Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • neki tamo

    e ja treniram nesto drugo ali samo da vas pitam ,posto cu za koji dan navratit,kakvi su borci u Kickboksing klubu Imotski to je ono UHBDR nesto tako puno se hvale onako pa me zanima valjaju li čemu (vec sam bio posla samo mi niko nije dao odgovor ,samo me zanima bezze pa ako se ikome dadne)

    avatar

    04.09.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • džo

    gdje se kupuju trenerke za reprezentacije. na kojoj adresi.?

    avatar

    06.09.2007. (07:21)    -   -   -   -  

  • hans

    @džo
    Trenirku moraš najprije zaraditi, atek onda ju možeš kupiti.

    avatar

    06.09.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • ante

    U Pakistanu, ulica Ali Kamashi 48, grad Isthamal. Narudžbe se primaju u večernjim satima po našem vremenu na telefon 00638 25 483 512.

    avatar

    06.09.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • Vali

    Ante, Ante. Komentar ti je duhovit. Nasmijala sam se do suza...
    Kaže džo da se trenerka mora zaraditi. Ok. Ali, ide li tada trenerka u trajno vlasništvo kada je zarađena ili ostaje u klubu?

    avatar

    06.09.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • džo

    trenerka je zarađena ali je žalosno što je moraš kupit.
    I kada nešto komentiraš prvo razmisli tko je traži, a ne glumit konja. neznam dali si je ti dobio, ili si je zaradio, ili ti je možda savez kupio ha ha ha .

    avatar

    06.09.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • ante

    Džo, Džo,
    kakvo pitanje takav je i odgovor. Ja osobno ne poznam niti jednog Džoa, a kamoli Džoa koji je zaradio trenerku. Baš me zanima kako si ju zaradio ? Ako si upoznat sa odnosima u HKBS-u onda bi ti sve trebalo biti jasno i nebi trebao takvo pitanje postavljati ovdje. Ako nisi, probaj negdje na sajmovima ili pijacama probat pronać repliku kako kažeš "trenerke". Ima barem one od nogometne reprezentacije. A orginal možeš nabaviti u Pakistanu.

    avatar

    06.09.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  • Vali

    Ante, vidim ti si ozbiljniji. Mogu li dobiti odgovor, ako znaš, dali trenerka onda ostaje u trajnom vlasništvu ili ostaje klubu, mislim nakon nastupa u njoj.
    Hvala, Vali

    avatar

    06.09.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • ante

    vali
    Trenirke su kao i ostale stvari u životu. Ako ih kupuješ, odnosno plaćaš, onda se i podrazumjeva da je to tvoje. Ako ti ih kupuje klub, onda on time raspolaže. Trebalo bi biti tako. A opet,...

    avatar

    06.09.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • hans

    @džo
    U drugim sportovima reprezentativac dobije trenirku od svog Saveza, međutim pošto smo mi po mnogoćemu "posebni" naši reprezentativci moraju kupiti tj. dijelom sudjelovati u cijeni trenirke. Obrazloženje je vrlo jednostavno : na kraju velikih natjecanja natjecatelji razmjenjuju majice , a neki i trenirke. Čelni ljudi Saveza uočili su problem i rekli : OK mijenjaj trenirku na kraju natjecanja ako baš želiš , ali za slijedeće natjecanje trenirku moraš platiti.

    Inače trenirka koju si kupio je tvoje vlasništvo i možeš s njom činiti što te volja, ali ako ju uništiš, pokloniš ili nešto slično za slijedeće natjecanje s repkom moraš kupiti novu.

    Ima logike jer mi na svako veliko natjecanje vodimo stotinjak natjecatelja. Računica je vrlo jednostavna : naš Savez bi vrlo brzo bankrotirao da za svako natjecanje poklanja stotinjak trenirki.

    avatar

    06.09.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Džo i Vali
    Već sam pisao o problemu trenirki i "obavezi" reprezentativaca da ih kupuju. Dakle, samo kratko. * Zašto reprezentativci moraju kupiti reprezentativnu trenirku?

    Da, takva je odluka Upravnog odbora. Hrvatski reprezentativci, odnosno njihovi matični klubovi trenirku mogu kupiti po 300 kn. Od samoga početka nije bilo tako, ali uvijek spominjani nedostatak novca, a i neke druge okolnosti navele su da se odluka promijeni.

    Trenirka hrvatske kickboxing reprezentacije posebno je dizajnirana i napravljena samo za Hrvatsku kickboxing reprezentaciju u pogonima tvrtke "Top Ten" iz Austrije / Njemačke.
    Stvarna cijena trenirke znatno je viša od one po kojoj je kupuje kickboxing savez. Naime, zbog sponzorskog ugovora, "Top Ten" prodaje savezu trenirku po 27 Eura, a kada se na to doda carina i PDV dođe se do cijene od 300 kn. Stvarna cijena na tržištu bila bi više od 700 kn.

