Komentari

dabrica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • DabRicA

    jel radi ovo :)

    avatar

    23.08.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    da i tu ostavim traga.. ne, neću se popiškit.. :) ko prvo sjedi 5, gradivo savladano! nadalje, službeno si postala počasni stanovnik grada karlovca! ako treba, isprintam ti i potvrdu! i potpišem! i pečatiram..prstom umočenim u tintu!

    a u rijeci imam nekoliko dugova još od vremena kad sam htjela prodat zemlju što na me glasi i otić tamo di je srce vuklo..

    dugovi - probat tu vašu jotu štogod da to bilo, bar jednom se provozat s nekim pouzdanim drajverom riječkim ulicama, al ovaj put bez glave među koljenima..mojim koljenima, da ne bi bilo zabune.. vidit birtiju di zeko gubi dane, pojest sendvič s mortadelom u zalazak sunca, na žabici pjevat najdraža rijeko otvori njedra, vraćam se tebi primi mi jedra.. a da kad smo kod te pjesme, oću vidit kvarner sa vrha trsata.. i na karnevalu pjevat taaancaaaamo, a ti mi nogi mastiš.. :))

    lista je još u izradi. :)

    avatar

    24.08.2007. (01:13)    -   -   -   -  

  • DabRicA

    Fala, Djevo, oćem potvrdu počasnog građanina Karlovca kad se vidimo. Nadalje, jota je nesto sto stvarno moras probati, ali pripremljenu na pravi način (ja se sjećam one moje iz vrtića - fuj!)
    Sendvič s mortadelom imaš čim stigneš u Rijeku (nadam se što prije) pa te vodim u birtiju di Zeko gubi dane (hehe, sad se on sigurno pita kako ja znam koja je to....SVE ja znam!), pa onda njega za uši (ako neće milom, moraš silom) odvući na Žabicu da ojevamo iz petnih žila "najdraža Rijeko" dok se Zeko crveni negdje iza ugla, pa onda na vrh Trsata da vidiš Kvarner i zaljubiš se u pogled, i na karnevalu (e nije karneval nego maškare, tu te još moram podučiti) pjevat i plesat na "taaaancaaaamooo a ti mi nogi mastiš" i pritom mastiti noge svima oko sebe...
    a ja obećajem da ću te provozati riječkim ulicama, pouzdan sam drajver, časna pionirska! I obećajem da neću voziti ispod 100. Kilometara. Na sat. :-D
    Uglavnom, sad sam ti sve obećala, još ostaje da dođeš.... :-)

    avatar

    24.08.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...