Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • daleko od istine

    pa eto sama si si odgovorila na kraju texta :) cemu gluma i pretvaranje, a i najveci frajeri kada se zaljube postaju pravi mekusci ;) odduse, ako osjecaj nije obostran mozda ipak ne bi trebala banuti s onakvim porukama jerbo dobro ti zboris - otjerat ce frajera. dok s druge strane jedino ako sada napravi sto osjeca i zeli nece kasnije zaliti ni za cime ;) eto tako sam bar ja do sada radila :D

    avatar

    05.08.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    p.s. citala sam malo ovo u boxu i moram ti reci da imamo dosta slicnosti kao primjerice spor rast kose, kava bez secera, bic parkiran - na balkonu na 4. katu (svakodnevno ga vucem dolje - gore), hirovitost... hehe svidja mi se sto jos ima netko takav :)

    avatar

    05.08.2007. (08:29)    -   -   -   -  

  • Ema

    ne znam jel to slučajno, ali stvarno su ljudi čije blogove čitam, vrlo slični meni!
    sve vas jako volim!

    avatar

    05.08.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Što se tiče nepisanih pravila, ja ih također ne volim, a ni ne prakticiram jer nemaju smisla i smislio ih je neki teški formalist koji je patio od ozbiljnog poremećaja. S druge strane, imam neka svoja pravila koja mi nitko nije nametnuo nego za koja sama osjećam da tako treba biti i nikad ih ne kršim ili se trudim ne kršiti ih. Mislim da to ima svaki čovjek.
    Poruke tvoje prijateljice su čak i meni patetične, ali ne zbog dubine onoga što ona želi izreći, ne ni zbog njezine uzbuđenosti, nego više zbog klišeiziranosti i jer zvuče kao da ih je prepisala odnekud. Nikako ne bi trebala glumiti da je hladna kao špricer ako nije jer nitko ne voli glumice, ali ako mu već želi poslati slatkastu poruku, raznježenu ili naklonjenu, onda bih joj preporučila da smisli nešto svoje, nešto njihovo što ih povezuje, neku internu foru ili temu jer ovo mi doista zvuči toliko lančano kao da SMS-ovi istog sadržaja počivaju na polovici SIM kartica u RH :o)

    avatar

    05.08.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • delnice

    sad ću te ja prosvitlit..
    ka prvo, te pekmez poruke ne jebemo 2 posto i idu nan na živce, ja se osobno više ne bi ni javia tj curi više nikad..
    ma koje srce, koje šta?!
    i to je fascinantno, danas ga "voli", a sutra ko živ ko mrtav?!
    e sori, al mi ne volimo isti dan, jer je to početna i možebitna prolazna zaljubljenost i za nju se ne koristi tako velika rič..
    ma ko bi vas svatia..
    mi smo bar jednostavni..

    avatar

    05.08.2007. (18:56)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    Pa slušaj, "BIVŠA" kolegice, ima muškaraca koji jako dobro podnose tu patetiku, čak imaju i svoj naziv,... homoseksualci. Neka se nitko ne nađe uvrijeđen, ali ni dečko koji previše puca na patetiku, iako nije homoseksualac, za mene je jedan običan kreten koji glumi, možda više nego taj koji je Frajer u samom smislu te riječi... (novo značenje, naravno)...Budi mi pozdravljena i kad budeš u rodnom gradu, javi se za kavicu!

    avatar

    05.08.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • Ema

    pa i ja sam joj rekla da ne šalje takve poruke, ali žao mi je što nitko nije shvatio da je fora već što je poruka patetičnija, a muškarac kojin shvati takvu zajebanciju mora biti zaista poseban, a što se riječi volim te tiče, ona je velika, ali isto tako opisuje jedan osjećaj privrženosti, i ne bi trbalo biti ništa strašno reći to kad imaš potrebu, a ne kada je pravo veijeme za to!

    avatar

    06.08.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • delnice

    šta niste upale ton momku pijane: momak, skužaj, al jesi li ti proširene vene?
    haha, mislin da bi lik zva panduriju da ga napastujete!!

    avatar

    06.08.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • slusaj!!...tisina...

    meni se stvarno sviđa tvoj blog...volim takve blogove sa zanimljivim tekstovima...mislim,meni je tekst zanimljiv ako je ugodan za čitanje...ako se lako čita,razumiješ šta hoću reć?sa smislenim rečenicama...

    avatar

    06.08.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...