Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Heartless, lost, forgotten...

    Hey baby... hehe... vidimo se... =)
    (btw. notice I have new blog-adress)

    avatar

    11.08.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • Petar Pan u haljini

    Mom dragom prijatelju samo par riječi. Vratila sam se u blogerski svijet, ali vidim da ti ga nekako napuštaš. Ne u potpunosti, ali nisi više prisutan kao i prije. Zaljubljena glava. Uživaj. Pozdrave i poljupce šaljem tebi i tvojoj dragoj, jer nisam čula ni jedno ni drugo ....jako dugo.

    avatar

    14.08.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • Svijet pun ponosa i predrasuda

    Post definitivno nije glup...samo si napisao što osjećaš u tom trenutku...btw.super pišeš...ovaj prošli post je poseban jer je dokaz da ljudi koji ne ostaju hladni na tuđu nevolju još uvijek postoje...poz.

    avatar

    15.08.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ništa glupo nisi napisao, dragi tražitelju :) Vjerujem da ćeš se nakon ekskurzije osjećati bolje. Premda, možda današnje ekskurzije i nisu više što su nekad bile - meni je u Dubrovniku bilo jako lijepo, no bila sam u O.K. razredu. Pozdrav veliki :)

    avatar

    15.08.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • Hladna vatra

    Da,i ja znam da je post glup. Not. Ok,možda i je malo.. Enivej,imaš posjet! Imao si još jedan.. :) i uživat ćeš na exku ko niko dosad i sve će biti super. i vt

    avatar

    17.08.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • sound

    ej
    čitala sam ti malo blog....i starije postove.....jako mi se sviđa.stvarno.
    htjela bih te nešto pitati.ja sam sad završila 7. razred i vegetarijanka sam već dugo vremena,ali općenito sam potpuno protiv bilo kakva nasilja nad životinjama..ne nosim kožu,krzno pogotovo,ne koristim testirano na životnjama...(vidim i ti si isti).međutim,svaki put kada se tako izjasnim,npr.odbijem pizzu sa šunkom,gotovo svaki put vidim isto ono čuđenje,gađenje prema mom odabiru.uvijek iste riječi čujem,od većine mojih vršnjaka,zadrtih idiota sa kretenskim razmišljanjima koja ne uključuju apsolutno ništa što nije o cuganju u parku.a ja sam idiot onda.kao,kako možeš,glupačo,odi si travu jest i tako dalje.a tek sa ostalim razmišljanjima(o vivisekciji na primjer)...kao,koga briga.glupa si ak se tim zamaraš.
    iako to trpim i i pobijam ih sve sa argumentima,sve teže to podnosim.kako si ti izišao na kraj s time?
    inače,imaš stvarno dobre postove.vidim da si baš ok.
    svrati ako ti se da,puno pozdrava=)

    avatar

    17.08.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • Životinje-moj svijet

    Ej! Nadam se da me se još sječaš... ili barem mog bloga... evo javljam se da znate da ponovo počinjem pisat.... Novi post je u izradi! Pozdrav, nadam se da se još čitamo!

    avatar

    18.08.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • *Živi, živi, živi.....dok ne umreš... *

    Evo i mene tebi nakon dosta vremena... HEHE... Ja cu ti prokomentirati prosli post, onaj s djevojkom koja te se dojmila...Ma znas... Ja ti vjerujem u Boga, jako... I mislim da to i je bila neka Bozja pomoc tebi onda kada ti je to trebalo... Jer ne pomaze nama Bog direktno, nego bas tako indirektno preko svojih andjela, a andjeli smo svi mi ponekad nekome... Uglavnom slazem se da ima tu neka visa sila, da nije to bila slucajnost...Jer ako mene pitas sve ima svoje zasto, nista nije slucajno samo od sebe i tek tako....Pusa i veeelikiii pozdrav :)

    avatar

    18.08.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • Hladna vatra

    joj,pogledala sam klip,zapravo najljepši dio posta.. Tako me se dojmila cijela ta situacija..Nadam se da ćeš održati riječ,da ćemo i mi napraviti istu stvar u splitu! :D

    avatar

    19.08.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • finding myself

    petar pan - ma nisam otisao nego me nije bilo bas ovog ljeta, na vikendici sam vecinom ;)

    nightbug - jednom kad naucis ne obazirat se na takve primjedbe drugih ljudi, svi ce te prihvatiti takvu kakva jesi. :)

    avatar

    23.08.2007. (07:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...