Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zvrk

    Draga , mislim na vas.

    avatar

    27.08.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    O Bože moj,kako razumijem Vašu bol.Moliti ću se za PIkulu obećavam.

    avatar

    27.08.2007. (05:27)    -   -   -   -  

  • Juliere

    mislim da je sve to normalno. samo se ti ispusi, mi smo tu da citamo i da te pokusamo utjesiti... drzi se za njegovu snagu, jer je ipak on tu najjaci.

    avatar

    27.08.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    niti se ne trebaš ispričavati...ovo je tvoj blog i možeš pisati što hoćeš!!!
    pa to je tvoje dijete u pitanju, tvoj život....naravno da si zabrinuta i preplašena, jer previše toga ste prošli...
    ne znam previše o toj bolesti, ali svaka i najmanja prehlada u djeteta za roditelja je sigurno velika briga....
    mogu sad davati mudre savjete - izdrži, budi snažna radi Pikule....ali to i sama znaš
    mogu samo reći opet - nadam se da nije ništa zabrinjavajuće, ta temperatura, i da će Pikula biti dobro i da ćeš stalno plesati svoj guza ples, skup s klincima :)
    lijepi sunčani pozdrav šaljem

    avatar

    27.08.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • perica

    bok zelila bi pomoc ako ikako mogu

    avatar

    27.08.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • perica

    Ovako pocecu iz vlastitig iskustva diagosticiran mi je karcinom prije 10 god.jako sam se uplasila jer imala sam samo 29 god i htjela sam imat djecu tek se ozenila.
    U tim prvim danima kemo terapije neko mi je preporucio zenu koja je tako kazu izlecila svoju malu kcer od leukemije tad je mala imala 7 god a bila je bolesna kad je imala 3-4 god.
    Jedva sam ceka;la da upoznam tu familiju i putovala sam do njih 380 km.
    Otac majka i njihova kcer normalna i zdrava familija oni su svi presli na makrobioticku ishranu pri oboljelju njihove male kceri i to su prakticirali i tada 4god nakon bolesti i puni nade da ce i meni takva ishrana donijeti zdravlje odusevila me ta curica koja je toliko toga znala o zdravoj hrani i nazive mnogih zitarica i povrca koje ona jede da ostane i dalje zdrava.
    Ja sam vec bila pocela sa takvom ishranom i ta zena mi je jos dala neka upustva i nacine kuhanja to sta sam ih vidjela i upoznala dalo mi je puno snage i vjere u ozdravljenje
    Puno mojih prijatelja je bilo skepticno i govorili ma ca ti to jis to su gluposti nastavi sa normalnom ishranom trebaju ti proteini treba ti ovo ono al ja sam se jako dobro osjecala sa mojom ishranom i moj onkolog je rekao samo neka nastavim ako ja vjerujem da ce mi pomoc i ja sam nastavila i dan danas ne tako striktno al sve cu uradit samo da budem zdrava i dame ne bodu i rezu vise.Ta curica danas je djevojka zdrava leukemija je prebolila uz puno volje i zrtvovanja cijele familije i vjere u alternativnu medicinu mada su doktori tada bili jako grubi prema njenoj mami sestre na odjelu bi rekla evo ide luda jer im je zabranila da hrane njeno dijete ona je kuhala doma i donosila hranu u bolnicu.
    Nadam se da te nisam zbunila i pogorsala situaciju al probaj moze samo pomoc puno nas je sta smo probali i evo nas hvala bogu jos uvijek smo tu.
    Ja sam koristila knjigu jednu od prvih tada nije bas bilo neta.
    THE CANCER PREVENTION DIET MICHIO KUSHI JE NAPISAO MACROBIOTIC DIET
    Sada ima sve na netu tako da ces nac puno toga.
    Topli pozdrav ako te nesto zanima samo pitaj al ovdi na tvoj stranici ja nemam svoj blog

    avatar

    27.08.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    # Zvrkica, hvala ti, znam...
    # zubor vode, hvala ti na molitvi..
    # Juliere...ne znam sto da kazem, ti uvijek pogodis pravu zicu...nemam rijeci osim - hvala
    # brunhilda, draga, lijepe rijeci uvijek mi podignu duh, hvala..cekam taj guzaples i pozdravljam te..
    # draga perica, prvo, strahovito mi je zao zbog tvoje dijagnoze. strasno. drugo; hvala ti na brizi i na pokusaju da pomognes. Drago mi je kada procitam da bilo sto pozitivno djeluje na ozdravljenje ili oporavak od bolesti, bilo kakve. No, kod leukemije je nesto drugacije. Naime , za Pikulu vrijedi sve " pojacano" - hrana mora biti kaloricna, puna ugljikohidrata i bjelancevina, raznovrsna, puno voca i povrca, crvenog mesa alterniranog sa bijelim itd...to ne kaze da makrobiotika nije zdrava, dapace, ali da bi se razvio imunosistem, treba " pojacati" krv, koja je kod njega bila kao voda (laicki receno)..u bolnici su nam servirali posebne, obogacene menije. Lijecnica kaze da mu dajemo da jede ono sto zeli i voli, tesko da bih mu mogla servirati zitarice, tofu itd..svaki dan. Protokol koji je ovdje Pikula prolazio je dosta striktan, moras ga se u crticu pridrzavati plus toga, taj jad i cemer i strah ti ne dopusta uopce da pomislis na eksperimentiranje i odstupanje od njega, pogotovo da nesto radis na svoju ruku, da ne bi nesto uprskao. No, hvala ti na trudu i vremenu sto si se javila i pokusala nam pomoci. Zelim ti potpuno ozdravljenje, da se ocistis od zla i da pocnes disati punim plucima kako jedna mlada zena i treba !!! pozdrav i poljubac !!

    avatar

    28.08.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...