Komentari

tjeramposvome.blog.hr

Dodaj komentar (72)

Marketing


  • ....jednom voljena....

    jaaaaaaooo...kao što već rekoh, isto sve..al baš sve!!!! ovo mi super- malo ga izbjegavat, a onda završit opet s njim!!baš to trenutno radim... a jbg!! i ono što ti dečki govore za njega, i meni moje društvo govori... a ono moje NE MOGU kao da nikad ne čuju... isto kao što ja ne čujem njihove savjete.. al njega ipak nitko ne razumije.. nikako!!
    a ljube, možda smo ja i ...., a ti i M suđeni, pa tako mora bit?? ono, za sreću se treba borit... pusa

    avatar

    31.07.2007. (01:48)    -   -   -   -  

  • ŽANA

    auuu kraljice draga!
    ma nađi ti nekog ozbiljnog m...jer ne možeš toliko patiti i umarati to svoje maleno srce..il ako zaista nemožeš bez njega, probaj ozbiljnije razgovarat s njim, pa valjda dečko ima pameti!..ne misli da ga vrijeđam time, al , ma mogao bi se opredjelit hoće li bit s tobom ili ne?..a ne ko sad..ni sama neznaš kako če dalje biti, iako zbog te ljubavi proljevaš suze!!!
    prošla i ja sličnu situaciju, no ja sam to sprovela tehnički :))..u početku, oh, pa ja ne mogu bez tebe, kad sam vidla da je zagrizao, onda ga postavila na distancu, i pomoglo je...
    ipak ga ti poznaješ i procjenit češ, što valja učinit..ako se valja borit, bori se..ako nema smisla, odlućit češ kako i kad češ smognut snage..
    kraljice draga, ti znaš da ti ja želim sreću, pa bilo kako odlučila, samo da si sretna!

    a da, htjela sam te pitati, bi li mi htjela reči, kako staviš u box ono, gdje ti text sam ulječe unutra?...i onaj -total visitors-?

    pozdrav ti veliki naša mala cigančice :))..šalim se :))
    laku noć i nježne snove ti želim!!
    poljubac kraljici***********

    avatar

    31.07.2007. (02:06)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro ti želim
    tuga dolazi ali će i proći
    pozdrav ti šaljem.

    avatar

    31.07.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • lost inside

    draga moja...ta tvoja situacija s M mene strašno podsjeća na jednoga F s kojim sam gotovo iste scene proživljavala. pa ne mogu virovat. Čitajući tvoj post sve su mi se slike vratile. A tada kad je to bilo aktualno mislila sam da sam jedina na svijetu koja ima takvu "budalu".
    Ja sam i ragovore vodile s njim, pokušavala na razno razne načine napokon definirat naš odnos ali nije uspijevalo nikako. Htio me je imati za sebe ali nije nam dozvoljavao da pokušamo bit skupa baš kao pravipar. Kad god bi se ja išla udaljit od njega on me svom snagu vraćao k sebi.
    ima 1 godina da se sad nismo vidili (možda čak malo više), on se preselio u drugu državu ali čuli bi se prek sms tu i tamo i jednom sam napokon smogla snage i pitala ga-F, zašto nikad nisi dao da pokušamo? A on je meni na to reko-Bio sam glup i mlad i nisam znao cjenit to što sam imao.
    Sad je on sretno zaljubuljen i ima neku curu, nemam pojma, Čak je i za njim išla vani(u inozemstvo).

    Uglavnom, šta sam ti tila reć, guštaj s njim dok možeš,ali draga NE po njegovim pravilima i prohtjevima već ti sad malo preuzmi glavnu riječ, ali nemoj da bude preočito. Pametnija si od njega i znat ćeš ti već kako treba. Savjetujem ti ovo jer ima jedna izreka - Nemoj žalit za onim što je učinjeno, žali za onim što si propustila a nisi morala!

    Pussa ljube i nadam se da se čitamo..
    **KiSS**

    avatar

    31.07.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • ..neke ljubavi su vječne..

