Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 5

    Dragi Berix,
    ovo si tako divno srocio da nemam rijeci :) Ti zivis mir. Prekrasno. Pozdrav!

    avatar

    21.08.2007. (08:45)    -   -   -   -  

  • greentea

    ma, nemoj!
    svoj stav prema mišljenjima drugih i prema svojim vlastitim zaključcima si već više puta iznio...i smatram da je ispravan. dakle to smo prežvakali. čak bih bila drska reći da je to općenito jedini ispravan stav -za mene, naravno.
    a što se tiče vjerodostojnosti i kozmičke istine...ha, tu si me dobro nasmijao svojim razmišljanjem. hvala ti. objasnio si ukratko što smatraš vjerodostojnošću...ali, nisi rekao što smatraš kozmičkom istinom. a...u tome je poanta! stekla sam dojam da misliš da je to nešto fiksno i određeno, zauvijek zadano i nepromjenjivo...a, mi težeći prema tome lutamo na svom putu traženja! ja ne bih rekla da je tako. u svakom trenutku tvoga života ono tvoje mišljenje koje tada imaš jeste kozmička istina! ona se mijenja...sve je vječna promjena! oni od nas koji zaglave na nekoj svojoj istini i drže je se ko pijan plota ne želeći vidjeti ništa drugo...i oni su kozmička istina, i oni imaju pravo na to. svaka tvoja misao dio je kozmičke istine! mi smo kamičci koji tvore tu neshvaljivo veličanstvenu cjelinu...kako da ne budeš ona? ne možeš koliko god se trudio. ne radi se tu o biti u pravu i u krivu....to su kategorije unutar kojih se odvija aktivnost ljudskog uma! svi smo mi u pravu. i u krivu.
    misliti drugačije značilo bi (za mene) opet postaviti svemoćnog djedicu sa dugom sijedom bradom negdje visoko na neki tron na nebu...a nas jadne ostaviti dole da kukamo u ovoj dolini suza! jok! pa to smo valjda prerasli!
    razumijem ja o čemu ti govoriš. ali...zaista mislim da ne postoji konačni cilj....dokle god da stigneš, uvijek ima dalje....ali, mi upravo ovdje gdje smo, još uvijek imamo toliko mnogo za napraviti, da zaista mislim da se ne trebamo opterećivati kozmičkom istinom- koju sami stvaramo...i tu se počinjem vrtiti u krug...hehehe...pozdrav!:)))))

    avatar

    21.08.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Evo, potpisujem svaku tvoju riječ...

    avatar

    21.08.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • neazess

    Ma da?!? A ja mislila da ti sve nas silom želiš uvjeriti u svoju istinu i da ćemo svi koji ju ne prihvatimo patiti i živjeti još mnogo života kako bismo do nje došli! :D :D :D. (Moraš priznati da je ovakav moj komentar ipak puno zanimljiviji nego da po dobroj staroj samo napišem: slažem se ;))).

    avatar

    21.08.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @5:Ti zivis mir.
    Živim ga tek djelomično. Ja sam trenutno u prijelaznoj fazi u kojoj je mir sve više i više prisutan u mom životu, ali moj dojam je da će trebati između nekoliko mjeseci i godinu, dvije da ova tvoja izjava bude potpuno istinita.

    @GT: tu si me dobro nasmijao svojim razmišljanjem. hvala ti.
    drago mi je :-D Znam kako je to kad si gadno zaljubljen, pa sam ti htio malo olakšati... Ne brini se, bit će sve u redu sa tom tvojom zaljubljenošću. :-P

    nisi rekao što smatraš kozmičkom istinom
    ha! pa to je lagano: kozmička istina je ovo što ja pričam :-D Šala naravno, šta ja znam što je to... Krećem od pretpostavke da postoji nešto takvo fiksno - set pravila po kojem sve funkcionira. Ali kao što rekoh - nemam pojma što je to i ne opterećujem se sa time jer je ionako izvan mog dosega. Ali zato mi je ova moja istina jako uzbudljiva i sasvim dovoljna za ostvariti moju životnu misiju.

    zaista mislim da ne postoji konačni cilj
    Ja zaista mislim da ne postoji uopće bilo kakav cilj na određenoj razini, ali pssst, nemoj nikome reći da to mislim jer bih mogao ispasti još veći čudak. :-D Da bi postojao cilj, trebao bi postojati i koncept vremena - a vjerujem da to ne postoji na određenoj razini i zato ni ne postoji cilj.

    I da, hvala ti što si sa mnom i sa mojih par čitatelja podijelila svoju istinu o kozmičkoj istini. :-D

    @Nea:ti sve nas silom želiš uvjeriti u svoju istinu
    Huh, lijo, skužila si me! ;)

    avatar

    21.08.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • ludlud

    "...mogu potvrditi da svakim danom sve čvršće vjerujem u svoju istinu."

    :)))))))))))))))))) Ovo ti je dobro!

    avatar

    25.08.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...