Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mamojne

    Ovo je brzina gradnje koja meni odgovara. Svaka čast!
    Kad namjeravate ići sa fasadom i ostatkom vanjskih radova?

    avatar

    03.08.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • NY

    Završit ćemo tako da stavimo drugi zid jer mi radimo sendvić zid. Ako nisi pročitao na našem blogu reci pa da ti objasnim kakav je to princip, a i imaš objašnjeno u prijašnjim postovima. Fasadu ćemo stavljati druge godine. Morat ćemo navesti zemlje jer je teren malo niži od razine ceste tako da se izravna. Eto to bi ti bilo to. Važno nam je da se uselimo ove godine. A što se tiće brzine gradnje svaka čast izvođaču, sve ide super što smo jako sretni.

    avatar

    03.08.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • davor_sk

    Ovo kod tebe stvarno ekspresno ide, nije me bilo tjedan dana na tvom blogu i sad sam ostao zatečen!!! Počeli smo skoro u isto vrijeme, a ja još nisam stavio ni krov. Svaka čast tebi, a najviše majstorima koji ti grade ... očigledno su dobro organizirani i ne rade na nekoliko gradilišta u isto vrijeme (ko moji :-)). Sretno dalje i držim ti fige da završiš sve po planu!

    avatar

    04.08.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • NY

    Da, ide dosta brzo jer nam je važno da se uselimo ove godine. Sada su na redu glazure a to je najbitnije zbog sušenja i postavljanja parketa. Također sretno i potjeraj malo svoje majstore ;)

    avatar

    05.08.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...