Komentari

4lonelygirls.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Sanjica

    Pozdrav! Ajoj, trebala si malo opisati zbog čega si se našla u toj situaciji da ne ideš s njim tamo...posvađali ste se ili??? Jer ovako neznam šta bi napisala, malo si toga rekla u postu...sad ti ništa drugo ne preostaje nego da mu se iskupiš, napravi nešto lijepo za njega, .-))) Vjerojatno znaš što voli, iznenadi ga...
    Inače, pročitala sam tamo sa strane da ste imale stari blog, ali ste zbog zabrane komentiranja napravile novi...kakve zabrane komentiranja?
    Pusa!!!

    avatar

    13.08.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • ivonchica =))

    joe tanjooo..
    stas to uradila..
    a nist sad.. jebatga.. zovi ga stalno, ispricavaj mu se, ne znam. ocito ti je jaaako zao, pa se moras nekako iskupit. s vremenom ce se on prestat ljutit, samo ti njemu pokazi da ne znas sta ti je doslo, jebemu ni men nije jasno kak si to napravila..
    et, drzim fige da to rijesite.. pusee

    avatar

    13.08.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • Mali

    Da, stvarno ne znam kako si to mogla napraviti...:-) ah, nista moras se iskupiti, ti bi trebala znati kako...vidimo se navecer, Pusek:-)

    avatar

    14.08.2007. (12:23)    -   -   -   -  

  • frozen_djA

    što muškarcu pomaže da razumi djevojku: pantomima i seks bi odgovor bio!! :D

    šalim se! ugl... ti bi trebala napraviti ono što muški moraju iznova rade za svoju djevojku: dokazuju ljubav na najrazličitije i najčudnije načine... napravi neku gestu, ono što bi on mogao voliti i što je u njegovom stilu (moj stil bi bio 32-godišnja sado-mazo kurva ili prelijepa azijatkinja s onim seksi donjim rubljem ili oboje). prije toga zovi ga, šalji mu poruke s podnaslovom žao mi je što sam bila kuja, ali nek sve završava tvojom rečenicom "iskupit ću se!" ;)

    eto toliko od mene, sutra odoh na roštilj!!! jeej! :D

    avatar

    15.08.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • anna

    e Tanja, Tanja... šta uradi? hehehehe...
    ma znam kak ti je, i ja isto radim gluposti, ali kad se voli, onda se i prašta...
    smislit ćeš ti način kako da se iskupiš, pametna si ti...
    pozz

    avatar

    15.08.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • ***Mimy***

    ja ne znam iskreno kaj da napraviš,s obzirom da ne znam razlog zakaj nisi išla,al ovak na praznu podlogu ti samo mogu reč da se jako jako jako ispričas,smisliš enku dobru kombinaciju riječi koja će dobro zvučit,znaš ono.......dok se ispričavaš,pa malo onak ko da ti je fakat žao.......ne znam,ne znam.....

    avatar

    16.08.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • ***Mimy***

    svrati do mene,imam i ja post....

    avatar

    16.08.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • ***Mimy***

    pusa

    avatar

    16.08.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • dada:)

    eeeej...mal si se uvukla u bed situaciju al vjerujem ja da ces ti to lako rijesiti...mislim da nemas sta komplicirat....svi mi u zivotu pravimo gluposti i vece neg sto si ti sad napravila...ak mu je stalo do tebe a vjeruejm da je...kad ga mal to prode "OPROSTI" ce bit dovoljna rijec...ipak to ne moze svatko rec....al vjeruej u tu rijec i ak ti je stvarno zao reci mu to i mislim da ce shvatiti..."Ko je bez grijeha nek prvi baci kamen!"... jel on to moze???

    avatar

    16.08.2007. (17:10)    -   -   -   -  

  • girl10

    DADA:)

    Svaka cast, oprosti je jako dobra i teska rijec... Samo sto je meni OPROSTI trenutno mala rijec, jer sam pogrijesila.. Bez razloga sam napravila frku i nisam otisla... Ali svi ovi savjeti su mi dali jednu ideju... HVala vam svima...
    VOlim vas, pusa...:-)

    avatar

    16.08.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • ...unikat...

    Hm... ON i ja smo prekinuli zbog jedne svadbe. Ja nisam išla na svadbu jer nisam baš voljela tu curu koja se udavala, a on je išao zato kaj je ona bila iz njegovog razreda. Na dan svadbe me cijeli dan molio da dođem oko pol 6 da se vidimo pa on u 7 ide na svadbu. Ja sam se izmotavala i na kraju nisam došla. Nismo se vidjeli. Tu večer sam prošla van s ekipom. I kad sam si malo popila bilo mi je žao i htjela sam vidjet, ali nisam imala kak doć do njega jer svadba nije bila u gradu. Nazvala sam ga u 4 sata kad sam došla doma. Plakala sam mu na telefon i rekla da mi je stvarno žao i da sam pogriješila, da sam ja kriva. On mi je na to samo rekao : "Sada je kasno." U početku nisam znala za kaj je kasno, ali na kraju mi je rekao da me je prevario i da više ne može biti u vezi.
    Sada bi sve dala da ga vidim, da budemo zajedno, ali teško mi je preko prevare preći. I da opet budemo zajedno to bi me proganjalo i ne bih mogla biti s njim onako kao dok mi to nije napravio.

    A ti da bi se izvukla iz te situacije moraš mu jasno dat do znanja da ti je stalo i da žališ zbog toga kaj nisi došla. ametna si, već ćeš smislit na koji način.

    avatar

    18.08.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • anna

    ma Tanjo, slušaj ti Dadu... :)
    ima ona pravo, ne može svatko reći oprosti...
    npr. znaš da ja nisam baš od onih koja će priznat pogrješku :), tako da sam ja samo jednom u životu iskreno, u lice, rekla 'oprosti'... eto... primjer da ne može to svatko... teško je to reći...
    nego, javi jel se odljutio dragi, kak je prošla ta tvoja ideja... :)
    pozz

    avatar

    19.08.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • ***Mimy***

    ej.....ja sam malo svratila.....dugo me nije bilo......

    avatar

    21.08.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • ***Mimy***

    pa svrati i ti koji put ak nemaš kaj radit.....pusa

    avatar

    21.08.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • 2401Marko (a.k.a. MATA)

    Hm... Naisao sam na link u bookmarks-ima... Sto znaci da sam se vjerojatno s neim dopisivao na chatu, a onda mi je taj netko dao link od bloga da pogledam sliku... ;-)
    A u meduvremenu sam i ja napravio blog, pa navratite... ;-) Novi je, ali mislim da ima potencijala.. .:)
    pozz iz Našica...

    avatar

    15.09.2007. (02:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...