    Eh draga, pročitah čitav post i mogu ti samo reć da te razumijem u potpunosti! K tomu još da je dečko s kojim sam ja isto to proživljavala imao ime koje počinje slovom M!
    Mi smo se isto navlačili.. Ja samoj sebi govorila 'neću', drugi mi govorili da sam luda.. Al eto, kad me on pogledao i nasmijao mi se sve drugo mi nije bilo toliko važno.. reći ću ti samo jedno draga: JA SAM GA PREBOLJELA! Ma koliko god ti to sad zvucalo nespojivo uz tvoju situaciju, uspjet ces.. Sad imam decka vec skoro godinu dana koji me voli i kojeg volim i to mi je stvarno dovoljno! Shvatila sam da ono s ''mojim'' M nije vodilo nigdje, ali isto tako znam da kad sad ne bih bila s F da bi sve bilo drugacije.. Al meni je ovako savrseno!
    Eto, tako da znas da postoji nada.. Zato ti ja necu davat savjete tipa 'nemoj ga slusat' ili pak 'ignoriraj ga' jer ih poslusat neces a nemoj si ni sama to govorit..
    Vrijeme ce rec sto je.. Po tvom postu vidim da tvog M dosta vole cure (iako to nisi spomenula, imam taj filing) i da ih dosta onak mjenja..
    Gle, moja se situacija smirila mojom sadašnjom vezom, a tko zna - koliko ti god nevjerovatno tvucalo sada - mozda ste si vi bas sudjeni i nakon svega zavrsite u vezi..
    I zapamti da ga to ignoriranje izluđuje i mogao bi reć svašta u bunilu, u momentu ono šta ne misli..
    I koliko god tebi fora bilo na neki način ga ignorirat i vidit dokle će on, ne bi trebala..
    Ne znam, zelim da se okonča onako kako bi to tebi najviše pasalo!
    I za kraj pročitaj post moj na mom drugom blogu o tom ''mom'' M..
    Sigurna sam da ćeš se u 99 a ako ne i u 100% pronaći!
    Velika pusa! Ivona
    Link: http://iwoncha.blog.hr/arhiva-2006-08.html#1621392586

    avatar

    31.07.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • SVE_U_ŽIVOTU_JE_PROLAZNO

    ja cu ti samo ponoviti što ti je već poznato: SVE U ŽIVOTU JE PROLAZNO.......SAMO OPREZ.....ISTINA NETREBA ZA NIČIM ŽALITI U ŽIVOTU....AL PAZIIII.......

    avatar

    31.07.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • Nina

    Ah ah....samo nemoj previše plakati da ne ispereš boju koju si mukotrpnim sunčanjem dobila:P Šalim se ja:) Ja mislim da bi vam samo taj razgovor pomogao...ovako se baš samo navlačite. I pokaži mu da se ljutiš na njega onda kad se naljutiš. I nek vidi da se ne može izvuć samo osmijehom ili poljupcem. Sretno ti bilo! Riješit ćeš ti ovu situaciju sigurno kad tad:) Pusek:)

    avatar

    31.07.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    Ah draga znam...
    Teško je odoljet...
    Ja nisam mogla skoro 2 godine, i vidiš sad mi je napokon krenulo=)
    Znaš, volim i ja njega i ponekad me udari depra pa mi fali i slično, isplačem se, smirim i sutra je novi dan...
    Sad imam novi hobby, igranje njegove igre, provociranje bez ijedne rijeći, i glumljenje hladnoće... Ne možeš vjerovat koji je gušt....
    Al baš je.
    Nemoj se forsat da to prekineš, svako ima svoje vrijeme kada nešto tako prekine.
    Svako ima granicu do koje trpi i kad osoba prijeđe tu granicu, onda i ti okreneš ploču, i koliko god slaba bila na tu osobu, ponos ti ne da...
    Ali to ne dolazi brzo i iz vedra neba...
    Nemoj se prisiljavat da to prekineš, izaziva kontra efekt.
    Poljubac*

    avatar

    31.07.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • Naa...

    znam kako ti je kad si non stop govoriš "neću više" i opet to radiš... ali šta ćeš, mi smo samo ljudi i ne možemo protiv sebe... ja bih bila najsretnija osoba da to mogu. spasila bih se!

