Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Elyca

    ...i ono što ne možete pročitat na begizmima, a ja gledala na TV-u je:
    Novinar pita prolaznika: Znate li što je to Hari krishna?
    Prolaznik: Kako ne bi zna! To su oni di je išao Bego nakon što je popio cilu Jadransku pivovaru!

    avatar

    21.07.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • Bego

    Draga seko, pročitat će se ovdje još svašta, samo što ne stignem pisat brzinom kojom mi mozak radi, a osim toga morao sam više sati danas odsjedit i kod Đanija. I ugostitelji moraju od nečega živit. A kad si već spomenula Jadransku pivovaru, moram ti reć jednu stvar. Zaredio sam se negdje 1986 god. Bila je to uistinu velika žrtva i odricanje. Jer, Lederer pivo je bilo ZAISTA DOBRO PIVO!
    Hvala ti na tvojim komentarima, da ne ispadne kako se ja samo hvalim. A eto, mogu se nečim i pohvalit. Imam najbolju sestru na svijetu! (E, ovo zvuči toliko slatko da mi se riga, ali šta ću kad mislim da je tako. Evo, opet mislim, ala sranja!)

    avatar

    21.07.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • Elyca

    bljaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk

    avatar

    21.07.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • Bego

    Bljak i tebi!

    avatar

    21.07.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • Haso

    Sta je Mujo kasise to prikrstija? Koji vala sad Bijego, ko ti je to da?

    Haso

    avatar

    22.07.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Bego

    Postoje vicevi o Muji i Hasi i zlatnim ribicama i ostali koje ljudi izmišljaju, a postoji i realan život sa stvarnim događajima i stvarnim kretenima. Bego nije izmišljen lik, a sve opisane pizdarije su se zaista dogodile. Trudim se koliko je god moguće držati se točno dijaloga kako su bili izrečeni, iako je to naravno nemoguće, jer nedostaju geste, raspoloženje, atmosfera u kojoj se nešto odvijalo... File i Leon su također stvarne osobe, naći ćeš ih na dnu bloga na slikama. Prijatelji, poznanici i ostali likovi su također stvarni, ali su izostavljena imena da se ne bi tko uvrijedio. I, naravno, postoji puno živih svjedoka ovih naših svakodnevnih pizdarijica.

    avatar

    22.07.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • Elyca

    tako mi Bege....istina je

    avatar

    22.07.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • Bego

    Haso, šta su to "kasise"? Jel' to nešto "kao sise"?

    avatar

    22.07.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • harlekina

    ja ću napisati komentar kada se prestanem smijati.........ovo bi zbilja trebalo štampati kao knjigu. a ako uz to objaviš i koju slikicu, a da bude dosta čedna za izdavače, mladi će stajati u redu ko za potera...:)))) / ely a u koju kategoriju bi tada spadao, jel još pod šifrom 91,......ostalo sam zaboravila :))/

    avatar

    22.07.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • Bego

    Haso, izda si se SMS-om.
    LJUDI, HASO NIJE BOSANAC, ON JE FETIVI SPLIĆANIN!
    NIJE VANZEMALJAC, NEGO VANBOSANAC!

    avatar

    23.07.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • Bego

    Harlekina, ne razumijem se u šifre. Slobodni sam umjetnik. I rado bih pisao, ali ne znam kojim jezikom. Ovaj kojim pišem je izmiješan dalmatinsko-hrvatski i prije nego upće započnem, trebao bih ga unificirati. Ako se odlučim za splitski slang, onda najprije moram odrediti da li je zapadni ili istočni. Npr. "oni rade" se npr. na Lučcu i Manošu kaže "oni radu", a u Varošu "oni radidu". A majka mi je iz Varoša, a otac s Lučca. A što se tiče književnog hrvatskog, evo ti jedna pričica:

    Bego svake godine svira Večeri francuske šansone u Splitu. Jedne večeri mu priđe francuski veleposlanik i zapodjene razgovor.
    Veleposlanik: "Ispričavam vam se što jako loše govorim hrvatski."
    Bego: "Nemojte se ispričavati gospodine, i ja ga jako loše govorim. Naime, mi hrvati se još nismo dogovorili oko gramatike."

    avatar

    23.07.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • Haso

    Jah, šta je dobro ovo etnično čiščenje, posta i ja spličanac. Oni gore neke radne logore a ja da radim. Biježi. A vrane zamnom, vratit če one mene komad po komad. Jah, ostale i one.

    A sise, dobro kažeš, sise sise.

    avatar

    23.07.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...