Komentari

crnaboa.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tamara =D

    allo prika šta se radi nikad mi još nisi ostavila komm od kad si mi ti napravila blog................ ajde prika kad budeš mogla ostavi mi punnnooooo kommmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kissssss i pozzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    avatar

    13.09.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • horror

    i ja sam se krizmala u nediju i moran reć vridilo je truda, sve je bilo tako lipo organizirano cool... samo da nam ona tuga za vatrogascima nije malo pokvarila raspolozenje. moran ti rec da si me malo iznenadila, kad si rekla da si se rjesila krizme... pa smo sad zapravo tek poceli... ah da, oprosti mi, napisala si u sastrane bloga da na blogu nema procitat nista pametno sve samo gluposti, i da je drvosranja... pa se ova tvoja o krizmi uklapa u to... ja se divin svima da su imali tolko zivaca za nas... i cestitam i iden se nac u 7 uri na misi u nediju i s ekipon, budi tamo...ja cu pokusat vjerouciteljicu pitat da bi bila animator cujem da je primila onu rafaelu bastic iz 4 srednje jer je ona rafe molila da s njon bilo sto radi i da jon je rekla da moze vodit dramsku... pa ako bude i ja bi nesto radila u crkvi... i jos nas nekoliko... aj ciao, i ne pisi gluposti pa se kasnije crvenis... nadan se da ti je super in the school kao i meni.

    avatar

    14.09.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • njegova draga

    evo ti i mene s laptopa od horrora, e pa joki znan da si luda al ne i da si glupa... koji ti je to stres bija u krizmi? ja san uzivala i stvarno da nam jos nisu ginili prijatelji bilo bi super..sad su se potvrdile moje sumnje da si ti malo... sta su te tamo tukli??? samo su nan govorili najboje za nas. priko ovi smrti svatila san da zivot prode a mi cesto zivimo uludo... sto prije svatimo to bolje. a oni su nan svi pomogli svatiti i pop i vale i animatori... ja iskreno kazen da mi se odavna nesto lipse nije dogodilo. odavna i ne samo to NASTAVIT CE SE DOGAĐAT, U NEDIJU CU POKUSAT PIVAT U ONON BENDU MLADI... VIDIMO SE MOJA LUDA GLUPO JOKI.

    avatar

    14.09.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • °°~Doty~°°

    omg koji glupi komentari....mislin ova 2 zadnja...baš me zanima ko je to pisa...mislin znan...2 bisera....aj dobro...btw jope iman novi post pa dođi i komentiraj

    cmok :)

    avatar

    14.09.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • PAPA

    dli mi možete pomoči oko dizajma ovog bloga jsavte mi se mel imam još dva bloga
    rijecizivota rktkarizma

    avatar

    07.01.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...