Komentari

adwocatusdyabolly.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Frulićka

    Hahahahhahah.......sorry na smijehu ali smijem se zadnjem komentaru u prethodnom postu koji si mi ostavio. Voliš luk. Pa kaj onda? Od kad je to grijeh?! Volim ga i ja. I da vrag bude još veći - i meni škodi. Ne mogu se odreći ličke janjetine s lukom......i gotovo, ne mogu. :))))
    Hvala na pojašnjenju. Bila je daleko jasnija misao koju si želio izreći parabolom. :o)

    avatar

    08.09.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Pa imaš se pravo i odmoriti. Ne pišeš na normu. Istina.... mi smo se navikli na tvojoj stranici uvijek naći svježe štivo... ali preživjet ćemo nekako.
    Jako mi se sviđa vaš dijalog s kave. :))))))

    avatar

    08.09.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Hvala na iscrpnom komentaru, pravo osvježenje, uglavnom dobivam hihotanje zbunjenih čitalaca koji ne znaju što bi sa mojim bedastoćama... a što se koincidencija i prijateljevanja tiče - generacija je generacija, pa postoji i određena vjerojatnost da se u nekoj točci prostora, u nekom djeliću vremena približno slični mentalni sklopovi nađu... sa približno sličnim obrazovnim "backgroundom", sličnim literarnim uzorima, sličnim pročitanim fondom knjiga i tako to... anyway... da skratim... cijenim tvoje komentare upravo zbog njihove iscrpnosti, a to što si redoviti posjetitelj cijenim još i više - malo je takvih koji, iako pišem rijetko, mogu izdržati dulje vremena čitati moje baljezgarije.
    Što se pak tiče blogostaja - odmori se, skupi snage, i ugodan ti vikend.

    avatar

    08.09.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ panova frulo - :))) ma ne, nije grijeh... eto, bio sam malo apologetski raspoložen... pa ipak, nakako mi se čini da luk jednostavno nije 'urban'... ma što to značilo :)) hihiiiiiiihi... :))
    @ Ima jedan svijet - drago mi je što ti se sviđa moja kava s Androm... :))) i btw - čestitam na zasluženoj naslovnici... :))
    @ MadDog - Tnx, generacijo!!! :)) I da... tvoje pisanje ni u ludilu ne bih nazvao baljezganjem!!!

    avatar

    09.09.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...