Komentari

malateta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Djevojčica=/

    e ovak...neću se miješat u tvoj život pa bi svaki komentar u ovom trenutku bio suvišan pa... život ide dalje i vrijeme prolazi a to vrijeme se nemože zaustavit zato i ti budi s tim životom i vremenom i kreni dalje. imaš život tj svi imamo život i moramo bit zahvalni kaj ga imamo i zato taj jedan život koji ne traje vječno treba iskoristit na najbolji mogući način. svako se treba i zabavit i normalno disat(pogotovo ako si punoljetan)i svakom treba prostora i niko ne voli kad ga se gnjavi i stalno ispituje : di si? kaj si? kaj radiš? . i stalno te zivka na telefon-to zbilja nije ugodno(vjerujete tj vi to znate) ... sad kaj je tu je i zapamti:život ide dalje!.

    ps:htjela si komentar nadam se da si zadovoljna kaj sam napisala. pusa,v.t.

    avatar

    31.07.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • °°Petrushicka°°

    ejjjjjjjjj...fora bloggg,posijeti i mene pa odigraj nagradu igru!!!oooo

    avatar

    31.07.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  • frontmEn:D

    lijepo..bas sam ispao krasan u ovom postu,i komentaru koji me opisao..i ponosim se sobom..zato da stvarno dobro procitas komentar i post,znaci ono kaj si sama napisala,bilo bi ti jasnije neke stvari..i samo osvrt na ovo da ja stalno gnjavim i ispitujem ..Iris,to je vjerojatno bio neko drugi,za kog ,naravno,neznam..ali sto ces,vjerojatno je to vasa klima gore takva,..nista,razocaran totalno..e da,nije da se opravdavam,al,zakaj nisi napisala da si prije te subote bila 10 dana na moru,nisi ni javila kad si dosla,i spremala se s curama van?tolko o tome..

    avatar

    31.07.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • frontmEn:D

    zanemari ovo gore..na kaj sam spal,pravdam se prek Interneta..isus miki..i uopce kaj se pravdam..

    avatar

    31.07.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • Teta :)

    Sekice moja draga, kad si ti postala tako odrasla? Ja sam to očito propustila, al na tvoj komentra mogu reći samo ovo, živiš sa mnom pa sve znaš. Hvala ti! Pusa

    avatar

    31.07.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...