Komentari

broken2heart.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Syrenica

    ..imas glazbu.. imas ples.. nadam se da ce put na koji ides probuditi u tebi nesto posve drugacije, nesto novo i bolje.. nadam se da ce bol vremenom nestati, da ce ti se dusa osnaziti i da ces ustati i krenuti i dalje u nove pobjede koliko god se to ponekad tesko cinilo.. zelim ti to od srca.. koliko god se ponekad krhka cinila, ti si zapravo uvijek bila veliki borac.. uvijek.. budi to i dalje.. i ne daj se.. usprkos svemu.. i svima.. pokazi sto mozes.. uzivaj, smij se, zabavljaj.. i javi se kad se vratis.. pozdrav ti veliki saljem iz Kanade!

    avatar

    31.07.2007. (02:59)    -   -   -   -  

  • *-*-*Natasha*-*-*

    što je bilo srećo moja?? ja se nadam da ćeš ispuniti obećanje i posalti mi mail... sad dok čitam između redaka osjećam se tako glupo..pomalo imam grižnju savjesti što nisam bila uz tebe sve to vrijeme..ali znaš ti da mogu da bih odmah doletjela...ali daleko si mi anđele...od srca se ndam da se zabavljaš sad u Njemačkoj i da ćeš bar na kratko zaboraviti na bol... ovaj post me duboko dirnuo... neznam što bih ti rekla osim da i ja trenutno proživljavam slično...boli razočaranje u jednu osobu kojoj sam najviše vjerovala...no dobro,sve ćeš čuti..ajd srećo uživaj mi,javi kad se vratiš...volim te puno i uvijek imaš mene bez obzira ne sve što se dogodilo..to nemoj niakda zaboraviti...mene ćeš uvijek imati...drži mi se,glavu gore..to je jedino što ti trenutno preostaje...pozz i ostavljam zagrljaj...

    avatar

    06.08.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • ·´`·.Angel with broken wings•·.·´`·.·•

    ej novi post... kisss

    avatar

    11.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • realist

    Lijep i jako tužan post... Pa da ti dam jedan savjet (nadam se da će ti bar malo poslužiti).
    Nikad se nesmiješ vezivat za ljude... Ljudi sami sebi neznaju biti najbolji prijatelji a kako onda tek mogu biti drugima. Najbolji oslonac možeš pružiti jedino sama sebi a najveću podršku u životu možeš dobiti jedino i samo od svojih roditelja (neki ni takve prilike nemaju nažalost...) Nesmiješ si dopustiti da padaš u depresiju zbog toga svega, jednostavno moraš znati da je život takav... Borba za opstanak, kratak i prljav. Dok ljudima trebaš dat će ti sve, kada dođe netko zanimljiviji, rijetki su oni koji će te se sjetit ako su takvi ikada postojali. Zato, sredi se, osmjeh na lice, jer ne može ti nitko ništa a i ne treba ti nitko jer si mlada i zdrava i to je najbitnije!

    P.S. Ne zaboravi što sam rekla, ŽIVOT JE KRATAK, što si više tužna,više si ga potratila!!! SRETNO!

    avatar

    14.08.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...