Komentari

ana1981.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • wayti2

    neš bolivit, al sam naišla u subotu kumi doma taman kad su ona i frendica gledale taj film i ja si mislim da ak nam je svima bilo jako teško skrenut pogled s tog isse filma da su oni u film kao takav umontirali nekakve hipnotizirajuće sličice koje za naše oko idu prebrzo ali nam zato podsvijest hvata sve to i onda si u istom vremenu razmišljaš kak je film jadan a nemreš ga prestat gledat.
    to si ja tak mislim, a kaj se tiče tableta sigurno je ova poremećena imala i ljubavnika na veleprodaji tih tableta pa kad je nabavila sanduk-tri istih prvo ih je isprobala na tom veleprodajnom nabavljaču i onda ju nisu uhvatili jer ga je ubila u nekom drugom gradu, državi, a onda je promijenila ime i prezime i doputovala u drugi grad, državu i onda je tek počela radnja filma.
    Ovak se sigurno i pišu takvi scenariji XD XD XD XD XD XD XD XD

    avatar

    27.08.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    To si nam tak lijepo vijerno predočila da sad uopće ne moram gledati dotični film jer znam radnju do u tančine. Nevjerojatna si, trebala bi raditi kao simultani prevodioc na televiziji za gluhonijeme slijepce :)

    avatar

    27.08.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • olsen fan

    Super blog!
    Komentira moj!

    avatar

    27.08.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • olsen fan

    Čitamo se
    Ćaos!

    avatar

    27.08.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    To je sigurno onaj neki film sa True Movies. Imam i True Movies 2. Ne znam kojeg bih prvo gledala.

    avatar

    27.08.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • kuper, g.

    najkuliji film ovo ljeto je brus vilis. saće neko reć, nije brus vilis film, brus vilis je glumac. al jok. brus vilis je i film i ideja i način života i holivud i sve zamislivo, a da je super. to je brus vilis. čovjek je ubio helikopter autom! i ubio tipa KROZ SEBE! surfao na krilu vojnog avijona! spasio svijet!
    a nije ni peemes imao. eto, to je brus vilis.

    avatar

    27.08.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    wayti2-o blože, i vas je zahvatilo! Ja sam mislila (tj. nadala sam se) da je samo mene sjebalo, da je samo mene prikovalo za ekran. Ali ovo je much ozbiljnije. Zanimljiva teorija s ljubavnikom na veleprodaji. Nasmijala me. Je.
    Bugen-i bolje je da ne pogledaš taj film jer ti bu pozlilo. Evo pitaj wayti2. Ona ti bu rekla isto. Hvala :)
    xiola-ne znam na čemu je. Ne znam ni na čemu su scenarist i redatelj. Ne znam ni na čemu su glumci. Iss. Koji film. Na nečemu su bili, to je sigurno.
    kuper, g.-nemoj mi brusa, on je kul. On je iz Blue Moona. On je Bruce. Nego, mene nevjerojatno iritira Stivn SeaGull. Iako smo rođeni istog datuma, to me ne jebe ni pol posto. Videti ga nemrem. kakvu facu mutavu ima, u svim filmovima istu, nevjerojatno. I frizura mu je mutava, u svim filmovima ista. Ne znam kaj koriste da mu ju zaližu, ali sigurno drži po pol godine. Ta smjesa. Ili mort. Uglavnom, nervira me jako.

    avatar

    27.08.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • Daphna

    ahaha, upalila mi se lampica kod one haljine od 6000 dolara i bankrota! bježeći što dalje od knjige uhvatila sam i ja koju minutu toga filma. ni približno se nisam stigla u fabulu uživjeti kao ti, lai od srca ti hvala za ovaj sažetak!

    avatar

    27.08.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • binarne rime

    Joj, jučer mi je nešto bilo loše pa sam umro, al evo danas mi je bolje! Nemojte djeco kljukat se sa sedativima, život vodi u sigurnu smrt.

    avatar

    27.08.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • ...§~!...*...

    samo zato ga koknula??? samo jer ne smije trošit pare??? pa to je... to je... retardirano! u štiklama ušla u kuću... koja nvodno nije bila zaključana... a kaj je ona... vanzemaljac? bože... koliko tableta ona ima... čemu ih uopće drži? otkad ljudi postanu retardirani poslije alkohola??? i jesi ti sigurna da to nije neka glupa sapunica?

    avatar

    27.08.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    naš šta, pusti ti to, mene brine ovaj sinčić! kaki je on? šta on tu sad glumi? nevinašce neko? jel promiskuitetna niis ekšli dipli zaljubljena u NJEGA? Tu meni nešto smrdi..a nije prdež..nisu ni noge.. Imam osjećaj i osjećam ga osjećajno jako da se ovom filmu sprema nastavak, vol2, return, rilouded, deo drugi.. A onda i tretji, pa četrti, pa 16ti....mislim da će i rockyja prejebat.. Pazi kaj ti velim.

    avatar

    27.08.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Majko mila, pa koliko je ta tableta imala.
    Nikad mi to nije bilo jasno. Misli kad se probudis ocito ti nije cudno da si zaspao ko budala samo tako, ali to je film.