    avatar

    31.07.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • :-)

    hej mala.....prvi put sam ovdje...malo sam citala...pa daj...to ti sama moras odluciti sto ces s tim deckom..nemoj slusati sruge i i slusati to kako si glupa, jer nisii...samo pratis srce...a to je najbitnije...
    drzi mi se...i znam da ce sve biti u redu...
    ostavljam ti pusu...

    avatar

    31.07.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • :-)

    super je ova ojesma sto ti sviraa :-))
    pusaa

    avatar

    31.07.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • baleagirll

    ova mi je situacija jaaaaako pozznata..., doduše, kod mene se to nije baš tako odvijalo, ali ima sličnih situacija.........
    ajoj, ne znam šta da ti kažem.....
    možeš se ti praviti glupa, i ignorirati ga, ali i ti , i ja, i svi koji čitaju ovaj blog znaju da ćete vi opet, i opet, i opet završiti zajedno, jer ti protiv sebe jednostavno nemožeš.....zar ne?
    aj mala, uživaj............ma ljeto je, ko ga j***......al ne daj mu se u potpunosti...., ne daj da te opet povrijedi.... pozz

    avatar

    31.07.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • baleagirll

    e, da, aj mi molim te reci kako se zove ova pjesma, i tko ju pjeva......sviđa mi se

    avatar

    31.07.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • nivblf

    hej.... drago mi je da si pocrnila..:) ja idem na more, ali nit sam crna nit bijela..:(

    imas pravo sto si se naljutila na njega..i ja bi da sam na tvom mjestu... KAO iznenadenja priprema? pa onda posalje da je umoran.. ma JOJ...ja bi ga ubila....!!!!
    neka si se bas tako ponasala prema njemu... ma znas sto..tako i ti njemu napravi...reci mu da ce te se vidjet na kavi ili da ces doc spavat kod njega..pa mu posalji 5 min prije nego trebas doc..joj sori umorna sam..pa da vidimo kako ce se osjecat...uh..bas je glup!!
    a sto se tice toga da si nemozes pomoc, neznam sto da ti recem, znam da te nitko drugi ne zanima, osim njega, i da nemozes protiv sebe..ali daj....pocni i ti njega malo zajebavat i vrtit oko malog prsta....

    mozda upali...

    sretno...veeelika pusa*

    avatar

    31.07.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • :-)

    ej...ma nista...kuzim ja sve to...imala sam neku situaciju prije par...ali sam jos s eckom bila..kao prijatelji, pa navlacenje to....uf...znam , jos ja decka imam...ali jebi ga..tako je to kada te netko privlaci..dobro je da sam se makla od njega prije vremena :-)
    pokusaj...
    najbolje bi ti to bilo...ako uspijes...
    pusaa...

    avatar

    31.07.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • mala garava

    Rzumi gadura to ali kao šta san ti rekla nemoj se previše opterećivat s tim stvarima niti išta probavat prisilno sve će se to rješit kad se najmanje budeš nadala. Daj nekima od tih momaka priliku,al ono kava dvi ništa posebno možda ti se neko i svidi jer čekat pasivno njega da se smiri i unormali nema smisla. Čkaj aktivno.Pusica

    avatar

    31.07.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • prorok

    Ja ti danas šaljem topli osmjeh za sreću
    nek ti odagna tugu, pozdrav ti šaljem.

    avatar

    01.08.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • Anna

    ej ciao jako mi se sviđa tvoj blog i tvoji postichi. zakon si. vidim, mučiš se kao i ja s ljubavi. a jbg....kiss,pozz

    avatar

    01.08.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Anna

    hej thanks na komu....što se tiče imena, nitko me ni ne zove tako, svi me zovu ana, anči.......:)
    ta je ljubav fkt prekomplicirana. tko bi ju mogao shvatit. kad dođe neki kreten, budala i uništi sve šta smo mi dotad imale, ono povjerenje koje smo jako dugo gradile, i onda opet na kraju mi ispadnemo krive, a oni žrtve, i nikad drugačije, uvijek je tako. zato se ja više ne želim mučit s tim. jednostavno sam odustala. to mi je najpametnije. piši novi post. chitamo se.

