Komentari

sdbnovaci.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • mala plava

    pozdrav svima u vašoj zajednici..veselim se svakom vašem novom postu i sa radošču ga čitam..nemojte se previše zamarati sotonistima jer nisu vrijedni vaše pažnje.postovi su vam vrlo zanimljivi i pročitala sam sve one koje sam propustila dok nisam znala za vaš blog.posebno su me se dojmile neke molitve za koje još nisam čula.molitvu iz posta ispovjest vjere hrvata katolika mi je vrlo lijepa posebno onaj zadnji dio "najvjernija odvjetnice na braniku stoj čuvaj našu svetu vjeru i hrvatski dom.tu molitvu na kraju svake mise moli jedan stari svečenik u maloj župi svet marije u mjestu Privlaka gdje svake godine ljetujem.samo nastavite tako i primite lijep pozdrav iz Hrvatskog prigorja

    avatar

    16.08.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • ona koja korača

    ..hehe, gledam malo fotkice...pa naišla na onu na kojoj neki od vas nose Marijin kip.. :)
    Sjetilo me to na utorak kada je nas par framaša koji su se za vrijeme trodnevnice koju je predvodio fra Zvjezdan prije mise i krunice kretali samostanom ulovio fra Serafin da nosimo sliku Gospe Trsatske u procesiji od crkve do oltara u perivoju.:)
    haha, a bilo me strah da se to sve ne sruši, pa ono, kako ću uspjeti dignuti na ramena, pa kak ćemo se svi uskladiti..hehehe..
    posebna je to čast ;-)
    iako je meni smješno bilo vidjeti ljude koji su se križali, klecali..dok smo mi prolazili sa slikom.. ;-)

    Pozdrav vam!

    avatar

    16.08.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • marfja

    vidim fino vam je bilo sa gostima iz hrvatske i žepčaka...heheh

    avatar

    17.08.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • marija

    ovo sam ja krivo sam utipkala:)

    avatar

    17.08.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Kristina

    Joooooj kako je vama lijepooooooo!! ;)

    avatar

    17.08.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • Zvonimira

    Bog, evo i ja vas redovito čitam, svaka cast samo nastavite tako odlicni ste.... Zavidim vam na tako lijepom druženju tu u Torinu! Pozdrav s Kmana...

    avatar

    17.08.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Napali vam sotonisti stranicu? Poznajete li Xportal? Evo "zgodnog" naslova koji će vas možda potaknuti da iznesete svoje mišljenje : http://www.xportal.hr/vijest/dajte--nam--sotonu/5120.aspx ako ništa drugo barem radi idiotskog naslova dotičnog članka.

    avatar

    18.08.2007. (07:37)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @sapere aude: Pozdrav i tebi! Ha-ha...izjava za navlačanje nas je nasmijala i razveselila. Drago nam je da ti se sviđaju naši postovi!!! :-))) Heh, šteta...svi klubovi su izgubili... a valjda bi i mi mogli malo bolje igrati uzvratne utakmice... Po pitanju napada sotonista...ništa za to... dobro je da je tako jer znamo da onda radimo kako treba... ipak, komentare smo izbrisali jer nisu bili verbalno prikladni za naš blog i naš ukus. Hvala ti na javljanju i pozdrav! :-)

    avatar

    18.08.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @mala plava: Pozdrav ti i hvala na javljanju! Heh...o sotonistima sao napisali neku riječ komentar iznad...pa se oko toga više i ne zamaramo... Istina, ispovijest vjere Hrvata katolika je jako lijepa molitva i zato ima svoje mjesto na našem blogu. Istini za volju, da se primjetiti kako sve više crkvi poslije dnevnih misa zaključuje misno slavlje s ovom molitvom što je lijepa praksa.. Predloži svom župniku da i on isproba...možda ti uspije... Pozdrav :-)

    avatar

    18.08.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @ona koja korača: Eeee to su posebne milosti kad imaš tu čast nositit kip ili sliku Marije, pogotovo jednu od najštovanijih u Hrvatskoj... ne nosi to svatko i zato budi ponosna i zahvalna Gospodinu na toj prilici... budi blizu Mariji i kroz sebe ćeš drugima nositi sliku Marije u svojem okruženju... Pozdrav ti....

    avatar

    18.08.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @marfja, marija: Pozdrav! Sve je dobro dok nisi napisala 'mafija'... he-he-he... Svakako da nam je bilo lijepo s našima... Nekako su nam 'kompezirali' nedostatak za Hrvatskom i prijateljima... Šteta što nije bilo više ekipe iz Hrvatske jer je bilo mladih iz Litve i Poljske. Ovih potonjih je bilo cca 70-tak... Slijedeće godine morate ovdje doći... Pozdrav...

    avatar

    18.08.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Kristina: A što drugo reći ne da je istina da nam je lijepo... Uistinu... Pozdrav :-)))

    avatar

    18.08.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Zvonimira: Pozdrav i hvala na javljanju! Hvala i na podršci... trudit ćemo tim više koliko nam slobodno vrijeme bude dozvoljavalo, pogotovo nakon što uđemo u novicijat... Nadamo se da je na Kmanu dobro ozračje.. Čuli smo da dobivate još jednog salezijanca ... Vjerujemo da će biti dobra suradnja s njim... Ostani radosna u Gospodinu i veseli pozdrav iz okolice Torina.. :-)

    avatar

    18.08.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @romantales.mojblog.com: Pozdrav i hvala na javljanju! Nemamo nekakav specijalni komentar s obzirom da se s navedenim mišljenjima ne slažemo...ali svatko ima pravo pisati kako želi pa tako i autor članka... Pozdrav ti! :-)))

    avatar

    18.08.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • marija

    a eto ko zna možda dogodine navratim i ja malo...hehe, a vi vidim uživatze, malo se dado zdebljo, dobro ga hrane gore, nemojte se i vi zdebljat...hehe....šala, branko može malo...

    avatar

    19.08.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • sivac

    Pozdrav i velika zahvala za vrijeme koje smo proveli s vama u Torinu.s.Zrinka i ekipa iz Zagreba

    avatar

    22.08.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @marija: Samo naprijed!!! Sigurno će biti i slijedeće godine kakvog okupljanja naših u Colle don Boscu! Pozdrav ti!

    avatar

    23.08.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @sivac: Pozdrav s. Zrinka! Hvala na javljanju ! I nama je bilo lijepo s cijelom ekipom, a moramo nadodati komentar kako je kastelnovežanima bilo zanimljivo vidjeti s. Zrinku kako dinamično svira gitaru i pjeva s mladima! Samo naprijed! Pozdrav svima!!! :-)

    avatar

    23.08.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • marija

    evo bila ja na prviću i bilo ej predobro...pa eto svratila na net i pozdravljam vas
    Poz

    avatar

    26.08.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • don Jo

    don Josip S vas pozdravlja nakon što je ipak uspio urediti svoju vezu s internetom, pa se priljepiti i uz vaše stranice.
    Lijepo dečki. Pozdrav.

    avatar

    05.09.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...