Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bilje-gradnja kuce

    pozdrav
    kao sto sam i na codegunov blogu rekao,glazura za parkete se suši 1cm jedan mjesec,susjed moj je postavio glazuru prosle godine takodjer strojno i u 4.mjesecu je imao vlage oko 4-5% sto je previse za parket...
    spoki

    avatar

    23.08.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Renata

    Bok, zanima me kako uspijevate u tako kratkom vremenu između pojedine vrste radova na kući naći prave i kvalitetne majstore? Da li ste jako angažirani oko toga ili vam sve radi manje-više isti izvođač? Kod vas sve ide turbo brzinom. Već ste sa radovima dosegli Codeguna, a čak mi sve izleda i prebrzo.

    avatar

    24.08.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • codegun

    njegova dinamika radova je zapravo normalna i nije prebrza. Ako si međusobno ne smetaju nije nemoguće da rade dvije ekipe majstora na dva različita posla.
    Loša posljedica brzog useljenja može biti nedovoljno posušena kuća. Valjda ste čuli onu narodnu "prve godine u kuću useliš neprijatelja, drugu prijatelja, a tek treću ideš ti".
    Ja mislim da će se on prije useliti nego ja. Ovu dinamiku radova treba prezentirati onim pacijentima na forumu koji zagovaraju montažne kuće jer su navodno brže gotove.

    avatar

    24.08.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • NY

    Sto se tice parketa onda sam krivo shvaito jer na codegunovom blogu je 1 cm = 1 tjedan. Uostalom mislimo iznajmiti stroj za izvlacenje vlage pa ce nam valjda on pomoci da bude vlaznost manja od 2 %. Ako ne.... razmislit cemo da li se useliti pa kasnije staviti parket a za prvu ruku staviti tepih ako je to dobra solucija. Sve vecinom radi isti izvodjac koji ima svoje kooperante. On je za gradjevinu a kooperanti za sve ostalo i on ih nadgleda i kontrolira te je odgovoran za kvalitetu tih radova. Brzina rada je dobra i mi smo zadovoljni ali znas kako se kaze.. uvijek je to moglo biti brze ;) Zao mi je sto kod codegun-a ide malo sporije jer mu je blog super.

    avatar

    24.08.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...