Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • xxyy

    VRATIT ĆU SE DI SAM ROĐEN
    NA OGNJIŠTE MOGA ĆAĆE
    OD GODINA I OD TUGE
    PROMINSKO JE SRCE JAČE!!!

    Bilo je prekrasno, dostojanstveno, bez ikakvih incidenata, sve šta čujem su pohvale, još jedna zahvala ljudima iz Strmca, Gračaca i Knina, šta su uveličali našu feštu. Čestitam , uredniče, šta si uspio sve "pohvatat" bar si radio u neke dane, ali te podmladak "spašava", Ivan već rastura!!! Danas s odmakom od par dana čitajući postove o blagdanu V. Gospe sve prolazi kroz glavu, i sritan sam i tužan, sve mi se nekako brzo "odigralo", možda zato šta je sve više-manje štimalo za 5. Član sam KUU-a "Promina" i možda neću bit fer prema drugima, jer smo svi članovi radili na ovom dijelu (kulturno umjetničkom) fešte, ali trud koji je uložio naš predsjednik g. Mario Juric je prevelik, i svaka mu čast šta je uspio sve izdržati, jer smo malo misto i nemamo iskustva u organiziranju ovakvih ni sličnih manifestacija, veza sa sponzorima i načelnikom g. Žarkom Duvančićem super je funkcionirala. Nek nam najmanje ovako bude i sljedeće godine, a potrudit ćemo se da bude još bar stepenicu više, jer smo ekipa za "velike stvari". Pozdrav svi folklorašima iz Promine, i idemo dalje...!!! Spremajmo se za Pakrac 01.09. Živili!!!

    avatar

    19.08.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Raduju me ova događanja ... okrećemo se jednom normalnom životu i stvaranju određenih običaja. Od uvijek je svako mjesto, svako selo imalo svoju feštu, svako na svoj način i obilježavalo se u krugu svoje obitelji.
    Ovo je lijepo, proslava blagdana Velike Gospe i prava fešta za sve prominjance i stanovnike okolnih mjesta.
    Inicijatoru stvaranja KUU-a Promina svaka čast ... dalje je išlo i ide svojim tijekom.
    Upoznavanje sa drugima i sklapanje poznanstava, putovanja i stvaranje novih navika življenja i, najvažnije, čuvanje svog identiteta.

    Pogledala sam slike ... dečko je to odradio kao profesionalac ! Svaka čast !
    Lip pozdrav.

    avatar

    19.08.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • čitateljica

    Loš termin fešte. Fešta u Drnišu na Poljani - fešta u Oklaju, i koliko god htjela navratiti u Prominu nisam mogla biti na dva mjesta uisto vrijeme a ja sam ipak Drniška pa sam naravno ostala u Drnišu, a ža' mi je baš što to sve nisam vidjela ...

    avatar

    20.08.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • optimista

    IVANE SVAKA TI ČAST IMAŠ SMISLA ZA SLIKANJE SAMO TAKO NASTAVI!

    avatar

    21.08.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • xxyy

    Ivane legendo!

    avatar

    23.08.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • didi

    Draga čitateljice, Velika Gospa je 15.08.- prominska fešta, Sv.Roko je 16.08.- drniška fešta, a pošto se fešta u drnišu "rastegla" na nekoliko dana, najbolje bi bilo da smo mi našu proslavu radi Drniša odgodili za tjedan-dva dana, kad se završe sva događanja po Drnišu?

    avatar

    23.08.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...