Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • vip71

    Iako je ova podjela iliti stupnjevanje upitno, kao i sve druge takve usporedbe, ipak bih se složio s time. U svakom slučaju, najgore što se 1990.god. dogoilo je bilo to da je HSDZ dobio vlast i zadržao ju 10 godina. Sva druga zla su proizašla iz toga. S tinm se slažem.

    avatar

    12.08.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • Njofra

    baš dans pričao sa starim, ako izađen na izbore ne valja, ako izađem opet ne valja, neman za koga glasovati, nema smisla kada je 90 % ljudi u Hrv. neobrazovano i nepošteno

    avatar

    12.08.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • Crnobijeli svijet

    To što si pobjedu hdz-a stavio na prvo mjesto je, zapravo, najvažnija stvar u cijeloj povijesti hrvatske države! Jer od njih je sve počelo, oni su ono najgore što se moglo dogoditi našoj državi u nastajanju! tuđman i šušak su u inostranstvu napravili pakleni plan kako je bolje bit prvi u selu, nego drugi u gradu!
    Hrvatska im je bila servirana na pladnju, samo su trebali izvući nož da nas isjeckaju, a to su, bogami, pošteno i učinili. Uništili nam živote, a sebi ih uljepšali. Eto, sad su mrtvi, bilo bi bolje da su nas napustili prije 90-ih. Nikad više blagostanja, nikad više mirnog i humanog življenja na ovim područjima.

    avatar

    19.08.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • fido

    Cijelo vrieme pisete o HPT-u,a istina je da se radi o HT-u.Ht je prodan svabama a posta je jos uvijek u vlasnistvu ......... nekoga !
    Nas siromake u posti tek ceka sve ono sto se dogodilo obicnim sljakerima u ht-u.
    hvala

    avatar

    20.08.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • Bivsi

    A jesu kreten, Boze mili ! Iako je mozda ovaj "crnobijeli svijet" veci od tebe Jel' to ucite na Iblerovom trgu ?

    avatar

    27.02.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...