Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • °°Petrushicka°°

    super blog posjeti mene pa ostavi komove...

    avatar

    17.08.2007. (07:48)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo! Ja sam se stvarno namučila, dok je Goldie prihvatila (nevoljko!) da nema papanja gluposti s ceste i gušenja poslije toga...Čista petica! Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    17.08.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Santea

    Još uvijek vičem FUJ TO 1000 puta na dan,ma i 10 000 puta,ali ova njuška ne sluša i gotovo:)Moja strvinarka na djelu je svakog dana,možda je jednom i zaposlim u čistoće:)
    Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    17.08.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Moguće je da te ne shvaća ozbiljno...uz taj "fuj to" pas mora znati da mislite ozbiljno...dakle ovo hvatanje za njušku ponekad mora biti i mrvicu grublje...recimo do granice dok pas od straha ne zacvili...DAKLE NIKAKO NEMOJTE STISKATI PSA ZA NJUŠKU TAKO DA GA OZLJEDITE...ali ako pošteno zagalamite i stisnete ga za njušku tako da osjeti i ta ga kombinacija natjera da shvati da ste jači mentalno i fizički i da kao takvi ne želite da jede smeće po livadi, onda mislim da to s vremenom mora upaliti. Druga varijanta koja se može pokušati, jest da na livadu postavite tanjuriće sa hranom (zanimljivom hranom...sir, salama, panceta, sladoled) i krenete na povodniku voditi psa kroz postavljene "zamke". Svaki puta kad pas krene uzeti hranu potrebno ga je jako potegnuti povodnikom i izviknuti riječ zabrane fuj to. Iako...i meni bi možda bilo teško proći kraj sladoleda.:)))
    Ja bolje od ovog neznam pomoći.;)

    avatar

    17.08.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Luna

    moja pasica je brzo naučila fuj ,ali usprkos tome i dalje stalno šnjofa i to mi je i dalje najčešća riječ u šetnji....to im je u krvi i moramo se pomiriti s tim :-)

    avatar

    17.08.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...