Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dva

    ja dolazila dvaput danas,samo da pročitam što je novo kod tebe :)
    a svega ima, vidim

    baš si me zaintrigirala s ovim zadnjim redovima :))
    nadam se da i to jednom bude osvanulo kao post.. možda prigodno, uz neku godišnjicu?
    mislim, ak nije previše osobno..
    enivej,pozdravčić ti leteći ostavljam

    avatar

    23.08.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • Mr.Perfect

    Osobno je, osobno ... jedino ak ovaj novi Blog ima mogucnost objaviti post pod lozinkiom ... inace nist od toga kaj se mene tice :-)

    avatar

    23.08.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nama je poskok uletio u kuhinju ali je zbog savršeno skliskih pločica na podu bio nespretan. Uspjeli smo ga zatući batom za meso. Sve smo bacili i zmiju i bat! Tad sam shvatila što znači uzrečica - ledena tišina- Mi naime nismo ni pisnuli od muke, i kolijevke u blizini!
    Ovako: zmaj je muški rod od zmija u jezičnom smislu, pa ti sa vidi tko je samoreklamer:)))

    avatar

    23.08.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • dva

    PAŽNJA!!!
    tu kod Monoperajke sam ostavila komentar, kao što se vidi, u 13,42. i bio je treći. drugi je bio kao neka poruka, link, kao, za bolje komentiranje, beta verzija, blog ha era, ovo, ono, i nek se klikne. I JA, GLUPO, NAIVNO ŽENSKO KLIKNULA, I OSTAVILA SVOJE KOR. IME I PASSWORD I POJELO MI BLOG... GOTOVO, NEMA VIŠE. NE ZNAM JEL SE MOŽE ŠTOGOD UČINITI, AL VIDIM DA SAD VIŠE NEMA TIH KOMENTARA, SAD JE MOJ PRVI. EVO, ZA UPOZORENJE DRUGIMA.

    avatar

    23.08.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • Mr.Perfect

    Da, taj komentar je prijavljen i obrisan, jer mu je svrha phishing

    avatar

    23.08.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Mr.Perfect

    @dva: potrazi si blog na Google i kad ti pronadje stranicu klikni na link Cached i spasi sto se spasiti moze

    avatar

    23.08.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    dvojko, ajme...užasno mi je žao da ti se to dogodilo, i to baš na mom blogu. Nego, jesi li uspjela što spasiti? Ajde javi da znam...jesi pročitala gornji komentar od Savršenog?)))
    ljeljo, vidim da i ti imaš iskustva sa zmijama, nadam se samo ovima koje gmižu...užas to sa poskokom u blizini kolijevke. Ov anaš abi po opisu mogla biti mlada ženka poskoka, ali nije sigurno, naravno. Iako je i ova bila dosta spora i nepretna dok je gmizala po sredini poda od laminata i bez potpore zida.
    A znači zmaj je jezično gledano muška zmija? Ali ja sam čul ai za žene-zmajeve? Tko bi to sve shvatio...)))

    avatar

    23.08.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • dva

    moj Mr Zakoniti (koji je podosta pefect too) upravo radi po naputku Mr Perfecta.. spašava što se spasiti da.. nadam se da će uspjeti... hvala na savjetu. al svejedno mi nije jasno zašto nisu KRUPNIM, VELIKIM, BOLDANIM SLOVIMA NA NASLOVNICI STAVILI OBAVIJEST O TIM phishing FORAMA, A PISALA SAM NA HELP DESK BLOGA... kao da namjerno neće upozoriti ljude, i samo tupe da smo se zarazili preko gumbića "zapamti me", a ja nisam tako, vjerujte mi....

    pozdravčić ostavljam

    avatar

    24.08.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    dvojko, nadam se da će zakoniti uspjeti spasiti što više. Ni meni nije jasno zašto nema obavijesti i upozorenja na naslovnici, zato je Savršeni i stavio ovaj post upozorenja iznad. Jer nije baš istina da su si ljudi sami krivi, ti bolesnici od hackera rade to tako da čovjek stvarno može nasjesti. ..držim fige da izvučeš svoj blog...pozdrav

    avatar

    24.08.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • Zlatno tele

    Istog datuma sam i ja napisao kratki tekst o zmijama i stavio sliku crne riđovke. To što imate u kući je ipak neotrovna Mišarka. Istra ih je ove godine bila puna a i ostali dio obale jer je zima bila vrlo blaga. Pozdrav i bez straha.

    avatar

    24.08.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • pegy

    Čula sam za onu da nesreća nikad ne dolazi sama. Srećom, vaše nesreće ipak nisu tako strašne. Vama hvala Bogu nije ništa, a i nije vam stradalo previše imovine da bi vam narušilo egzistenciju što je najvažnije. Ovo za zmiju, svatko od nas je drugačiji i različito reagira. Poznavajući sebe, ja bih se prvo sledila, sva uspaničila onako iznutra i utekla. :)) Onda bih zvala nekoga od muških. :)) Ili žena koje su ipak heroji prema meni kad su takve stvari u pitanju. :) Žalosno je da se u ovoj zemlji nitko ne bavi tim problemima, ipak smo mi mediteranska zemlja, zmija ima puno i nije tako rijetko da se zavuku ljudima u kuće. Valjda se čeka da se desi neka tragedija. Sva se ježim od same pomisli.

    avatar

    24.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...