    gledao sam neki film di je jedna rekla drugoj da mora potpisati samoubilacku poruku, ali mislim da je to bio drugi film.
    Iako ti Z-klasa filmovi o pohotnim zenam su slicnij jedni drugima neko spanjolske sapunice

    avatar

    27.08.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • DabRicA

    napet film, vidim ja, i slazem se s Djevom, Roki je nula prema ovome. Iz ovoga ce se roditi nova Santa Barbara. Sto posto. Samo sto ce tu biti puno tableta za spavanje...vise nego sto je CeCe imao djece....a on ih je imao....u svakom selu barem dvoje :-D
    Enivejz, cestitam za sedmase :)

    avatar

    28.08.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • Ribac

    si me zgubila nakon trećeg odlomka...

    avatar

    28.08.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • Danchi

    ...hmmm...već potrčah u videoteku posudit navedeno remek-djelo, ali se popiknuh po stepenicama kada shvatih da mu ne znam naziv...a niš, bum isprintal post, pa bum dal teti nek pročita...nemre fulat koji je, kad je ovak dobro opisan! ;)

    avatar

    28.08.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • kuper, g.

    srečice, drzi i dulje. moj tata je tom istom smjesom podove popravljao i iako malo zaskripi kad stanes bas tocno na taj dio, drzi se. uostalom, zasto moras stajati bas na taj dio, k'o da nema poda.

    avatar

    28.08.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Daphna-vidiš kak ja dobro objašnjavam. Ma nema problema, eni tajm.
    binarne rime-dobro.
    rihanna-eto, viš kak su te poremećene žene poremećene. Zbog nedozvoljenja trošenja love, ova njega kokne. A štikle su nove patike, kažu. Nije sapunica, znala bi ja.
    djevabajna-sinčić je zaspao (tu je bil glavni), i jednom je rekel da bi on najrađe da mu ovo nisu roditelji nego da se bu odselil k toj poremećenoj (zove ju teta nešto) i kak je kod nje super i sve. Ma mali ju je garant gledal kroz ključanicu dok se tuširala ili dirala. Možda je njega dirala pa se malom zdopalo pa ovo ono idem ja k teti poremećenoj. Nikad ne znaš. U nastavku bu sigurno pobegla iz ludnice i zatrudnila s nekim ali si bu dela praha za spavanje u čaj i zaspala. To bu kraj.
    pjesak u gaćama-zakaj (ak već imaš pjesak) nemaš u gačama nego u gaćama? Koja ti je to fora napisati jedno nepravilno, a drugo pravilno? To mi nekak ne ide skupa. No, dobro. Ta je imala mali miLJon tableta. Ili je možda u podrumu imala neku tvorničicu tableta ili nekaj. Ne, nikomu nije ništ bilo jasno. Svi su pozaspavali i to je ono, super i normalno. Kakti, zaspati dok ti je suseda na kavi i gledate se oko u oko i to. Mislim stvarno. Mene bi bilo strah da me ne skine i u otvore ne pozapika poriluk ili nekaj. Jel to normalno?
    DabRicA-je, je, napet ko špaga v žepu. CC je imal djece ko beloga graha. Hvala na čestitci :)
    ribac-am naj me.
    Danchi-pa ime filma je i ime posta, doooh!
    kuper-dobro je to za podove, čvrsto, jest. Ko da da. Da.

    avatar

    28.08.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ja samo znam da od sada nosim svoju kavu kad idem kod poremećenih frendica i dobro gledam ima li tableta za spavanje.

    avatar

    28.08.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Ja si mislim da je to baš neki super film a da je poremećena tajni agent tajne sile. Al onda ju nebi ex alkosica zlupala, pa sam u dilemi. A možda i nisam :) Sva sreća da nisam gledal film (zapravo jesam kad ubije onog u bolnici i kraj kad ona skuži da joj je lijek druge boje..

    avatar

    28.08.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Za sve je kriva ona promiskuitetna nećakinja. Isprala je mozga scenaristu i naravno- tako postala ''najvažnija uloga''. Fak je s tim tolkim silnim tabletama. Ne kažem da su sve tablete loše. Negdje sam pročital jedino da takve pilule, osim što ubijaju, slabe libido. E pa onda, to ti je kao da odeš na poslovni put od , kajjaznam, 10 dana.
    Najčešće se upotrijebljavaju u fatalne svrhe pri liječenju ljubomore. Tak sem čul. Kaj ja znam.

    avatar

    28.08.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • •·.·´`·.·•Nata od zanata•·.·´`·.·•

    fakat nam bute predavali i ove godine???!!Ajme,baš sam happy....=)))

    avatar

    29.08.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • Homer Simpson

    OCEAN 13 ?

    avatar

    29.08.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Cordelia-mislim da je to najbolje rješenje.
    ZG dnevnik-tajni agent tajne sile, veliš? Hm.. Zanimljivo..
    Jelibor-let's face it, dalikanje je prošlost. Neli? Isprala je mozak scenaristu? More i to biti, nijednu mogućnost ne ostavljam neiskorištenu i neupotrijebljenu. E, ali ova nije imala pilule nego prah od tableta. Ono, kuiš, to je skroz nekaj drugo. To opće nije to. Više. Dok pogledaš, mislim, ne? Ljubomore? To je dobra stvar, liječiti to.
    Nata-viš vraga.
    suzi quatro-kaj?

    avatar

    30.08.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • ~°*!Andrea!*°~

    Weee!!!=)

    avatar

    31.08.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • Coctail

    A kako se zove taj film?Baš mi ga se gleda...hi hi...ne stvarno,kako se zove? :)....
    pozz!

    avatar

    31.08.2007. (20:14)    -   -   -   -  

učitavam...