Komentari

vaginalniredizajn.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Dakota

    Kada bi taj netko znao iskazati svoje osjećaje ne bi bilo potrebe da ne zna. Zato je tu, da nauči. A onaj koji zna, ako želi, ima priliku pokazati onome koji ne zna, ako taj koji ne zna želi, odnosno spreman je za učiti. Ponekad oni koji znaju iskazati što osjećaju iskazuju to i kada bi bilo bolje da šute i ne iskazuju, pa bi mogli naučiti od onih koji ne iskazuju da ponekad i ne iskazuju. Bar ja tako mislim. Pozdrav. Lijep gnjev tvoj.

    avatar

    06.08.2007. (03:42)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    So tru, jes slažem se. Dobro rečeno. Ali nije problem u onima koji žele naučit već u onima koji ne žele i onima koji znaju ali ih boli auspuh za bilo što i koga, a zbog tih sam grrrrrr!!! A jbga štaš, svakom dođe pa mora po plotu lupat. :-)

    avatar

    06.08.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • fuxa felicity

    uf..
    znas sto? ne bih te zeljela nikad ovako naljutiti...tako da..ok, vodim te u škotsku..obećajem!

    avatar

    06.08.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    Aha, i ja isto mislim.

    avatar

    06.08.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • Dakota

    Ima li nešto što ti ne želiš naučiti, što ne želiš promijeniti? Nije li to zato što ne možeš, nisi spreman, a ne da zato što ne želiš? Svi želimo biti bolji!

    avatar

    06.08.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    @dakota Oh kako bih volio da još uvijek vjerujem!!! Ali ovdje se ne radi o meni. Potpuno sam načisto sa sobom. A ne, ne žele svi biti bolji, ili ako žele, žele iz svojih sebićnih razloga, a to nije pravi put!!!

    @fuxa Nego, kad idemo? Ja sam spreman

    avatar

    07.08.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    daj adresu, šaljem Planta poštom
    (petar.pan@email.t-com.hr)

    avatar

    07.08.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • Daphna

    echoes... mljac mljac... mada mi se jednom dogodilo dok sam se vozila kroz neku pustopoljinu sa prijateljicom, i to u sred noći, da smo se toliko isprepadale, zaključala vrata i prozore... mah svašta!

    što veza tiče bitno je kako se postaviš na početku. ne mislim da žene postaju "grublji" spol. sve ovisi o karakteru pojedine osobe.

    avatar

    12.08.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • avet

    bum ti ja to zilustriral iz svoje nekolikodecenijske perspektive: znam za jedan (slovima: 1) sretan brak. ona krupna, mala i promoćurna, on još manji i glup ko top. vjenčali su se jer se vidio razlog. imaju dvije kćeri i sretni su ko babuni kad nalete na turiste. od "neregistriranih" veza ne znam niti jednu (slovima: 0) sretnu. samo gomile kompromisa, dok ide. dok hormoni odrade svoje. nije li to zapravo predivno? u pravilu - (po)grešne žene s (po)grešnim muškacima. ipak: postoji jedna neraskidiva i fenomenalna veza: moj pas i ja. da su ljudi iskreni i nedvojbeni poput njih (pasa), svijet bi bio čist oke. ovako je bunch of crap.

    avatar

    13.08.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    @ daphna
    Svakako ali, pokušavam gledati širu slika društva u kojem se nalazim. Isprepadale? Sigurno povezano sa iskušavanjem lakih droga.:-)
    @pjotr
    tak nekak to izgleda i iz mojoj perspektivi. bunch of crap, bunch of crap, so true. Pas kažeš!? Možda da počnemo izlazit u hotele za pse, navodno su puni ovih dana! :-))

    avatar

    14.08.2007. (02:42)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    osjećaji smošjećaji. Nesmem niš reć pak bum kuš ;-)

    avatar

    16.08.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • fuxa felicity

    vidim ja da je tu žešći mejl bonding na djelu....ovo je dio kad se slože oko svega, odu i naroljaju se, zaplaču, malo se i grle....a sutra glume da se ništa nije dogodilo:)))
    pozdrav, kuštrava wannabe mračnjačka mrcino:D

    avatar

    16.08.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    @derza
    Čmrljiš već dulje vrijeme! Čmrlji, čmrlji...
    @fuxa
    Kaje!? Sad si frajerica kad si tak daleko, jel!? Nikad se ne pravim da se ništa nije dogodilo i nikada ne plačem. I nikad ne reci nikad!! Wannabe wanna kick you in the ass!!! Wannabe...samo ti izazivaj, dlakava :-)))

    avatar

    17.08.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  • fuxa felicity

    or what? sto mi mozes? nja, nja, nja, nja, nja...
    slep maj hajni end kol mi fuxa... :)

    avatar

    18.08.2007. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...