    kiss, anna. :-)

    avatar

    02.08.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • prorok

    Halo topli pozdrav ti šaljem u gužvi sam
    sređujem stanovanje, maleraj je gadan
    kad od susjeda procuri voda.

    avatar

    02.08.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • griEf_dEv0ti0n

    Eee...totalno te razumijem. Ne možeš si pomoć kad voliš...a pogotovo kad znaš da on isto osijeća. I želiš da bude gotovo...a nemože.. jer svaku večer prije nego oči zatvoriš misliš na njega, sanjaš ga, a onda se ujutro probudiš i prije nego otvoriš oči opet pomisliš na njega.. I cijeli dan ti je tako. Koliko boli ta jebena ljubav...Ej..šta se treba poduzet da ih zaboravimo? Meni je moj opet napravio sranje...i sad nekako živim u uvjerenju da ga mrzim. I..znam kako ti je..i razumijem svaku tvoju misao...i nadu da će bit bolje. I svaki njegov poljubac, zagrljaj, pogled, osmijeh..ti daje nadu da će bit bolje..pokreće ti maštu..živiš u bajci...daleko izvan realnosti. Ali..on nije spreman pružit ti ono što si ti spremna za njega dati. Najgore je kad znaš da te voli, i da misli na tebe i da te želi...a on te gura od sebe. Neznam...uvijek se dogodi ono da poslije tih zajedničkih trenutaka dolazi sranje. I znaš da će tako bit..a opet radiš po svom. Slušaš srce..i nemožeš protiv sebe. Ali...morat ćeš... I ne slušaj druge..oni troše riječi u dobroj namjeri, ali tebi to ništa ne znači..jer jedino sama ćeš shvatit što je najbolje...tvoje srce će te odvest na pravi put...jednog dana. A do tada...jebiga...griješi..živi s njim u trenutcima..radiš sebi gore...ali bar ćeš dobit trenutak o kojem sanjaš..i o kojem ćeš sanjat. Pusek...

    avatar

    02.08.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • ..neke ljubavi su vječne..

    ..ma ne jadim se, slobodno uzmi te stihove ak ti pašu ali ako uzmeš baš čitav post samo plizić napomeni moje ime.. Jer, ne da tebi ne vjerujem, nego ga netko i od tebe može kopirat pa tko zna gdje još završi =) .. Pusa

    *..nadam se da si mi bolje..*

    Zpo.

    avatar

    02.08.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • Anna

    Eeeeej.....ma ne, nisam se uvrijedila, bez brige.....znam kak je to. Puno njih me već tako razočaralo, kao, frendice su mi, a onda mi koja od njih zbari dečka..... Tako da......Baš ću pročitat u arhivi, pročitala sam dosta tvojih posteva, uvijek su zanimljivi, hehe. Ja sam još u bedu i svi mogući osjećaji su mi se pomiješali, i sad bi najrađe pobjegla od svega, to ću i napravit, i od roberta, i od svih, od treninga, ma svega. Baš si mi fora, razmišljaš dosta slično ko i ja, radiš greške ko i ja kad popustiš, i tak.... :) ugl zakon cura.

    Pišemo si & chitamo se.

    Velika pusa. :-)

    avatar

    02.08.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • ...:: idealno loša ::...

    Bokić malena, evo me napokon!
    Joj, ja sam ti u zadnje vrijeme sva nikakva, što ćeš saznati iz mog novog posta, tako da mi nemoj zamjerati što me nema na netu.
    Ne znam što bih ti savjetovala u vezi M jer vidim da ga voliš i znam točno kako se osjećaš kad te on tako hladno vuče za nos, a svejedno mu ne možeš odoljeti...
    Tako je i meni slično!
    Pusa malena, i trudit ću se da što prije dođem do tebe!

    avatar

    02.08.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • I love you...

    ej

    avatar

    03.08.2007. (00:44)    -   -   -   -  

učitavam...