Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Lovec v mutne vode

    Imatě praf gospon Davorko, v jutro jě nâjlepšě vumiti sě negde v čiste rose. Sě jě tak friško, lépo...

    avatar

    02.08.2007. (06:28)    -   -   -   -  

  • skaska

    He, he...Ovo s mladenkom je stvarno odlična slika nas birača koji se uvijek jovo nanovo nadamo, očekujemo, vjerujemo. Imamo to jutro, al želimo dan. No, pa dobar vam dan želim!

    avatar

    02.08.2007. (07:25)    -   -   -   -  

  • nebosklon

    a ševica!?

    avatar

    02.08.2007. (07:46)    -   -   -   -  

  • vip71

    Samo nemojte otići u šumu...

    avatar

    02.08.2007. (08:25)    -   -   -   -  

  • thoughtless angel

    lijep post.pa cini mi se da ima puno siscana na blogu...

    avatar

    02.08.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  • Iris

    Gospodine Vidovic, mene zanima sto cete vi kao politicar, saborski zastupnik, javna osoba uciniti da se ova vlada pokrene i napokon vrati konje iz Vojvodine. Zivotinje pate, jer ocito nikoga nije za to briga. Ja kao anonimka tu nista ne mogu uciniti, ali vi mozete, mozete nesto pokrenuti, te vas ja molim da to i ucinite i da barem netko od nasih politicara pokaze jednu odlucnost i da se pod hitno ti konji vrate. Nadam se, da cete nesto pokusati, barem pokusati uciniti i da cete dignuti svoj glas i upregnuti svoje mogucnosti da se nasi konji pod hitno vrate kuci. Pa ako trebam, da i pređemo preko ponosa i vratimo ih, jer jedino je bitno da se zivotinje vrate doma. Jos jednom vas molim, da ucinite sve sto je u vasoj mogucnosti.

    Lijepi pozdrav iz Siska.

    avatar

    02.08.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • sarajlija

    iris,dete, kaj će ti konji...ima ih bre ,ovđe preveć...

    avatar

    02.08.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • lolina

    sretna godišnjica :)))

    avatar

    02.08.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • Iris

    Sarajlija, nije lijepo krasti, a ti konji su ukradeni. Konji su u groznom stanju i zanemareni su. Jedna od covjekovih osobina je i suosjecajnost, a onaj tko je ima, za njega to nisu samo konji, posebno ako se uzme u obzir da te zivotinje pate, jer se za njih nitko ne brine. A i onaj tko ih je ukrao je vec odavno trebao dobiti tuzbu..samo mi smo banana drzava pa se to vjerojatno nece ni desiti.

    avatar

    02.08.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Čestitke na 26 godina.
    Jako lijep tekst kao dar Njoj.... ali i svima nama koji imamo priliku čestitati.
    On ovako javno objavljen u ovom društvu ima veliku vrijednost. Bravo!

    avatar

    02.08.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama za moju malu intimnu feštu!
    @Iris- osobno i ne mogu bogzna što napraviti, ali koliko vidim stvari su se ipak pokrenule s mrtve točke i konji će biti valjda uskoro vraćeni.Slažem se da da ta priča preduuuugo traje i netko očigledno nije napravio svoj posao.

    avatar

    03.08.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • lastavica

    Pridružujem se iskrenim čestitkama i nadam se da ste se lijepo proveli jer 26 godina je lijep kapital u zajednici. Isto tako lijepo je pročitati kad muškarac nakon toliko vremena napiše da mu je dan vjenčanja bio najljepši dan u životu jer obično izjavljuju suprotno tako da čestitam i na tom komadiću ljudskosti koji je pred izumiranjem (nažalost).

