
    DamkeM ....tu sam.... i samo da napomenem da težim 81 kg i da mi je danas 5. dan UNke. Držim si fige, i vama naravno, i silno mi je važna vaša podrška.

    vaša mama bahama

    avatar

    13.09.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Pozdrav svim karakterima na ovom blogu. Ja sam 20-godišnjak koji je u proteklih 11 mjeseci izgubio 35 kg pomoću dijete koja nije toliko eksponirana, ali je puno zdravija od famozne un, a jednako tako i učinkovitija. Već 4 mjeseca sam na pauzi i moram priznati da još nisam vratio ništa. Od listopada kraćem ponovno, ovaj put skupa sa trčanjem i teretanom, koja mi je jako pomogla u proteklih pola godine. Svima želim puno uspjeha i što je još važnije, ustrajnosti. Ukoliko je netko zainteresiran za moju dijetu i program, na mom blogu imate mail, pa se javite!!! Veeeeeliki pozdrav i uspješno gladovanje svima!

    avatar

    13.09.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • Covet

    Ja sam za, samo da nisam (tako) gladna. :-)))

    avatar

    13.09.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • ?????????????????????????

    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIOOOOOOO OOOOOOOPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐŽĆČLKJHGFYSXDCFVGBHNUJMIUGRSW WSFRGVTFWSECFEDSYWSDWAQSWAQQA

    avatar

    14.09.2007. (13:44)    -   -   -   -  

učitavam...