Komentari

portkey.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • la lara

    Imam nekoliko komentara. Cvece koje su drugari koji su putovali na Sever ostavili kod mene je propatilo do izvesne mere, to sam ti vec rekla. OK, vratila sam ga brze-bolje. I, kad smo otisli kod njih da gledamo slike i slusamo price sa puta, najvece od tog cveca je tu, pred svima nama, izvrsilo samoubistvo. Jednostavno je palo i izvalilo se iz zemlje. Sto se tice tenisa. na kartama koje smo kupili za Davis Cup pise da ce biti zabranjeno snimati sliku i zvuk. Setila sam se vas, i kako ste lepo mogli da slikate Noleta i ceo ugodjaj kad je tu igrao. Valjda zato sto se bili paying customers. A mi smo..what..? Pretpostavljam da necemo moci ni da se setamo posto cemo biti u lancima ili nesto vec

    avatar

    03.09.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    :))) omg, nasmeja me pred spavanje!

    avatar

    03.09.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Siboney

    OMG zar i kod tebe!? Nadajmo se da se bubašvabe ne ubrajaju u paying customers.
    p.s. kao paying customer OK je da se žališ vodovodu i kanalizaciji, ali će ti tražiti da doplatiš za šire cevi.

    avatar

    03.09.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    jbt, bshvabe napadaju planetu, kakav uzhas Zhivela borna Zhivela kiselina

    U Srbijadi ne postoji odnos prema pcustomer, sve je to isto Daj pare i gubi se, a dobijesh ponekad i jbs, direktno, ili fino upakovano ((

    avatar

    03.09.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    Znala sam da cete ovako reagovati, ali problem je u tome sto je to sto vi upisujete druga krajnost istog ludila. Ovo ovde nije normalan, pristojan odnos prema nekome ko je platio i ocekuje odredjenu uslugu za svoje pare, ovo je stav 'platio sam, nista mi ne mozes'. Neutrino - da, za vreme poena, nista pauze. Nije tenis pozoriste ali ipak. Jedan moj kolega se pre par nedelja vratio iz Italije, sa odmora, ogorcen i uz konstataciju da je srecan da se vratio u zemlju 'where people speak English and customers rule'. Problem? Konobari bili mnogo ozbiljni plus mrndzali nesto nerazumljivo.

    avatar

    03.09.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    Haha, serial mom, super! Gledala sam skoro taj film, baš je bolestan.

    Kod nas na poslu se pojave bš s vremena na vreme, i to u wc-u, onda prvo sledi jedan krik, pa ubistvo s predumišljajem. Mada ja sam čula ako ih ubiješ, druge dođu brzo jer "namirišu" da se nešto desilo njihovoj rođaki. Mislim da je borna kiselina odličan izbor.

    avatar

    05.09.2007. (06:39)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    Ma bas, a znas sta rade kad se polumrtva rodjaka vrati iz pohoda na (moju) kuhinju i na kraju umre od borne kiseline? Pojedu je! Sick.

    avatar

    05.09.2007. (07:56)    -   -   -   -  

  • anspik.

    na europskim grand slamovima za sada još smiruju publiku. ipak su to englezi i francuzi. strogi :D za australce ne znam. e da, još jedna stvar koju sam zamijetila samo na us openu, da oni hvatači loptica ne šalju jedni drugima loptice kotrljanjem po terenu nego se onako dobacuju kroz zrak? presmiješno.

    avatar

    08.09.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • Siboney

    Evo danas se Nole žalio učiteljici na publiku, i publika bila opomenuta, za promenu.
    I ja sam danas primetio da se dobacuju - pa kontam to je zemlja bejzbola, tamo immigration officer vraća nazad svakog ko ne ume ljudski da baci lopticu.

    avatar

    08.09.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • Evil

    PC- Apsolutno se slazem. Ne mozes biti bog zato sto si dao svoje pare, a sem toga valjda dajes pare zato sto zelis da uzivas u tome sto si platio a ne da ( u ovom slucaju) ometas . A sto se BS tice, ma one u stvari tebe vole. Znas da te svuda prate u stopu. Seti se onog stana u BGD! A secas li se onog lika sto je preziveo u zatvoru tako sto je jeo bubasvabe? Any way ako se polumrtva rodjaka vrati u tvoju sudoperu a njene rodjeke je pojedu tu ti u stvari dobijas, jer ce se rodjake otrovati i uginuti! Kapiras! Ne moras da dodatno trosis bornu kiselinu! Ti u stvari stedis!

    avatar

    14.09.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • Evil

    P.S. mi nemamo bubasvabe ali imamo misa u kuci s vremena na vreme, ali onog malog poljskog. Majka sizi, tata postavlja zamke na koje mis ne reaguje onako kako je tata zamislio a meni zao da ga ubijem pa ga uhvatim i pustim napolje. Sve bi bilo ok da ga Sami kasnije ne uhvati i ne maltretira.

    avatar

    14.09.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • ubipacijentic

    Pozdrav svim obožavaocima filma Serial Mom! .) Nema zahebancije sa Ketlin Tarner!!! ;)

    avatar

    27.09.2007. (02:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...