Komentari

pantera2you.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • sklblz

  I ja sam sebi pokušavam pomoći. Doduše, još ne znam kako. Ali kad skužim, bit će ojla ojla, hujla hujla (ili već neki drugi krik oduševljenja). Vrijeme mi ističe, pa bih to trebao skužiti što prije. Možda već danas. hehehe. :-)

  avatar

  28.07.2007. (11:40)    -   -   -   -  

 • Pjesma o jednoj mladosti

  Neke se praznine ama baš ničim ne mogu više ispuniti, niti prirodnim a ni umjetnim... materijalom. Teško biti pametan pa reći - treba kvocati, možda nekom iz pete dođe u glavu, ili - pusti, ne možeš živjeti tuđi život... Vjerujem da ćeš pravilno odlučiti. Pozdrav i zagrljaj, mila!

  avatar

  28.07.2007. (18:54)    -   -   -   -  

 • piskaralo Tixi

  možda se ipak svi, ma koliko im željeli pomoći, trebaju pošteno opeći....

  avatar

  30.07.2007. (18:10)    -   -   -   -  

 • stereokemija

  Drago mi je opet te čitati!!!: )))
  Ja često sebi mantram onu: «Pomozi sam sebi i Bog će ti pomoći!».I vjerujem u to, doista!...Ako sam dobro razumijela post, ti želiš da pomogneš nekom od tvojih roditelja...samo naprijed i ne odustaj, jer dolazi onaj period u životu kada su uloge obrnute (mi postajemo roditelji, a oni djeca!). jubim: )))

  avatar

  04.08.2007. (22:12)    -   -   -   -  

 • aquaria

  Možda i nisam sasvim shvatila, ali pouzdano znam da mi se za vrijeme čitanja posta u mislima pojavio jedan Prévertov stih, ne znam kako su ga pjesnički preveli na hrvatski, ako znaš francuski, on glasi : Non, je ne serai jamais leur homme... A znači u slobodnom prijevodu: Ne, nikad neću biti njihov čovjek... No u hrvatskom nema onu težinu koju je u francuskom zadobio svojom zvučnošću... Pozdrav veliki! :)

  avatar

  15.08.2007. (22:00)    -   -   -   -  

 • jednostavan život za komplicirane

  O, draga moja, zašla si u moje vode. Potpisujem ti post. Ja sam isto beznadni prigovarač i neodustajač i "pametnica". Mislim na tebe i na onaj kamenčić. *

  avatar

  16.08.2007. (10:47)    -   -   -   -  

 • mushin munen

  Kad luk se tvoj slomi
  I strelica nemaš više
  Tad gađaj !
  Gađaj cijelim svojim bićem.

  pjesma zen majstora Bukoku kokushija

  lijepi pozdrav tebi i tvom prekrasnom blogu

  avatar

  19.08.2007. (01:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...