Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • KATALPA

    O psihijatrima, majmunima i njezi drveća

    Čitamo da je Zdravko Čokić, psihijatar i Bandićev savjetnik, priprijetio da će Galjufovu gradska administracija slomiti silom. Da li je to službena objava rata Grada prema stanarima Galjufova?
    Prije petnaestak godina na Palama je također jedan psihijatar imao isuviše slobodne ruke za djelovanje.....

    Čitamo također, vidjeli smo na TV, a neki su imali sreću i čast i uživo tome prisustvovati, kako je gradonačelnik izjavio da on nije ni mala beba ni majmun da radi bez dozvole. Budući da je mjerodavno tijelo utvrdilo da se ipak radilo bez dozvole opravdano se pitamo što je u stvari naš gradonačelnik......

    I treći biser za ovaj komentar odnosi se na jučer najavljenu NJEGU preostala tri drveta katalpe, smještena tik do plinske stanice na početku ulice. Očevici javljaju da su od silne njege dva stabla već posječena..... Rado bismo vidjeli odgovarajuća rješenja koja je i kada od Grada dobio Zrinjevac za provedbu (n)ovog ekocida u maloj Galjufovoj.

    Što nas još čeka?

    avatar

    21.08.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • StrelaUtePukla

    Selidba.

    hihihi

    avatar

    21.08.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • StrelaUtePukla

    Rješenja od Zrinjevca dobiš sutra. S datumom od prekjučer. Reda mora biti.

    avatar

    21.08.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • StrelaUtePukla

    Potpisal bu Joža dostavljač. Priča se da je tam ako ne i naj.... , tak da ti takvi domument onda ima težinu i smisla. Je, takva su vremena. Ložač je npr. magistar šumarstva. Ko mu kriv, svi veliju, kaj ni psihijatriju htel učiti, mogel je spacijalnu savjetničku karijeru napraviti.

    avatar

    21.08.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...