    S druge strane, svake godine u Hrvatskoj kickboxing reprezentaciji nađe se najmanje 100 reprezentativaca - što kadeta i juniora, što seniora, jer prvenstva i reprezentativni nastupi su svake godine - parne godine je kadetsko i juniorsko svjetsko prvenstvo i europsko seniorsko prvenstvo, dok je neparne godine svjetsko seniorsko prvenstvo. Dakle, veliki je broj ne samo sportaša - reprezentativaca, već i trenera, stručnih suradnika, sudaca itd.

    Evo, primjera radi - 2004 godine bilo je Svjetsko kickboxing prvenstvo za juniore i kadete u Italiji gdje je sudjelovala Hrvatska kickboxing reprezentacija sa 149 članova, a Europsko seniorsko prvenstvo bilo je te godine u Budvi gdje je sudjelovalo 19 članova reprezentacije, te u Mariboru gdje je sudjelovalo 39 članova reprezentacije.

    Bila su i 3 susreta reprezentacija s ukupno 53 člana. Sve skupa, 2004. godine u članstvu reprezentacije našlo se 260 sportaša, trenera i drugih službenih osoba. Ok, naravno bilo je tu dosta "ponavljača", ali sigurno je bilo više od 150 novih nositelja trenirki.

    2005. godine bila su Svjetska seniorska prvenstva u Maroku gdje smo sudjelovali s 24 člana i Szegedu gdje je sudjelovalo 76 članova Hrvatske reprezentacije. Osim svjetskih prvenstava, bila su i 2 susreta reprezentacije s 19 učesnika. Ukupno 119 članova reprezentacije u 2005. godini.

    U 2006. godini smo bili domaćini za Svjetsko juniorsko i kadetsko prvenstvo sa 189 reprezentativaca, plus Europsko prvenstvo u Lisabonu i Skoplju, pa susret reprezentacije u Osijeku - ukupno - više od 300 reprezentativaca.

    Brojke govore. Tako veliki novac jednostavno se ne može odvojiti samo za trenirke.

    Sljedeća stvar, koja je potakla da Upravni odbor promijeni odluku je događaj iz Pariza, sa svjetskog prvenstva, kada je Hrvatska reprezentacije bila jedna od najupečatljivijih upravo zbog svojih trenirki. Ali i najtraženijih, pa je dosta reprezentativaca na završnom "Sayonara partyju" jednostavno mijenjalo trenirke za trenirke drugih reprezentacija.

    I na kraju, trenirka ostaje reprezentativcu za uspomenu. Ne vraća se. Kupio ju je - njegova je! A cijena je prava sitnica.

    U još jedna novost na kraju - stigle su nove trenirke. Novi design. Kažu da su lijepe. Ne znam kako izgleda, ali čim doznam evo ih i na stranicama ovoga bloga.

    Pozdrav

    avatar

    06.09.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • koogla

    a može li borac nastupiti za reprezentaciju ako nema famoznu trenirku?? mislim malo je neobično da borac MORA kupiti trenirku i na taj način predstavljati nekoga(hkbs u ovom slučaju) a taj netko nije ničime zadužio tog borca već mu je sve naplatio...recimo borac bi mogao na velikom natjecanju nositi majcu svog sponzora ili svog kluba tj. nekoga kome je stvarno dužan pokazati neku zahvalnost za sve što mu je omogućeno...ili čisto iz financijskih razloga, ako je borac talentiran ali nema novaca i neki sponzor mu ponudi pomoć uz uvijet da ovaj nosi njegovu majcu/reklamu na prvenstvu...

    P.S. želi li netko na ovom KICKBOXING blogu čestitati Florijanu Paviću svjetskom amaterskom prvaku u KICKBOXINGU???? ja mu čestitam..

    avatar

    06.09.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Koogla kaže:
    želi li netko na ovom KICKBOXING blogu čestitati Florijanu Paviću svjetskom amaterskom prvaku u KICKBOXINGU???? ja mu čestitam.

    A što mu čestitaš? Gdje, kada, tko, zašto, kako?

    avatar

    06.09.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • koogla

    upravo tražim na službenim stranicamawka a vijest sam našao ovdje

    avatar

    06.09.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • hans

    Eto, odgovorio lot , ali za razliku od mene na dugo i na široko, pa ako i sad nekome nije jasno neka nešto mijenja u prehrani.

    avatar

    06.09.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  • ALOOOOO

    aj procitajte prvi komentar pa odgovorite please

    avatar

    06.09.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • nik

    za kuglu, lota i ostale zainteresirane

    Što se Florijana Pavića tiče, treba znati neke činjenice. On je član Njemačke wka reprezentacije, hrvatskog podrijetla, trenira kod Mladena Šteke u Njemačkoj. Osobno sam ga upoznao prije dvije godine u Bratislavi, mlad je dečko od 20-22 godine, trenira oko 5 godina, i stekao sam utisak da je fin i kulturan dečko, pravi sportaš.

