Komentari

zanimame.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Oliver

    Sve o Oliveru Dragojeviću, note, pjesme, akordi... cesarica.thepajo.com

    avatar

    19.08.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Ema

    " Slušaj ti tamo" ,rekao je glas preko megafona,"nemaš tu posla s nekim jeftinim pucaćkim kretenima bez kose, sa svinjskim očicama,koji ne znaju dvije riječi staviti na kup, mi smo dva inteligentna i brižna tipa i vjerojatno bismo vam se svidjeli da nas upoznate u društvu! Ne idem ja uokolo bespotrebno pucajući u ljude pa da se onda hvalim u prljavim spejserskim barovima,kao neki murjaci koje bih mogao spomenuti. Ja idem uokolo bespotrebno pucajući u ljude, a onda satima plačem nad tim sa svojom djevojkom!"
    "A ja pišem romane." doda drugi murjak.

    Douglas Adams

    Znam da komentar nema veze s tvojim postom, ali morala sam, post je, usput budi rečeno predobar posebno dio koji opisuje flokija, samo tako mala! pa znaš ti i pisati, sestrice!

    avatar

    19.08.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Baš sam se iznenadila kad sam, tragom tvog komentara, došla na tvoj blog i ugledala svoje ime unutar posta (i imena dragih ljudi koje i ja čitam - npr Ema i Gustokosa), pa mi se logično nametnulo pitanje - jesi li ti možda iz Os? :o) Ako da - odlično, a ako ne - opet odlično, činiš mi se zanimljiva, pa se nadam da se čitamo i dalje :o) Vidim da imamo i neke sličnosti - apsoleventica, voli glazbu, eh, jedino, ja ne volim plesati :o) Kakogod, šaljem ti pozdrav i očekujem nove, zanimjlive postove koji otkriju možda još sličnosti :o)

    avatar

    19.08.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • striped cat

    kinky: da iz osijeka sam-znači odlično! :P ja tebe čitam već duže vrijeme tako da nije samo da mi se činiš zanimljivom, ti to stvarno i jesi! uživam u tvojim postovima i u iščekivanju novih!!!
    do čitanja

    avatar

    19.08.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • delnice

    ja mislin da je mačka umrla čačkajući mečku..
    mačka čačka mečku..
    pa ako ovo nije onomatopeja, ne znan šta je!
    naravo, pod uvjeton da mačak čini č č č dok čačka mečku..
    ajme, izjeba san se s ovon mačkon glupon..

    avatar

    19.08.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • delnice

    e, da: tenks! ;)

    avatar

    19.08.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    e, vidiš, ti cat...ja sam bolesna, komirana od noćnog puta, sjela i odmah bacila oko na tebe! Tak da znaš! Nisam znala samo za miša...e, ta ema, kako joj je to promaklo spomnuti mi!! Neka si ti nama u ovom svijetu, baš super!

    avatar

    20.08.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    eh, da...mačke su zakon!!!

    avatar

    20.08.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • majke mi

    draga moja ovaj tekst ti je tako jebeno dobar opisala si se tako dobro da nemam riječi ........ali moram te ispraviti ti si ta koja pravi atmosferu kad je ekipa u pitanju ...........glazba ,smjeh ,uvijek sam te zbog toga volila i uvijeek ću .............ti si adrenalin kad terba bar meni i ti to dobro znaš..........aj lav ju mada fakin bejb

    avatar

    04.11.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...