    Ugodan odmor uz molbu da u svom programu nađete mjesta i za ljude poput mene i supruga jer sva obiđena vrata ostala su zatvorena jer takvima kao mi država nije predvidjela nikakav oblik pomoći :(

    avatar

    03.08.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • HP-HPP

    SDP ili HDZ, nema razlike, sve isto, a također i njihovi sateliti ( HSS,HSU,HSLS,HNS, HSP ).
    Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret ( hrvatskipravasi.hr )

    Domovini Vjerni ! - NE u EU !

    avatar

    04.08.2007. (06:11)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ...naravno...prekrasno ste opisali ljetno jutro...predpostavljam negdje u prirodi...s obzirom na vaš živopisni opis...oćito ste na odmoru pa stoga...tek...predpostavljam da ste mislili na 26.obljetnicu braka...te vam ja u ovom komentaru čestitam....i...naravno želim da se svi nađemo na zlatnom jubileju...stotoj godišnjici...sve najbolje...

    avatar

    04.08.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • ozbiljnozanimljivo

    Želim Vam ugodan odmor i još puno lijepih godišnjica a između njih puno sadržajnog života udvoje.
    Iris brine o konjima. Svaka čast to je hvale vrijedna suosjećajna gesta. No, znaju li konji gdje je njihova kuća? Kada bi ih tamo dobro hranili i timarili, bilo bi im jednako kao u Hrvatskoj. Ti konji jesu ukradeni i to nije sporno. Ali ne bi li trebali više govoriti o pokradenim ljudima. Nisu li domoljubni donatori iz zemlje i inozemstva koji su svoj novac namjenili stvaranju nove hrvatske države pokradeni u devedesetim? Gdje je taj novac završio? Kod Zagorca i „većih igrača“, kako tvrdi Predsjednik.
    Nisu li pokradeni svi građani bivše SRH, kada je njihova – društvena imovina – preimenovana u državnu imovinu i tada razdjeljena „podobnima“ ili prodana za bagatelu strancima i ponekim domaćim tajkunima? Tako je izvršena privatizacija zamagljena riječju „pretvorba“ – krađom i zakonskim prijevarama.
    Danas, nakon više od petnaest godina mi slavimo Oluju a predsjednik Srbije je zove zločinački pothvat etničkog čišćenja. Kako se danas osjećate vi branitelji koji još niste izvršili samoubojstvo? Danas gospodin Vidović mora napraviti dobar socijalni program, dok pučke kuhinje imaju sve više svojih posjetitelja. A bahati bogataški sinovi brzim i snažnim automobilima pod utjecajem alkohoha ubijaju nedužne osobe na cesti.
    Kada se odmorite, ja bih da o tome više i jače progovorite.

    avatar

    05.08.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • ....online zarada.... :-)

    ....surfaš??
    ....provodiš više od 5 sati mjesecno na internetu??
    ....zašto ne bi pri tom i zaradio/la??

    ...ukoliko želiš zaradivati mjesecni džeparac ili više dok provodiš vrijeme na internetu provjeri kako to uciniti.
    ....navrati do mene....prijavi se preko mene...i zaradi lovu... =))

    avatar

    05.08.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • longya1@hotmail.co.uk

    100% USA owned-and-operated WOW Gold delivery service.We provide Cheap WOW Gold service with fast delivery.You can find free WOW Gold For Sale and mist of pandaria news in our website.you Buy Cheap WOW Gold here.Buy Cheapest WOW Gold with fast delivery online.Buy Cheap WOW Items and get Cheap WOW Items fast delivery from trusted WOW Items For Sale website.Looking for cheap and fast WOW Items.Cheapest WOW Items from our safety online store.The tips to look for Buy WOW Gear online store, find the best place to Buy WOW Gear For Sale on the cheapest prices.one more click to buy WOW Gear cheap,safe.Fast delivery and Low prices!Low price and 100% safe guaranteed GW2 Gold For Sale is waiting for you.Buy GW2 Gold in 100% security guarantee!you can purchase best GW2 Gold now.GW2 Items store to GW2 Items For Sale at lowest price.GW2 Items instant delivery.Get your Cheap GW2 Items products from us.

    avatar

    26.09.2012. (11:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...