Komentari

anonimusly.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Leah D.

    Svi mi težimo za ljubavlju, za malo te strasti o kojoj svi pričaju. Svi kažu, to će doći samo od sebe, onako usput, ali nekada se čini da to baš i nije tako? Znam kako ti je.

    Najmanje zbog čega moraš biti iskompleksirana je izgled. Budi zadovoljna sobom,, kao osobom. Jer drugi nanjuše nesigurnost. Hodaj ponosno, nemoj se opterećivati kilogramima, višcima tu i tamo. Ima još normalnih muškaraca, dečkiju i oni su ti koji na kraju svega gledaju na ono pravo ti. Jer njih ne možeš zavesti koketnim pogledom ili jeftinim uletima. Njih očara intelekt, djevojka sa stavom. A čitajući blog sam otkrila da si i jedno i drugo.

    I za ove citate, nemam što reći, nego kada god se osjećaš manje vrijednom pomisli na to. Jer ono što oni poručuju je stvarno i istinito.

    Pozdrav ostavljam

    avatar

    27.08.2007. (05:39)    -   -   -   -  

  • Leah D.

    Nema potrebe za zahvalama. Jer napisala sam svoje misli koje su prolazile kroz glavu toga trenutka. Na neki način sam sebe prepoznala u tome. Možda mi se zato tvoj blog toliko svidio i privukao me da napišem komentar? Nisam sigurna. Ipak podsjećaš me na Sumire, djevojku koja je glavni lik jedne knjige. Tako nesigurna, lai puna pitanja. Traži potporu i ljubav.
    Stavljam te u linkove:)

    Pozdrav ostavljam

    avatar

    28.08.2007. (01:56)    -   -   -   -  

  • eye from street

    Ono što nas na vidljivoj ljepoti ushićuje, uvijek je samo ono nevidljivo... pozdrav...

    avatar

    28.08.2007. (05:03)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ...jesam uspio sam te u ovim postevima upoznati dobro...a kao što znaš ja sam ih sve pročitao...ovo je prvi u kojem osječam tračak optimizma...jako mi je drago zbog toga....ti svako zaslužuješ najbolje i kad bi ja u nekom paralelnom..virtualnom svijetu mogao živjeti..volio bi da mi cura bude poput tebe..sa takvim osjećajima i takvom snagom..možda čudno zvući zbog tvojih rijeći mišljenja koje imaš o sebi...ali mislim da to upravo dokazuje tvoju snagu..snagu ljubavi a vjeruj mi kad te netko istinski zavoli..a tebe voljeti je vrlo lako...a ti zavoliš njega..mislim neće vam biti ravnih ni u ljubavi ni u sreći...svi mi težimo da volimo i patimo kad to ne uspijemo neki više neki manje...meni je dio srca ostao na šibenskoj obali...i da živim sto godina neće ga boti moguće vratiti...
    ..htio sam ti ja ostaviti odmah prvi dan tebi komentar ali nisam uspio..ne znam zašto..ali evo me sad nadam se ne prekasno..i da mi ne zamjeraš zakašnjenje..pozdrav anonimna djevojko...

    avatar

    31.08.2007. (02:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...