Komentari

magicdragonlady.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ZiziMars14

    Slozit cu se sa svim tvojim recenim.. I ja i dalje vjerujem u ljubav, bez obzira na sve ostale ljude, situacije koje se desavaju uokolo..... I molim te nikad nemoj prestat vjerovat i bit romanticna, pa makar ti govorili i dalje da si vrsta koja izumire :)
    Ja volim, volit cu citav zivot ;)

    avatar

    23.07.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • emanuele

    e pa onda nisam ni ja normalna....:-) strah me ponekad toga jer želim puno, previše i u ljubavi dajem sto posto, ne mogu drugačije. i kad sam se razočarala bezbroj puta nisam nikada dala da mi unište vjeru u ljubav, to je moj smisao života..bez nje što imamo. i znam da sam sanjar i prevelik romantičar, ali znaš što barem je tako lakše živjeti. i neopisivo mi je drago kada naiđem na nekoga tko razmišlja kao ja. ne mijenjaj se nikada, možda i jesmo vrsta oja izumire, ali vjerujem da bi mnogi željeli biti poput nas...:-))))
    i još nešto...dok ne pronađeš onoga u kojem češ nači ama baš sve što želiš nemoj odustat...zaslužuješ sve

    avatar

    24.07.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • diana11

    potpisujem sve sto si rekla, osmijeh ostavljam

    avatar

    24.07.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    ako pristaneš na to da ne grli on tebe nego ti njega, sve ostalo ćeš imati sa 100% sigurnosti ako nabaviš psa. ma kao tužno to zvučalo, nijedan muškarac ti se nikada neće tako radovati svakoga dana i to čak ako se vratiš iz druge sobe, a da o povratku iz dućana ili posla da ne govorim...nitko te neće voljeti tako iskreno, bezuvjetno, bezrezervno, postojano dok je živ...muškarac će te voljeti tako ako si sretne ruke, ali će intenzitet i sveobuhvatnost trajati kratko, vrlo kratko sa sve više razočaravajuće prtljage koju ćeš moći ignorirati (dok će ići)...zato ako tražiš ljubav kod muškarca budi spremna na kratkoću trajanja, ako je tražiš na dulje, nabavi psa - jedina ljubav koja nikada ne razočarava, koja je uvijek tu, neiscrpna i potpuno neovisna o tvom izgledu, raspoloženju, potrebama...pa ti vidi :o)

    avatar

    25.07.2007. (16:07)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ja mogu samo reči da mi je drago da pišeš,da mi je drago kad nekaj zanimljivo objaviš,drago mi je da ti mogu ostaviti i osmjeh zadovoljstva.Je virtualno,ali od srca!

    avatar

    27.07.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • ddadd

    normalana si i draga..a ja se baš uvijek nasmiješim kad te vidim :)

    avatar

    01.08.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Budi spontana i živi onako kako ti u tom trenu najviše paše, a da pritom nikog ne povrijediš. I nemoj se zamarati pitanjima jesi li normalna. :-)

    avatar

    02.08.2007. (00:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...