    Rezultati sa SP nisu javno objavljeni, ali ako je netko zainteresiran za kompletne rezultate neka mi se javi na mail ovdje.

    nik

    avatar

    07.09.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • koogla

    ...da znao sam da trenira u Njemačkoj i da je član Šteko team-a ali nisam mogao nać rezultate na službenoj stranici prvenstva(objavili su samo glazbene forme???) pa nisam znao pod kojom je zastavom nastupao(mislim i Gribl trenira u Njemačkoj pa nastupa za Hrvatsku)...ali svejedno naš je momak i ako su informacije objavljene na profightstore točne treba mu čestitati..

    avatar

    07.09.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • vjesnik

    Na profightstore kažu
    Na Svjetskom amaterskom prvenstvu u kickboxingu po federaciji WKA, Florijan Pavić, član Šteko tima, osvojio je naslov prvaka u teškoj kategoriji. Pavić je do naslova došao pobijedivši redom predstavnike Irske i Slovačke, da bi u finalu bio bolji od Nigerijca Fridaya.

    Istina je nešto drugo. U kategoriji je bilo ukupno tri natjecatelja. "Nijemac" Pavić, nigerijac Dirisu i malezijac Ali Mohd. Niti slovaka niti irca, koji se pojavljuju u vijesti. Nigerijcu je Friday ime, a Dirisu prezime.

    avatar

    07.09.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • vjesnik

    Ima tu i naših cura. Svjetska prvakinja u semi contactu do 65 kg postala je Michelle Antolić iz Kanade. Čestitajmo i njoj.

    avatar

    07.09.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • vjesnik

    Koogla, dobar ti je ovaj link na wka stranice. Zadnja promjena im je stara godinu dana. Valjda zato hkbs nema svoj web. Bolje nikakva informacija nego li ovako stare, bez izmjena.

    avatar

    07.09.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • koogla

    mogao sam i mislit...to ti je kickboxing..hrpa ljudi kojima je bitna samo lova i broj medalja a zaboravljaju da je borilačka vještina nešto sasvim različito od sporta i da natjecanja i medalje nikada nisu trebale postati jedina svrha i cilj borilačke vještine a u kickboxingu se upravo to dogodilo..

    avatar

    07.09.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • hans

    @koogla
    Bravo majstore. Upravo to nam se događa ili bolje reći već se dogodilo. Bitno je sa koliko smo se medalja vratili sa nekog prvenstva, a DA LI TE medalje nešto znače za boljitak kickboxinga - NEVAŽNO.
    Bavljenje borilačkim vještinama je ili bi trebao biti način života , filozofija životnog shvaćanja stvari. Kickboxing kao takav bi trebao biti upravo to : način života a ne borba za medalje.
    O tome sam već pisao kad sam rekao da mi priznamo samo prva mjesta, a o ostalima se ne govori. Kao da peto mjesto na Svjetskom prvenstvu ništa ne znači. To se ne spominje : VAŽNO JE BITI PRVI !! I Klubovi i Savez djeluju upravo tako : Važno je biti prvi - pa čak i onim najmlađim dobnim kategorijama gdje su vježbači u vrlo osjetljivom dobu. U dobu gdje se poraz ne shvaća kao sastavni dio sporta, već se uzima jako osobno - JA SAM KRIV ŠTO SAM IZGUBIO!! Na taj način smo već u startu kao sport izgubili, jako mnogo smo izgubili.

    avatar

    08.09.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • realno

    JEBEŠ TAKAV SPORT GDJE IMA 300 REPREZENTATIVACA,PA TO NEMA NIGDJE, UMJESTO DA SU U REPKI SAMO NAJBOLJI,U KIKU PRIMAJU I PROSJECNE,TKO IMA PARA DA SI KUPI TRENERKU I PLATI PUTOVANJE I SMJESTAJ MOZE UCI U REPKU.SRAMOTA

    avatar

    01.10.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @Realno
    Ima još samo jedan mali detalj, osim kupovanja trenirke i plaćanja puta - treba pobijediti na državnom prvenstvu ili na nekom većem međunarodnom natjecanju, pa da te najprije trener predloži izborniku, pa da izbornik se složi, pa da sve to izbornik predloži upravnom odboru, pa da upravni odbor sve to tako prihvati i - eto te u među najboljima.

    avatar

    02.10.2007. (02:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...